Virgo intacta

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nodens

Post 16 Dec 2011, 21:54

ombia » wrote:Zasto bi mene ista ugrozavalo? :misli: Nego si ti skolski primjer by the book za neke stvari. Nemoguce je ne primjetiti.
No, pa daj mi onda termin kojim se opisuje taj školski primjer. Bilo bi lijepo saznati kako se točno stručno zove moja bolest.

ombia » wrote: Kome? Tebi?

Imamo novog papu :cerek:
Ne, nego objektivno gledajući. Recimo, iz tvoje perspektive. Jer si TI rekla da je 'žalosno' kakav ja stav imam prema ovom ili onom.

Ergo, čak i da su meni moji problemi najveći - tebi, niti ikome drugom, moji problemi ne mogu biti 'žalosniji' od činjenice da djeca u Africi umiru od gladi. Je li sad jasnije što sam htio reći?

ombia » wrote:Normalan covjek ce se rastuziti na razna svjetska zla, ali ce svejedno patiti i biti nesretan ako si slupa auto ili prekine s curom iako to nije svjetski problem. Tebi mozda nedostaje emocija i za druge i za sebe.
Dakle normalna reakcija nije, boli me papak sto sam si strgao nogu, ima gladnih u Africi.
Pa i ja patim i nesretan sam. Ja sam tužni dječak. :mama: Dobro je kuki rekla. :cerek:

ombia » wrote:Je dok smo bili u pecnici i dok je svakog trena mogao naici mamut. Od tud i pojam stresa koji je bio nuzan za prezivljavanje a danas vise nije, nego je uzrok mnogih modernih bolesti.
Dakle danasnji moderni strahovi i neuroze vecinom ne sluze nicemu, osim da pate svog vlasnika.
Svakog trena bi te mogao zgaziti auto ako te 'nije strah' prelaziti autocestu. Ili svaki čas bi mogao pasti sa zgrade, ako te nije strah hodati po njenom rubu. Itd. Opasnosti postoje i u civilizaciji, em od tehnologije, em od zlih ljudi. Stoga, strah je još uvijek koristan i nužan. Kao što rekoh, jedino patološki strah je smetnja. Normalni strah je samo dobar test za hrabrost, a ne nešto negativno.

ombia » wrote:Moja struka je moja privatna stvar.
Ovo je inače meni jedan od misterija modernog Interneta, gdje ljudi opisuju svoje jebanje s drugim ljudima i masu luckastih intimnih detalja - ali za struku će reći da je 'moja privatna stvar'. :misli:

ombia » wrote:Dodatak: citajuci mirzu ...netko tko se mnogo puta seksao a u glavi je naivan i neiskvaren pa i djetinje zaigran :) je mnogo mnogo vise djevica nego nondens koji se za vecinu situacija vezano uz seks vulgarno izrazava. I uvijek ljudima insinura ono najgore. A vulgarno izrazavanje (koje drugi muskarci na temi ne rabe a opet znaju reci sve sto zele) mu valjda sluzi da se distancira od svog straha.

On je samo fizicka djevica, a to i je najgore.
Pa, u ovom čak ima i neke istine. Jest, po svojoj vlastitoj definiciji, ja i nisam baš neko nevinašce, kao što kažeš: tehnička djevica. Skoro ko famozna suzana s foruma. :facepalm:

Nemam nikakvu drugu obranu nego da priznam da sam apsurdan. Štaš.

ombia

Post 16 Dec 2011, 22:09

Pa rekla sam ti nondens, nije bolest niti dijelim dijagnoze nego je metoda/reakcija na situaciju.
vakog trena bi te mogao zgaziti auto ako te 'nije strah' prelaziti autocestu.
Pa nije strah jedina kocnica u zivotu. Kociti te moze i razum, moralna nacela i svasta jos. Nekad i cista prakticnost.
Ovo je inače meni jedan od misterija modernog Interneta, gdje ljudi opisuju svoje jebanje s drugim ljudima i masu luckastih intimnih detalja - ali za struku će reći da je 'moja privatna stvar'
Ili za godine :misli:

Ko je suzana? Jel ona oj suzana tra la... Nis idem van,samo cu se sad bojati da svak tko krene s udvaranjem jest djevac. Traumatizirala me tema. :zubo:
nodens

Post 16 Dec 2011, 23:14

ombia » wrote:Pa rekla sam ti nondens, nije bolest niti dijelim dijagnoze nego je metoda/reakcija na situaciju.
Hoćeš reći da na meni isprobavaš te tehnike i da te nijednom nisam iznenadio. :zubo: A to bi mene valjda trebalo pogoditi ili zaboljeti hmmm, zanimljiva ideja.

Enivej, kako se zove za metoda ili tipična reakcija? Da je zguglam malo, zainteresiralo me.

ombia » wrote:Pa nije strah jedina kocnica u zivotu. Kociti te moze i razum, moralna nacela i svasta jos. Nekad i cista prakticnost.
Naravno, ali ni čisti strah nije nešto nužno loše, oslobađa te potrebe da baš o svakoj pizdi materinoj imaš mišljenje ili moralno načelo. :zubo:

ombia » wrote:Ili za godine :misli:
Geez pa rekao sam zašto to nisam napisao, a to nije bilo zato što je ta informacija 'moja privatna stvar'. :mad:

Nego, s tom gore usporedbom znači hoćeš reći da se sramiš svoje struke? :zubo:

ombia » wrote:Ko je suzana? Jel ona oj suzana tra la... Nis idem van,samo cu se sad bojati da svak tko krene s udvaranjem jest djevac. Traumatizirala me tema. :zubo:
Jedna cura koja se naglas na forumu pitala, je li djevica - ako joj je himen čitav, ali je zato ekspert za fellatio. :facepalm: :rofl:

A na ovo zadnje ti mogu reći - vjerojatnost da je netko tko ti na ulici krene s udvaranjem djevac, teži u nulu. :zubo: Stoga - nemaj straha.

Inače, može li se nekako povećati ovo prvo slovo u nicku? Nekako mi pobjeglo malo, a nisam primijetio dok nije bilo kasno. 'Nodens' je vlastito ime, izmišljotina H. P. Lovecrafta bazirana na nekakvom keltskom božanstvu.
Emericzy

Post 16 Dec 2011, 23:57

nodens » wrote:možda razumiješ zašto je meni vrlo tematsko pitanje, što zapravo jest ljubav. Eto bliss nije uspjela shvatiti zašto je to meni bitno pitanje. Razumiješ li ti? Ako da, što bi onda rekla - što je zbilja ljubav? Naravno da je to teško 'objasniti' - no možda se može opisati.
Ako skineš s nje puno sitnih ukrasa koji kompliciraju sliku, dobra definicija ljubavi postoji još od Platona, dakle skoro pa 25 stoljeća. To je privlačnost prema nečemu ili nekomu, vezanost uz nekoga ili nešto, pri kojoj dobrobit voljenog 'objekta' biva važnija od vlastite dobrobiti.

Ta je slika ljubavi kroz tisućljeća ostala praktički nepromijenjena i zadržala se i u kršćanstvu.

Sve drugo što uz pojam ljubavi vežemo razni su dodatni elementi i začini koji jednu vrstu ljubavi odvajaju od druge, ili jednu individualnu ljubav odvajaju od druge, slične, itd.

Sa seksom ljubav ne mora imati nikakve veze.

U tu je sliku jako teško ušarafiti zahtjev za nevinošću. Nekako ne paše. Jer, ljubav po toj osnovnoj definiciji ne zahtijeva ništa specifično. Ne traži ni vrlinu niti što drugo. Ako neku specifičnost unaprijed tražimo, prije upoznavanja osobe, taj zahtjev ne spada u ljubav nego u nešto drugo. Dakle, ponavljam, kriteriji koje primjenjujemo pri odabiru partnera za druženje nemaju veze s ljubavlju.

Ljubav nema kriterija. Štoviše, potpuno je uobičajeno da uključuje i slabosti i mane i nedostatke voljene osobe. Ako to ne čini, nije ljubav.

Ne kažem da dvije osobe čija veza ne odgovara gornjoj definiciji ne mogu imati lijep i bogat međusobni odnos. Naravno da mogu. Samo, na njega se onda etiketa 'ljubavi' ne može primijeniti. To je onda nešto drugo.
nodens

Post 17 Dec 2011, 11:43

Ne znam što točno da ti odgovorim na ovo gore, ali bi me svejedno zanimalo što m.za misli o tome.

Nego, ovo što si rekao za 'kriterij za druženje' ti malkoc promašuje bit. Ja se (teoretski) mogu družiti ne samo sa razdjevicama, nego manjeviše s bilo kime. Tj. ne samo da se mogu 'družiti' s ovakvima poput m.ze, nego čak i s tobom. :rofl:

Druga je stvar što to druženje meni ne podrazumijeva opciju seksualne bliskosti tek tako. Nego bi meni za seksualnu bliskost trebalo mnogo više, što automatski znači da mi za to ne odgovara netko, kome to nije tako - nego seksualnu bliskost zbilja doživljava kao 'još jednu formu malo prisnijeg druženja'. Koje uopće ne mora biti povezano s 'ljubavlju', nego može biti onako, čista hmm priroda. :zubo: Da se 'lijepo' izrazim, a ne vulgarno.

A zašto je to tako? Pa jer mi sama ta ideja proizvodi intenzivnu kognitivnu disonancu. I što je najinteresantnije, ja sam uvjeren da baš ti, recimo, razumiješ o kojoj ja intenzivnoj kognitivnoj disonanci pričam. Ti, naime, koji si uvjeren da otvoreni brakovi ne funkcioniraju, nego da je bračnom drugu NUŽNO lagati glede svojih izvanbračnih izleta. Ti, koji takvo varanje onda nazoveš 'kidanjem srca na dijelove', iako u nekom drugom kontekstu, kad ti tako odgovara, tvrdiš da srce nije jabuka koja se dijeli. :zvrko: Ti, koji to kidanje srca na dijelove smatraš 'isplativim' jer si sve to skupa uokvirio u nekakvo pjesništvo i čudnu životnu filozofiju, koja ti pomaže da se nosiš s tom kognitivnom disonancom. Dragi moj Emericzy.

Kad misliš svojoj ženi to sve priznat? Kad? Planiraš li umrijeti, a da joj to ne priznaš? Hoće li i to nepriznavanje biti duboki izraz ljubavi, možda? Ono, da i ona umre, a da nikad ne sazna, valjda da joj ne pukne srce ili što? I ti taj teret misliš nositi, i još se time ponosiš? A meni se čudiš?
Emericzy

Post 17 Dec 2011, 16:33

nodens » wrote:Nego, ovo što si rekao za 'kriterij za druženje' ti malkoc promašuje bit. Ja se (teoretski) mogu družiti ne samo sa razdjevicama, nego manjeviše s bilo kime. Tj. ne samo da se mogu 'družiti' s ovakvima poput m.ze, nego čak i s tobom. :rofl:

Druga je stvar što to druženje meni ne podrazumijeva opciju seksualne bliskosti tek tako. Nego bi meni za seksualnu bliskost trebalo mnogo više, što automatski znači da mi za to ne odgovara netko, kome to nije tako - nego seksualnu bliskost zbilja doživljava kao 'još jednu formu malo prisnijeg druženja'. Koje uopće ne mora biti povezano s 'ljubavlju', nego može biti onako, čista hmm priroda. :zubo: Da se 'lijepo' izrazim, a ne vulgarno.
Hoćeš li reći da je tebi ljubav u seksu irelevantna?

Razdvojio sam namjerno ljubav i druženje, jer za druženje -- ma kakvo, sa seksom ili bez -- možeš postavljati kriterije. Za ljubav ne. Dakle, ako imaš kriterij nevinosti, on može biti primijenjen samo na nekoga s kime se družiš. Ne na nekoga kog voliš. Kriteriji su uporabna stvar, a ne stvar srca.

Što će reći da ti svoju izabranicu unaprijed biraš pragmatski, uporabno, ne očekujući ljubav. Time i njoj i sebi uskraćuješ ono najljepše što dvoje u nekoj vezi mogu dobiti.
nodens

Post 17 Dec 2011, 17:13

Emericzy » wrote: Hoćeš li reći da je tebi ljubav u seksu irelevantna?
Ne, nego obrnuto, ne želim seks bez ljubavi, a ne znam što je ljubav. A ovo što se na 'tržištu' naziva ljubav - nekako me baš ne oduševljava niti impresionira.

Emericzy » wrote:Razdvojio sam namjerno ljubav i druženje, jer za druženje -- ma kakvo, sa seksom ili bez -- možeš postavljati kriterije. Za ljubav ne. Dakle, ako imaš kriterij nevinosti, on može biti primijenjen samo na nekoga s kime se družiš. Ne na nekoga kog voliš. Kriteriji su uporabna stvar, a ne stvar srca.
Nevinost meni nikad nije bila *unaprijed* smišljeni 'kriterij' - nego naknadna refleksija o tome zašto se ne mogu u nekog zaljubiti. Ne misliš valjda da sam ja sebi s 13 godina napravio listu kriterija, među kojima je bila i 'nevinost' - pa da pičim okolo i gledam tko ispunjava te kriterije, tj. na taj način mislim 'naći ljubav'?

Emericzy » wrote:Što će reći da ti svoju izabranicu unaprijed biraš pragmatski, uporabno, ne očekujući ljubav. Time i njoj i sebi uskraćuješ ono najljepše što dvoje u nekoj vezi mogu dobiti.
Ne, ne znači to. Dok ne budeš znao točno objasniti zašto se 'ljubav' (što god ti mislio pod tim pojmom) pojavi između osobe A i B, a ne između A i C - očito da ne možeš ni isključiti neke razloge koji se tebi ne sviđaju iz tko zna kojeg razloga, koji npr. ovisi o tvom psihološkom sklopu, vrijednosnom sustavu itd.

Osim toga, to uopće nije bitno. Ja nemam pojma što je ljubav niti zamišljam da će mi to pasti na glavu tek tako. Radi se jednostavno o sviđanju tj. nesviđanju, o intuitivnim reakcijama na nešto. A to nešto može biti stvar fizičke pojavnosti, a može biti i stvar psihološkog sklopa, stavova, sjećanja, mišljenja, ponašanja, svačega. Nekome se nešto sviđa, nekome nešto proizvodi pozitivnu reakciju. A mene čudi sama ideja, da bi na mene koji nemam nekog iskustva, valjda trebala 'pozitivno' djelovati spoznaja o nečijem 'bogatom' iskustvu. Pa to je već na prvi pogled totalno kontraintuitivno. Da je meni to privlačno, pa i da sam najružniji i najblesaviji čovjek na svijetu, mogao sam bar 'trošiti' :zubo: prostitutke, ako ništa drugo.
Emericzy

Post 18 Dec 2011, 09:31

nodens » wrote:Ne, nego obrnuto, ne želim seks bez ljubavi, a ne znam što je ljubav. A ovo što se na 'tržištu' naziva ljubav - nekako me baš ne oduševljava niti impresionira.
Ni ne treba te oduševljavati. Ali, na tržištu se ovakve stvari uvijek nude u lošem izdanju. Zašto uopće to tražiti na tržištu?

Ljubav se na traži preko kataloga, tako da odrediš parametre unutar kojih ona treba biti i onda tražiš 'proizvod' koji će te parametre zadovoljiti. To je krupna greška. Jer, onda stvarno dobiješ proizvod, a ne nešto s dušom.

Tebi treba nešto s dušom -- čovjek, osoba. Duše su nepredvidive, često razbarušene i neuredne i svakakve. Osobe se ne traže po parametrima i kriterijima. Dokle god to radiš, griješit ćeš.
Nevinost meni nikad nije bila *unaprijed* smišljeni 'kriterij' - nego naknadna refleksija o tome zašto se ne mogu u nekog zaljubiti. Ne misliš valjda da sam ja sebi s 13 godina napravio listu kriterija, među kojima je bila i 'nevinost' - pa da pičim okolo i gledam tko ispunjava te kriterije, tj. na taj način mislim 'naći ljubav'?
Tako zvučiš.

A ako je to tek naknadna refleksija... jebiga, svi ti ovdje, praktički bez izuzetka, ukazujemo na to da je pogrešna. Ustraj ti u njoj, ali time samo produljuješ vrijeme do trenutka kad ćeš shvatiti da si se uhvatio irelevantne sitnice, koja je češće posljedica glupih okolnosti nego neke poželjne građe duše.
Ne, ne znači to. Dok ne budeš znao točno objasniti zašto se 'ljubav' (što god ti mislio pod tim pojmom) pojavi između osobe A i B, a ne između A i C - očito da ne možeš ni isključiti neke razloge koji se tebi ne sviđaju iz tko zna kojeg razloga, koji npr. ovisi o tvom psihološkom sklopu, vrijednosnom sustavu itd.
Istina je, ne možeš isključiti, ali ne možeš bogami ni uključiti. A ti vjeruješ da ovo drugo možeš.
Osim toga, to uopće nije bitno. Ja nemam pojma što je ljubav niti zamišljam da će mi to pasti na glavu tek tako. Radi se jednostavno o sviđanju tj. nesviđanju, o intuitivnim reakcijama na nešto. A to nešto može biti stvar fizičke pojavnosti, a može biti i stvar psihološkog sklopa, stavova, sjećanja, mišljenja, ponašanja, svačega. Nekome se nešto sviđa, nekome nešto proizvodi pozitivnu reakciju. A mene čudi sama ideja, da bi na mene koji nemam nekog iskustva, valjda trebala 'pozitivno' djelovati spoznaja o nečijem 'bogatom' iskustvu.
Naravno da bi. Ne kao dogma, ali svakako kao indicija. Ne kaže se uzalud da glupan uči na vlastitom iskustvu, a pametan na tuđem. Ne možeš tako naučiti sve, ali bogami možeš podosta. Možeš bar vidjeti neke putokaze i upozorenja i moguće zamke itd.
Pa to je već na prvi pogled totalno kontraintuitivno. Da je meni to privlačno, pa i da sam najružniji i najblesaviji čovjek na svijetu, mogao sam bar 'trošiti' :zubo: prostitutke, ako ništa drugo.
Kakve to veze ima s ovime što pričamo? Pa nije kurvarluk alternativa nevinosti.

Ono što zdravo emotivnom čovjeku treba je nevinost duše (ma kako sad dušu definirali). Nevinost tijela je potpuno irelevantna. Štoviše, ponavljam, tjelesna nevinost u dobi fizičke zrelosti dakle bitno poslije punoljetnosti, jako je često posljedica glupih okolnosti, a ne nevinosti duše, za kojom (imam dojam) zapravo težiš.
Aurora

Post 18 Dec 2011, 10:04

Emericzy » wrote: Ni ne treba te oduševljavati. Ali, na tržištu se ovakve stvari uvijek nude u lošem izdanju. Zašto uopće to tražiti na tržištu?

Ljubav se na traži preko kataloga, tako da odrediš parametre unutar kojih ona treba biti i onda tražiš 'proizvod' koji će te parametre zadovoljiti. To je krupna greška. Jer, onda stvarno dobiješ proizvod, a ne nešto s dušom.

Tebi treba nešto s dušom -- čovjek, osoba. Duše su nepredvidive, često razbarušene i neuredne i svakakve. Osobe se ne traže po parametrima i kriterijima. Dokle god to radiš, griješit ćeš.

Tako zvučiš.

Ono što zdravo emotivnom čovjeku treba je nevinost duše (ma kako sad dušu definirali). Nevinost tijela je potpuno irelevantna. Štoviše, ponavljam, tjelesna nevinost u dobi fizičke zrelosti dakle bitno poslije punoljetnosti, jako je često posljedica glupih okolnosti, a ne nevinosti duše, za kojom (imam dojam) zapravo težiš.
Slažem se s tobom Emericzy, samo bi dodala par stvari.

Osobe s stavom nodensa suvremene kriterije doživljavaju kao kurvaluk. Ne jer jest kurvaluk, nego jer zato što one traže nevinost prije braka, a sve ostalo im je kurvaluk. Čak i izmišljaju da suvremeni čovjek traži od žene samo tijelo, ignorirajući sretne veze sa seksom bez braka. Također, te osobe traže od svoje žene da budu djevice (ali nije isključeno da se zaljube u nedjevice i ožene za njih, čula za par primjera), te je nekima to kriterij za sretnu vezu, dakle nije prava ljubav.

Također, osobe koje su djevice do braka, a imaju 25-30 godina... ne samo da je to posljedica glupih okolnosti nego je često znak da nešto nije u redu s osobom. Mislim, postoje normalane osobe koje su djevice duboko u zrelu dob, ali to su toliki izuzeci da nodens vrlo vjerojatno neće naći svoju "srodnu dušu".
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
Emericzy

Post 18 Dec 2011, 10:15

Aurora » wrote:Osobe s stavom nodensa suvremene kriterije doživljavaju kao kurvaluk.
Ne bih rekao da je riječ o ikakvim 'suvremenim' kriterijima. Ne vjerujem da su ljudi kroz povijest jako različito gledali na te stvari. Ljudska se priroda ne mijenja. Mijenja se uglavnom javna gluma. Mijenja se ono što govorimo i kako se ponašamo u javnosti.
nodens

Post 18 Dec 2011, 12:01

Emericzy » wrote:Ni ne treba te oduševljavati. Ali, na tržištu se ovakve stvari uvijek nude u lošem izdanju. Zašto uopće to tražiti na tržištu?
Ne tražim ništa, pogotovo ne na 'tržištu'. Samo sa strane komentiram ono što 'strši iz reklama'. Recimo, tebe, koji se voliš reklamirati na forumu. Ili ti ipak radiš nešto slično kao ja, želiš se 'olakšati'? Ne možeš sa ženom pričati, pa moraš s forumom?

Emericzy » wrote:Ljubav se na traži preko kataloga, tako da odrediš parametre unutar kojih ona treba biti i onda tražiš 'proizvod' koji će te parametre zadovoljiti. To je krupna greška. Jer, onda stvarno dobiješ proizvod, a ne nešto s dušom.

Opet ti. Znači, ovaj topik si shvatio kao 'oglas u kojem ja tražim djevicu'? :rofl:

Nije to to, nego jednostavno potreba da se 'olakšam', recimo to tako. Da vidim kako to 'tržište' uopće zna i može reagirati na to sve što sam napisao. Tko zna, ako budem dovoljno dugo pokušavao, možda uspijem prihvatiti čak i cure koje imaju 8 godina seksualnog iskustva, ali 10 ako računamo i oralce. :facepalm: :mad:

Emericzy » wrote:Tako zvučiš.

A ako je to tek naknadna refleksija... jebiga, svi ti ovdje, praktički bez izuzetka, ukazujemo na to da je pogrešna. Ustraj ti u njoj, ali time samo produljuješ vrijeme do trenutka kad ćeš shvatiti da si se uhvatio irelevantne sitnice, koja je češće posljedica glupih okolnosti nego neke poželjne građe duše.
To ti tvrdiš. Kako ne shvaćaš da time zoveš 'sebe za svjedoka'? Jer tebi takve 'sitnice' nisu važne. A jesi li siguran da možeš podnijeti teret tog svjedoka? Smatraš li svoju dušu lijepom i vrijednom? Znaš što, evo pojebat ću se s prvom kurvom onog dana kad ti odeš svojoj ženi i sve joj ispričaš. Kojom tehnikom si ti sebe tek uvjerio da je to nemoguće napraviti?

Emericzy » wrote: Istina je, ne možeš isključiti, ali ne možeš bogami ni uključiti. A ti vjeruješ da ovo drugo možeš.
Ne vjerujem ja ništa. Jednostavno me asocijacije previše proganjaju i to efektivno dokida sposobnost predavanja. A jebanje bez predavanja me užasava. Vrlo jednostavno zapravo. Da sam živio u doba nevinosti, kad se manje-više 'pretpostavljalo' da su cure nevine (iako to, naravno, nije uvijek bio slučaj, ali defiintivno nije bilo ni ovako kao danas) - vjerojatno bih se zaljubio k'o tutlek bez ikakvog problema.

Emericzy » wrote:Naravno da bi. Ne kao dogma, ali svakako kao indicija. Ne kaže se uzalud da glupan uči na vlastitom iskustvu, a pametan na tuđem. Ne možeš tako naučiti sve, ali bogami možeš podosta. Možeš bar vidjeti neke putokaze i upozorenja i moguće zamke itd.
Opet zoveš sebe za svjedoka. Sva ta pamet i mudrost koju si stekao pustim iskustvom jebanja, iznjedrila je to da smatraš nužnim svojoj ženi o svemu tome lagati. :facepalm:

Nisam nimalo impresioniran time. Prije bih rekao da ideš iz greške u grešku i ništa ne učiš. Baš kao ni ja.

Emericzy » wrote: Kakve to veze ima s ovime što pričamo? Pa nije kurvarluk alternativa nevinosti.
Nije. Kurvarluk je drugi kraj tog spektra. Jebote, koliko vama svima treba da shvatite elementarne stvari, to nije za povjerovat. Kurvarluk je na jednom kraju (tj. postoje i gore, npr. silovanje itd no zanemarimo bar to) - a nevinost tj. doživotna monogamija je na drugom. Vi svi ostali ste negdje između. No, gdje god da jeste, zašto ste baš tamo? Što niste malo više ulijevo ili udesno? I ako već vidite masu ljudi i ulijevo i udesno, čemu toliko čuđenje nekome tko je malo više zabrazdio u jednu od strana? Ja se uopće ne čudim ljudima kakav je bio npr. Andy Kaufmann koji je jednostavno obožavao kurve i godinama se ševio samo s njima. :ne zna:

Emericzy » wrote:Ono što zdravo emotivnom čovjeku treba je nevinost duše (ma kako sad dušu definirali). Nevinost tijela je potpuno irelevantna. Štoviše, ponavljam, tjelesna nevinost u dobi fizičke zrelosti dakle bitno poslije punoljetnosti, jako je često posljedica glupih okolnosti, a ne nevinosti duše, za kojom (imam dojam) zapravo težiš.
Tebi je irelevantna, meni nije. I da, naravno da JEST posljedica glupih okolnosti, zaboga! Pa i moja je posljedica glupih okolnosti, bez obzira što 'zvučim' kao da sam s 13 valjda se zavjetovao na nevinost do braka ili smrti. :rofl: No kakve to veze ima? Može netko zbog glupih okolnosti recimo dobiti neku tešku bolest zbog koje postane fizički odbojan. Može netko zbog glupih okolnosti postati narkoman, recimo. I što sad? To što su to samo glupe okolnosti, a ne nužno nečija teška krivica, zbog toga bi meni trebala postati prihvatljiva ružna narkomanka? Je li to tvoj argument? Ja nisam nikome propisao kako mora živjeti, samo kažem da JA ne mogu osjetiti privlačnost prema nečemu. Ništa drugo.

edit: u biti, ovdje gore nisam baš precizan. Naravno da mogu osjetiti NEKAKVU 'privlačnost'. Onu sirovu mušku apersonalnu požudu. Vidiš lijep komad mesa i osjetiš želju da se 'isprazniš' u to. :facepalm: Samo što eto mene ta požuda užasava na nekim drugim razinama. Pa me onda isto tako užasava i ženska požuda na toj najnižoj razini, premda mi se čini da i najniža ženska razina požude nije baš toliko sirova kao muška.
nodens

Post 18 Dec 2011, 12:04

Aurora » wrote:Osobe s stavom nodensa suvremene kriterije doživljavaju kao kurvaluk. Ne jer jest kurvaluk, nego jer zato što one traže nevinost prije braka, a sve ostalo im je kurvaluk. Čak i izmišljaju da suvremeni čovjek traži od žene samo tijelo, ignorirajući sretne veze sa seksom bez braka. Također, te osobe traže od svoje žene da budu djevice (ali nije isključeno da se zaljube u nedjevice i ožene za njih, čula za par primjera), te je nekima to kriterij za sretnu vezu, dakle nije prava ljubav.
A što je to 'prava ljubav'?

Aurora » wrote:Također, osobe koje su djevice do braka, a imaju 25-30 godina... ne samo da je to posljedica glupih okolnosti nego je često znak da nešto nije u redu s osobom. Mislim, postoje normalane osobe koje su djevice duboko u zrelu dob, ali to su toliki izuzeci da nodens vrlo vjerojatno neće naći svoju "srodnu dušu".
Što znači da 'nešto nije u redu s osobom'?

Meh.

Emericzy » wrote:Ne bih rekao da je riječ o ikakvim 'suvremenim' kriterijima. Ne vjerujem da su ljudi kroz povijest jako različito gledali na te stvari. Ljudska se priroda ne mijenja. Mijenja se uglavnom javna gluma. Mijenja se ono što govorimo i kako se ponašamo u javnosti.
Naprotiv, ljudi su na 'te stvari' kroz povijest gledali drastično različito nego danas. Ljudska 'priroda' se možda ne mijenja, ako ciljaš na biološke činjenice. No čovjek je pola biološko, a pola društveno biće. I to društvo drastično utječe na njegovo ponašanje; nisam zapravo siguran u kojem omjeru, ali ne bih se čudio da je to i više od 'pola' ljudskosti.
Emericzy

Post 18 Dec 2011, 20:58

Sorry, glup si. Odustajem
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 765 times
Been thanked: 1422 times
Post 18 Dec 2011, 22:16

Emere, mogao si i bez toga.
Potpisi su za budale.
Emericzy

Post 18 Dec 2011, 22:31

Hekatonhir » wrote:Emere, mogao si i bez toga.
Nakon 33 stranice? Nisam.
ali

Post 18 Dec 2011, 23:30

Emericzy » wrote: Nakon 33 stranice? Nisam.
Karton :durica:

Nodens, sjećaš se Imagination? :xd:

E..
Ti tražiš djevicu kojoj ćeš dati svu ljubav koju još nisi nikome nikad dao.
Šansa da ćeš naći takvu osobu koja će ti biti oku privlačna, em da ti srce zatitra kad je vidiš, em pametna, em da je djevica su ....prilično male. Ne nemoguće, ali skoro. (ništa nije nemoguće, ali....znaš već :zubo: )

A zašto bi sebe zakinuo za ljubav?
Ljubav možeš dati i ženi koja je nesretnim slučajem prestala biti djevicom, mogućnost da ćeš naći takvu djevojku je puno, puno veća. Kojim nesretnim slučajem?
Pa npr. poklonila je svoju nevinost i čistoću nekome za koga je vjerovala da je zaslužuje. Stvarno je to vjerovala, najiskrenije i najčišće.
No jebiga, prevarila se. Netko ju je možda ružno otkantao. A žrtvovala je djevičanstvo, nepovratno. I nije se kasnije davala okolo, možda je i usamljena, tužna i sanja ljubav. Zašto ona ne bi bila dovoljno dobra za tebe? Nažalost, ne može vratiti vrijeme.
Nitko nema kristalnu kuglu da bi mogao biti 100% siguran da će osoba kojoj se daje biti prava i da ćeš uvijek znati tko je (ili će biti) ta osoba, dozvoliš si pogrešku.
Dozvoliš pogrešku sebi :mig:

Ako si ti (ja, bilotko..) uvjeren (da ne kažem ufuran ili da si zabrijao :D ) da je osoba prava, onda je prava. Ali treba se sebi pustiti zabrijavanje.
Lijepo je to :cerek:
Jako lijepo. Šteta je umanjiti si šanse da te takav osjećaj oplemeni.

..imagination..could make a man of you.. Image
blaze

Post 18 Dec 2011, 23:45

isuse, mirza, kako si me razočarala. ne mogu vjerovati što pišeš. tebe može kupiti svaki psihopat i budala najjeftinijim komplimentom :crying:
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
ali

Post 18 Dec 2011, 23:55

blaze » wrote:isuse, mirza, kako si me razočarala. ne mogu vjerovati što pišeš. tebe može kupiti svaki psihopat i budala najjeftinijim komplimentom :crying:
Pa pomažem čovjeku :xne zna:

Šta? Trebala bi visiti na ovoj temi da bi mu se narugala?

Edit: ali inače skoro da si i pogodila, kad malo razmislim :zubo:

A gdje je kompliment :ne zna:
nodens

Post 18 Dec 2011, 23:58

blaze » wrote:isuse, mirza, kako si me razočarala. ne mogu vjerovati što pišeš. tebe može kupiti svaki psihopat i budala najjeftinijim komplimentom :crying:
A bi li ti meni rekla, ovako, čime sam tebi točno nagazio na žulj? Ne čudim se ovim tikvanima da nisu baš sretni sa mnom, ali s tobom baš i nisam pričao. Tako da me zaista intrigira pitanje, koji aspekt onog što pišem tebe najviše boli. :cerek:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 765 times
Been thanked: 1422 times
Post 19 Dec 2011, 11:05

Okej, počeli ste jedni drugima dijeliti komplimente. Zaključavam ovo, nađite si drugu zabavu.
Potpisi su za budale.
nodens

Post 29 Oct 2012, 17:48

Joj moram opet malo zajebavat :E

Daklem, ova ovdje je prodala svoju 'nevinost' (na stranu pitanje je l' to rekonstruirani himen ili nije) za 780.000 dolara. E sad, mene zanima na koji način ta informacija psihološki djeluje na cure koje su to obavile 'džabe' :zubo: - a smatraju se bar jednako zgodnima kao dotična Brazilka, koja definitivno nije ružna, ali :ne zna: iako se ne krećem puno po vani :zubo: vidim u Zagrebu dnevno njih 5-6 bar jednako zgodnih, ako ne i zgodnijih.

Ergo, uz pretpostavku da 'djevičanstvo nije ništa posebno', kako valjda ovdje svi manje-više misle - pa ono, to znači da ste bacile 780000 dolara u vjetar. :rofl: Tzv. oportunitetni trošak, naime. :kava:
Margarita

Post 29 Oct 2012, 19:50

Nodens, tvoje neiskustvo je tako dirljivo, ne seksualno, nego nepoznavanje života. Žene koje znaju što rade zarade milijune godišnje. Face plaćaju iskustvo. Ili face plaćaju samim sobom. A ovih parstotisuća je bijedna jednokratna naknada za druženje s nesigurnim luzerom. Također, nesigurni luzeri vrijede i daleko više ako je žena zaljubljena ali onda nema nikakve veze je li im on prvi, deseti, pedeseti. Veze jesu u srži banalne ali ipak prekompleksne da bi se izražavale monetarnim jedinicama.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
nodens

Post 29 Oct 2012, 19:57

Margarita » wrote:Nodens, tvoje neiskustvo je tako dirljivo, ne seksualno, nego nepoznavanje života. Žene koje znaju što rade zarade milijune godišnje. Face plaćaju iskustvo. Ili face plaćaju samim sobom. A ovih parstotisuća je bijedna jednokratna naknada za druženje s nesigurnim luzerom. Također, nesigurni luzeri vrijede i daleko više ako je žena zaljubljena ali onda nema nikakve veze je li im on prvi, deseti, pedeseti. Veze jesu u srži banalne ali ipak prekompleksne da bi se izražavale monetarnim jedinicama.
Bi li malo ipak elaborirala, meni za ljubav? :rofl:

Ti najozbiljnije tvrdiš da je suma od 780000 dolara 'beznačajna' za curu od 20? Ono, najozbiljnije? A što, tebi je djed bio neki grof i naslijedila si puste milijune ili koji točno klinac? :zubo:

Neka cura je možda prvi put s 20 bila s nekim totalnim idiotom koji ju je potrošio iz svojih nekakvih bijednih razloga, i onda škartao za 7 dana. Ti zaista želiš mene uvjeriti da je to manji bed, nego se pojebat s nekim bogatim starcem za 780000 dolara? I to mi misliš prodati na konto mog 'životnog neiskustva'? Morat ćeš se bolje potruditi. :ne zna:
Margarita

Post 29 Oct 2012, 20:17

Ne trudim se ja nikad. Što bi rekla moja frendica "Tko ne kuži ne mora ni zvat'."
Gledajući unatrag i zbrajajući razum i osjećaje, zaradila sam daleko, daleko više od te cure. No, ja sam i daleko, daleko starija. Koliko čitam, ona je to namijenila u dobrotvorne svrhe, da se osjeća bolje. Možeš se osjećati bolje i plemenitije i bez navlačenja po medijima. A možeš i zaraditi daleko više seksom ako ti je do love. Sve u svemu, nezanimljiva vijest.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
nodens

Post 29 Oct 2012, 20:30

Margarita » wrote:Ne trudim se ja nikad. Što bi rekla moja frendica "Tko ne kuži ne mora ni zvat'."
Gledajući unatrag i zbrajajući razum i osjećaje, zaradila sam daleko, daleko više od te cure. No, ja sam i daleko, daleko starija. Koliko čitam, ona je to namijenila u dobrotvorne svrhe, da se osjeća bolje. Možeš se osjećati bolje i plemenitije i bez navlačenja po medijima. A možeš i zaraditi daleko više seksom ako ti je do love. Sve u svemu, nezanimljiva vijest.
Ja nisam ni ciljao na cjeloživotnu zaradu. Nego točno na taj jedan, izdvojeni događaj, gubitak 'nevinosti'.

Ona je na konto toga inkasirala 780000 dolara. Kakve veze ima koliko si ti POSLIJE zaradila novaca? Pa možda i ta Brazilka zaradi još gomilu; činjenica jest da se kickstartala sa 780000 zelembaća.

Ja možda nemam životnog iskustva :zubo: ali zato nisam naivčina. Debela većina cura je tu bezvrijednu opnu 'dala' za ništa. A eto ova je prodala za 780000 dolara. Kapa dolje. :zubo:
  • Information