Dobijete li priliku, odite ih pogledati, nećete zažaliti. Premda bi bilo lijepo da su publici podijelili kratka pravila ponašanja. To što je koncert u sportskoj dvorani ne znači da se treba ponašati kao na sportskoj utakmici.
Tko god nije bio, može mu biti žao.Tea Tree » wrote:Nije baš koncert, ali danas u Sirupu Nathan Coles, Felver i još neki.
Tko je u ZG, ajte, brže!
Zanimljiv uvod. Al ne možeš pročitati cijeli članak bez da platiš neku kintu - barem meni tako ispada. A to mi se naravno ne da. Možda izađe još štogod.
Gledala sam plakate i činilo mi se da bi to baš vrijedilo pogledati, sad mi nije žao što nisamPero » wrote:Nije baš koncert, al je nekako najbliže. Balet. Orašar. Rusi. Očekivao nešto blizu savršenstva. Ali je bilo previše desinkronizacije i sudaranja po sceni. Sad surfam i tražim kritike. Da vidim jel pretjerujem il ne. Još nema ničega.
Članak je objavljen dan prije predstave. Komentira navode iz najava.blue » wrote: Gledala sam plakate i činilo mi se da bi to baš vrijedilo pogledati, sad mi nije žao što nisam![]()
Što piše u članku? Poslali su žnj postavu nekog neke lijeve skupine koja je slučajno iz Petrograda?
Aha, prodali muda pod bubrege - izvrsnoPero » wrote: Članak je objavljen dan prije predstave. Komentira navode iz najava.
Zasad sam našao samo jedan osvrt nakon predstave:
http://www.e-novine.com/feed/entertainm ... ayback.txt
Meni nije baš drago za potraćenu lovu. I ja sam nepoznavatelj ali kad se tri balerinčice vrte a jedna je za pola Ludolfa uvijek ispred ostalih,nekako shvatiš da to ne bi trebalo tako biti.Almost Rosey » wrote:Ajme, baš mi je drago za Orašara, bilo mi žao ko psu što nemam te novce![]()
Premda bi to meni, nepoznavatelju, možda bilo impresivno
Users browsing this forum: ClaudeBot and 9 guests