nego, kupila sam heljdinu kašu, a dosta ljudi mi je preporučilo heljdino brašno. problem je, heljdinog brašna baš i nema za kupiti. probala sam Interspar i Dionu. zna li netko di ga ima?
Gastro chat
mislim da će idući kruh ići na pečenje u pekač 
nego, kupila sam heljdinu kašu, a dosta ljudi mi je preporučilo heljdino brašno. problem je, heljdinog brašna baš i nema za kupiti. probala sam Interspar i Dionu. zna li netko di ga ima?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
hvala, bila sam večeras u Ljubljani i pikla dve kile u Sparu
a plan mi je idući put u Hofer
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Mic micPješčana » wrote:mislim da će idući kruh ići na pečenje u pekač![]()

Mali, domaći, vruć, kukurzni
Prevruć
jel iz pekača?
imam spremno kukuruzno, rižino i heljdino brašno za idući napad
inače, danas sam imala lokarde za ručak, i posipala sam ih heljdinim brašnom pa na teflon, uz malo maslinova ulja, i ispalo je jako fino
Za večeru sam pekla bijele tanke kobasice i štapiće lososa. Možda je malo čudna kombinacija ali ja volim miješati more, kopno, istok, zapad, rudnik, svemir. Razveselio me najmlađi sin, najsličniji je meni samo daleko bolja verzija. To je jeo sa sladoledom od vanilije i čokolade i kaže da je tako jako fino.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
E, to je fusion kitchen udružena s gurmanskim avanturistom...Margarita » wrote:Za večeru sam pekla bijele tanke kobasice i štapiće lososa. Možda je malo čudna kombinacija ali ja volim miješati more, kopno, istok, zapad, rudnik, svemir. Razveselio me najmlađi sin, najsličniji je meni samo daleko bolja verzija. To je jeo sa sladoledom od vanilije i čokolade i kaže da je tako jako fino.
Sad sam se htio izrigat, a onda se sjetio da sam staru tražio da mi nareže luk uz štrudlu od jabuke...Margarita » wrote:Za večeru sam pekla bijele tanke kobasice i štapiće lososa. Možda je malo čudna kombinacija ali ja volim miješati more, kopno, istok, zapad, rudnik, svemir. Razveselio me najmlađi sin, najsličniji je meni samo daleko bolja verzija. To je jeo sa sladoledom od vanilije i čokolade i kaže da je tako jako fino.
Vidiš kako smo primjenjivali nekada ono što je danas moderno...i tko kaže da nismo inventivna i napredna nacija? Moj je buraz volio mlatiti kruh, maslac, pekmez i kisele krastavce...judolino » wrote: Sad sam se htio izrigat, a onda se sjetio da sam staru tražio da mi nareže luk uz štrudlu od jabuke...
Za desert smo ga znali nagovoriti da pojede i kolonu mrava ispred zgrade...
Margarita » wrote:... To je jeo sa sladoledom od vanilije i čokolade i kaže da je tako jako fino.
karambol wrote:Za desert smo ga znali nagovoriti da pojede i kolonu mrava ispred zgrade...
a baš razmišljam o gablecu....
mene ovo podsjeća na nečije navale gladi usred noći nakon traveMargarita » wrote:Za večeru sam pekla bijele tanke kobasice i štapiće lososa. Možda je malo čudna kombinacija ali ja volim miješati more, kopno, istok, zapad, rudnik, svemir. Razveselio me najmlađi sin, najsličniji je meni samo daleko bolja verzija. To je jeo sa sladoledom od vanilije i čokolade i kaže da je tako jako fino.
To što ti pišeš me podsjetilo da sam noćas kopala po ormarima i tražila čokoladu iako ja ne volim osobito čokoladu.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
to je nekad bila normalna dječja igrakarambol » wrote: Za desert smo ga znali nagovoriti da pojede i kolonu mrava ispred zgrade...
danas sigurno postoji neki termin koji bi vas tretirao kao zlostavljače
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Kojeg vraga skrivate čokolade po ormarima???Margarita » wrote: To što ti pišeš me podsjetilo da sam noćas kopala po ormarima i tražila čokoladu iako ja ne volim osobito čokoladu.
Što znači da si jedna ne obična, nego neobična luđakinja.Margarita » wrote: To što ti pišeš me podsjetilo da sam noćas kopala po ormarima i tražila čokoladu iako ja ne volim osobito čokoladu.
Bivši bi ti Lastan napisao to.
Ja nisam mali debeli samoljubivi gad, ali napisao sam to u njegovo ime.
Što je Kvisling za Norvešku, to je Lastan za Trkeljanje.
Jebi se, Vidkune.
A još više bih volio da uzvratiš, kotrljajući, nekad trkeljajući...
- Euklid
- old school
Sta je Lastan bivsi od Margarite???judolino wrote: Što znači da si jedna ne obična, nego neobična luđakinja.
Bivši bi ti Lastan napisao to...
A, svega se nagledah po ovim forumima...
Jok, bivši od ovog foruma.
A i kužim ga, nema se ovdje s kim svađati. Jebeš forum na kojemu je Hrobi najveći Ujo...
Doduše, imamo neke šatro kosijanere koji trule u patikama a antiglobalistički dredloksi im zaprašuju ceste....
Pa kako ti se jedu? Na salatu, rižot, s povrćem, krumpirom?Pješčana » wrote:kupila sam muzgavce, i čoek ih je već namlatio.
kako da ih spremam? nikad nisam, a rada bih.
fala!
kupila sam si Delimano wok.
u Dioni je akcija, ako kupite 3 proizvoda s Masterchef oznakom, imate mogućnost kupiti par Delimao proizvoda po 50 % manjoj cijeni.
kako se već neko vrijeme razmišljam o toj investiciji, jer mi se proso i žgance jako vole lijepiti, ovo je uletilo super.
ima li tko već Delimano, kako vam se čini?
u Dioni je akcija, ako kupite 3 proizvoda s Masterchef oznakom, imate mogućnost kupiti par Delimao proizvoda po 50 % manjoj cijeni.
kako se već neko vrijeme razmišljam o toj investiciji, jer mi se proso i žgance jako vole lijepiti, ovo je uletilo super.
ima li tko već Delimano, kako vam se čini?
-
- Information
-