Kolko ljudi, tolko ćudi.Morticia » wrote:Shame uopće nije film o ovisnosti o seksu.
To je film o ljudima koji su bili zlostavljana djeca.
Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?
Jedino seksualno u tom filmu je to da su sjebani.Morticia » wrote:Shame uopće nije film o ovisnosti o seksu.![]()
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Pa pogledaj ga, pa sam prosudi. 2 sata možeš žrtvovati. I 25 kuna - ako hoćeš gledati u kinu. Samo što se više ne prikazuje u Europi.
E da, Gospođa ministarka mi je baš bila dobra. A titlovana je unoverfuckable.
zgodan filmic, local hero.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Pogledala. Odličan film!Morticia » wrote:Shame
Odlično.
[spoiler]Nego, recite vi meni, mislite li da su oni oboje bili seksualno zlostavljani od oca/skrbnika ili su imali incestuoznu vezu u djetinjstvu?[/spoiler]
[spoiler]Prvo sam mislila da je incest u pitanju, no budući da se nije otkrilo, odlučila sam da me nije ni briga, jer očito je da ni autori ne znaju
Inače, sve mi više ide na kuki ta kul nedorečenost u filmovima. Pomalo mi je to preseratorski, a pomalo i nepristojno
Ne kažem da sve mora biti do u detalj kristalno jasno, al ono...baš da svaki film mora završiti s upitnicima, daj me ne jebi.
edit: E, da, zaboravila sam najbitnije. Fassbander mi nije baš nešto zgodan i seksi
Al odličan je glumac!
Ah, Mad Max.
Imam sva tri (makat trojku samo zato što sam opsesivno-kompulzivna i ako serijal ima 7 dijelova od kojih samo jedan valja, ja ih moram imati svih 7
) i svako toliko pogledam te dvije divote, ta dva filmska savršenstva, bez sekunde viška, bez sekunde manjka.
That, my friends, is ART!
Imam sva tri (makat trojku samo zato što sam opsesivno-kompulzivna i ako serijal ima 7 dijelova od kojih samo jedan valja, ja ih moram imati svih 7
That, my friends, is ART!
Nek(v)arljiva.
-
Almost Rosey
Hawaii, Oslo
Norveška drama - odvojene priče koje se slože u jednu, slatko-gorka atmosfera. Tako, simpatično
Katinkas kalas
Švedska drama - proslava rođendana na vikendici, u mladu urbanu ekipu uleti neprilagođeni brat slavljenice s novom curom cajkom. Zanimljiv film, prikazuje distancirane prijateljske i ljubavne veze, te skandinavske obiteljske posebnosti
Norveška drama - odvojene priče koje se slože u jednu, slatko-gorka atmosfera. Tako, simpatično
Katinkas kalas
Švedska drama - proslava rođendana na vikendici, u mladu urbanu ekipu uleti neprilagođeni brat slavljenice s novom curom cajkom. Zanimljiv film, prikazuje distancirane prijateljske i ljubavne veze, te skandinavske obiteljske posebnosti
Sinoć pogledali upravo genijalan film Posljednji cirkus (ili Balada o tužnoj trubi).
Fenomenalno!
Holivude, sakrij se u mišju rupu...
Fenomenalno!
Holivude, sakrij se u mišju rupu...
Dark Shadows
Baš slatko
vuče na crtić, a nije. Nisam baš neki obožavatelj Johnnyja Deppa, ali leže mu ovakve pomaknute uloge; volim Christopera Leeja, i ostala postava je dobro izabrana.
Vrckav film
Baš slatko
Vrckav film
Pogledala sam Kevina.
Ne znam koji je meni kurac :mirza:, ali mene taj film nije niti dirnuo, niti uznemirio, niti išta slično. Samo me naživcirao.
Režija mi je, iako osebujna
, prilično iritantna. A Kevinova gluma još iritantnija. Pari da je zanat pekao u meksičkim sapunicama; čitav film on ne skida ovaj izraz s lica
! 
I uopće mi je Kevinov lik jednodimenzionalan i nezanimljiv. Štajaznam, taj pjurivl-karakter mogao se prikaziti i na ne tako očit način.
I tak...Imam još zamjerki, al i ovo je dosta.
Jedino mi se mjuza sviđa
Ne znam koji je meni kurac :mirza:, ali mene taj film nije niti dirnuo, niti uznemirio, niti išta slično. Samo me naživcirao.
Režija mi je, iako osebujna
I uopće mi je Kevinov lik jednodimenzionalan i nezanimljiv. Štajaznam, taj pjurivl-karakter mogao se prikaziti i na ne tako očit način.
I tak...Imam još zamjerki, al i ovo je dosta.
Jedino mi se mjuza sviđa
Koji je to film?judolino » wrote:Dobro, mater mu, kaj niko nije pogledal taj moj bolesni Cirkus?
Snow White and the Huntsman
Priča je poznata, iako malo modificirana; glumci su ok izbor - Charlize Theron je prelijepa
Zato film vizualno -
Vulkan. Ovo nije šećerna vodica začina za brak, ovo je pelinkovac.
http://www.imdb.com/title/tt1695831/
http://www.imdb.com/title/tt1695831/
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Eve ga.blue » wrote: Koji je to film?
Snow White and the Huntsman
Priča je poznata, iako malo modificirana; glumci su ok izbor - Charlize Theron je prelijepane znam zna li glumit, ali nije toliko bitno, nije to takav film. Twilight koka je skroz ok kao snjeguljica, Ian McShanea nisam prepoznala uopće
![]()
Zato film vizualno -![]()
predivno to izgleda, mora da je koštalo. Preporučila bi film, ako ništa drugo zato što je stvarno jako lijep.
August Rush
Kako je ovo čudo dobilo ocjenu 7.4, nikad mi neće biti jasno.
Skroz previdljiv, mali je naporan, odgledala sam dokraja samo zato što glumi Jonathan Rhys Meyers sa svojim irskim naglasom
Mada se premalo pojavljuje.
Ok, i Felicity mi je simpa još od te serije.
Uglavnom, klinac misli da će svirajući dozvati roditelje koji su ga dali na posvajanje. [spoiler]I fakat ih dozove.[/spoiler]
The words
Nakon dvije godine, konačno sam bila u kinu, gledala ovo. Bilo mi je zanimljivo, najviše dijelovi s Jeremyjem Ironsom (i dalje je car
) i dečkom koji je glumio mladog Ironsa. Kradljivac priče (Bradley Cooper) mladi je pisac koji nalazi tekst romana u staroj aktovci. Nakon što ga objavi, s njim se suočava starac koji je zapravo napisao roman. O tome svemu piše treći pisac. Zvuči komplicirano, ali nije, samo ja loše prepričavam 
Kako je ovo čudo dobilo ocjenu 7.4, nikad mi neće biti jasno.
Skroz previdljiv, mali je naporan, odgledala sam dokraja samo zato što glumi Jonathan Rhys Meyers sa svojim irskim naglasom
Ok, i Felicity mi je simpa još od te serije.
Uglavnom, klinac misli da će svirajući dozvati roditelje koji su ga dali na posvajanje. [spoiler]I fakat ih dozove.[/spoiler]
The words
Nakon dvije godine, konačno sam bila u kinu, gledala ovo. Bilo mi je zanimljivo, najviše dijelovi s Jeremyjem Ironsom (i dalje je car
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Meni je to u najavama zvučalo kao parafraza Panovog labirinta pa mi se nije dalo gledati, da si ne pokvarim sjećanje na tu poslasticu.judolino » wrote: Eve ga.
Kaj nisi ti malo prestar da vjeruješ u vilenjake?Emericzy » wrote: Meni je to u najavama zvučalo kao parafraza Panovog labirinta pa mi se nije dalo gledati, da si ne pokvarim sjećanje na tu poslasticu.
No dobro, šuti i puši...
Nisi prva žrtva televizijskih najava...
Film nema veze s Panovim labirintom, šteta što nisi pogledao.
Film je prejeben. Hvala za ovaj šut u guz.judolino » wrote:Dobro, mater mu, kaj niko nije pogledal taj moj bolesni Cirkus?
-
- Information
-