A bestraga, kad je to bilo... I još službeni put. Na površinski kop Drmno. Ludilo od romantike.Margarita » wrote: I mene.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
A što napali više od ljutih papričica? Kad se lice zajapuri, usne nabubre, koža naježi, tjeme bridi, nepce peče, želudac žari. Kad više trebaš da te ugase?karambol » wrote:
Ote spat gospica....pa ni vrak da ste se kusnuli posle feferona...?? I cak korake dalse delali?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Nije jos dopuhalo do Novog Zagreba... Nemam uvid... Mrak je, potpuna tisina vani, a ja imam prve znakove mamurluka... Ostario sam...ali » wrote:Evo i Margarite da dečki ne ostanu sami![]()
Nego, ima juga kod vas? Tu puše da mi se prozor otvorio maločas
Pomaze, da...ali...vidis puna si dobrih ideja veceras....Margarita » wrote: A što napali više od ljutih papričica? Kad se lice zajapuri, usne nabubre, koža naježi, tjeme bridi, nepce peče, želudac žari. Kad više trebaš da te ugase?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Drugi put probaj one u Smederevu. Te su nešto blaze.Pero » wrote:Ja sam se jedini put rasplakao koliko je bilo ljuto pred jedno 25 godina od nekih paprika u Požarevcu.
Koja blaze?
'if you fall, i'll be there' (floor)
Meni čili ne paše. Ima mi bez veze okus nakon što sam probao neke vrhunske sorte ljute paprike iz Mađarske i Slavonije.Margarita » wrote: Aaaa, ja mislila da si postao dalmoš pa je cili jelte cili. Čili stavljam skoro i u čaj. Ali ima neki umak koji smo dobili negdje u Cape Townu nakon kojeg smo čilijem blažili ljutinu.
A imam i svojih feferona i tih stvari, pa kemijam...
Gleda Mujo Hasu kako je sav tuzan i pita ga:
- sto je bolan?
A Haso kaze:
- Kako sta je, dobio sam otkaz iz restorana..
- Pa kako to?
- Pa dosla jedna Amerikanka u restoran i kada je dosao trenutak za desert, Amerikanka upita sta imamo, a ja lijepo ponudio "Would you like tufakju?"
....
- sto je bolan?
A Haso kaze:
- Kako sta je, dobio sam otkaz iz restorana..
- Pa kako to?
- Pa dosla jedna Amerikanka u restoran i kada je dosao trenutak za desert, Amerikanka upita sta imamo, a ja lijepo ponudio "Would you like tufakju?"
....
-
- Information
-