Živim s jednim vašim djetetom, i vjerujte mi, uopće nisam zadovoljna rezultatima
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Arsenova fula je očita, ali tu je i Ostojićeva - samo bolje upakirana.
Zakon
Asterixa za Mesopusta
karambol wrote:Draga svekrvo, nemojte me molim Vas učiti kako da odgajam svoju djecu.
Živim s jednim vašim djetetom, i vjerujte mi, uopće nisam zadovoljna rezultatima
![]()
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Otišle Fata i Merima na prijemni u javnu kuću.
Vraćaju se doma pa ih sretne Mujo.
I? Kako ste prošle?
Ja prošla, veli Fata, a Merima se skoro ugušila na usmenom.
Vraćaju se doma pa ih sretne Mujo.
I? Kako ste prošle?
Ja prošla, veli Fata, a Merima se skoro ugušila na usmenom.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Preživio neki čovjek brodolom i završi na pustom otoku. Zahvaljuje se Bogu što ga je spasio kada ga odjednom opkole domoroci sa svojim kopljima. "E sada sam najebao" Ali javi mu se Bog: nisi još, zgrabi koplje i ubij poglavicu. Tako i čovjek učini, zgrabi koplje i ubije poglavicu. A Bog na to kaže: E sad si najebao.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Kompilacija Da Vincijevog koda i Očiju širom zatvorenih.karambol » wrote:
Ha? Kaj? Di? Sta? : zbunjola :
Ah, zanemari. Nadisala se acetona.karambol » wrote:
A kaj uzima vodena??
Tja, umjetnici.... Ja sam udahnuo cili prah...e, to je sus u mozak, drito u glavu... Preporucam...Margarita » wrote: Ah, zanemari. Nadisala se acetona.
Za pecivo? Dolcela? Izdašno nadođe, nadigne se, od dva jaja pun protvan?karambol » wrote:
Tja, umjetnici.... Ja sam udahnuo cili prah...e, to je sus u mozak, drito u glavu... Preporucam...
Ma ne te slatkise.... Ono, pravi chilli, kuis...jalapeños...taj staf, ne?Margarita » wrote: Za pecivo? Dolcela? Izdašno nadođe, nadigne se, od dva jaja pun protvan?
Aaaa, ja mislila da si postao dalmoš pa je cili jelte cili. Čili stavljam skoro i u čaj. Ali ima neki umak koji smo dobili negdje u Cape Townu nakon kojeg smo čilijem blažili ljutinu.karambol » wrote:
Ma ne te slatkise.... Ono, pravi chilli, kuis...jalapeños...taj staf, ne?
Osim što, pretpostavljam, peče za popizdit, ima li išta dobro u šmrkanju čilija?karambol » wrote:
Tja, umjetnici.... Ja sam udahnuo cili prah...e, to je sus u mozak, drito u glavu... Preporucam...
Osim možda kao brutalno sredstvo za odčepljivanje nosa
Evo, ja sam mogu preporučit da nakon klopanja ljutih feferona, ako ih držite rukama, ne trljate pospane oči
Koliko su jalapenos ljute u odnosu na tabasco, peperoncine ili ljute feferone od Podravke?
Zvuči ukusnoMargarita » wrote: Ali ima neki umak koji smo dobili negdje u Cape Townu nakon kojeg smo čilijem blažili ljutinu.
E i ja...lud za chillijem i svim njegovim pojavnostima... U cokoladi i .... Stop! Stop!.... Curi mi slinica i misli mi lutaju prema kuhinji....Margarita » wrote: Aaaa, ja mislila da si postao dalmoš pa je cili jelte cili. Čili stavljam skoro i u čaj. Ali ima neki umak koji smo dobili negdje u Cape Townu nakon kojeg smo čilijem blažili ljutinu.
Ote spat gospica....pa ni vrak da ste se kusnuli posle feferona...?? I cak korake dalse delali?Margarita » wrote: Lako za oči. Ne upuštajte se u oralni seks. A poslije njega u vaginalni a o analnom ni govora.
karambol » wrote:
E i ja...lud za chillijem i svim njegovim pojavnostima... U cokoladi i .... Stop! Stop!.... Curi mi slinica i misli mi lutaju prema kuhinji....
Tako opasno, a da usta ne gore, jezik ne odrveni?Margarita wrote: Lako za oči. Ne upuštajte se u oralni seks. A poslije njega u vaginalni a o analnom ni govora.
-
- Information
-