Koji je meni ku*ac?
Onaj me prošao, al bojim se da stalno dolaze novi...i novi...i opet....i novi.....i opet......a unda » wrote: cek..jel te onda prosao taj kurac palac ili jos traje? mislim, sad sam ne znam kako shvatit to sto sam napisao, ali shvati u najboljoj namjeri. sto god to bilo..
Ali baš slušam Danieksa kog si stavio, how convenient
danieks je zvuk barbarorevolucije, ne seksa, ako si na to mislila. danieks, ne dan i sex ili danisex..ali » wrote: Onaj me prošao, al bojim se da stalno dolaze novi...i novi...i opet....i novi.....i opet....
Ali baš slušam Danieksa kog si stavio, how convenient
cuj, ne znam kako shvatit. u pocetku sam shvatio kao da je lose..neki ti je, ali ne znas koji, a tila bi znat.
..ali, al se mora sve znat?
poslije ispada da i nije bas tako lose, vec prije kao da ti je dosadilo. ono..gle, opet neki kurac..pa dosta vise, dajte malo nesto za promjenu..
Ma aporopo ovo g euklidovog droga me je zela, ti čudni čovječe..a unda » wrote: danieks je zvuk barbarorevolucije, ne seksa, ako si na to mislila. danieks, ne dan i sex ili danisex..
cuj, ne znam kako shvatit. u pocetku sam shvatio kao da je lose..neki ti je, ali ne znas koji, a tila bi znat.
..ali, al se mora sve znat?..cesto je bolje nista ne znat. opusti se.
![]()
poslije ispada da i nije bas tako lose, vec prije kao da ti je dosadilo. ono..gle, opet neki kurac..pa dosta vise, dajte malo nesto za promjenu..![]()
(a činiš se sasvim lucidnim na politiki
apropo vizavi koje g euklidovog i sta droza? sa je ovo? o cemu je ovaj topik u opce?ali » wrote: Ma aporopo ovo g euklidovog droga me je zela, ti čudni čovječe![]()
(a činiš se sasvim lucidnim na politiki)
lucidan? samo ti se cinim. nesto kao u onom vicu o mucavcu koji je dosao kupit sibice u trafiku, e pa tako i ovdje..
znas li taj vic?
..jjj es t t t t ttt i t t t tto mmmene ddo sao zzzzzzz ajebbavat?
Ne zajebaji..a unda » wrote: apropo vizavi koje g euklidovog i sta droza? sa je ovo? o cemu je ovaj topik u opce?
lucidan? samo ti se cinim. nesto kao u onom vicu o mucavcu koji je dosao kupit sibice u trafiku, e pa tako i ovdje..
znas li taj vic?
..jjj es t t t t ttt i t t t tto mmmene ddo sao zzzzzzz ajebbavat?![]()
Dani eks i ali đi
Jesi kad jel ove http://www.ritter-sport.de/#/de_DE/product/rum? ?
Na žalost, postali su mi predostupni
Ne mogu se oduprijet.
Evo sad sam ih baš ručala.
Pa koji mi je ku*rac
dok mi se otvorila stranica, mislio sam da se radi o nekim patikama tenisicama, neki sport, pa se mislim, zasto bi ja to jeo? sta je njoj sad?ali » wrote: Ne zajebaji![]()
Dani eks i ali đi![]()
Jesi kad jel ove http://www.ritter-sport.de/#/de_DE/product/rum? ?
Na žalost, postali su mi predostupni![]()
a zdrobim vrećicu dok si reko riter šport
![]()
Ne mogu se oduprijet.
Evo sad sam ih baš ručala.
Pa koji mi je ku*racjel to normalno ponašanje?
nisam nikad. nemam pojma sta je to. jel ima tu droze neke? vidim da se dzamejka spominje neka..jel barem melase ima?
Ima ima, ima i melase i ruma od melase i alkohola od ruma i ovisnosti od alkohola..a unda » wrote:
dok mi se otvorila stranica, mislio sam da se radi o nekim patikama tenisicama, neki sport, pa se mislim, zasto bi ja to jeo? sta je njoj sad?![]()
nisam nikad. nemam pojma sta je to. jel ima tu droze neke? vidim da se dzamejka spominje neka..jel barem melase ima?
I čokolade
I hrskavo je
I mekano
ma sve ima
Svak se češe di ga svrbi
Unda, pusti sad Vladu Danija X

meni izgleda kao uzas.ali » wrote: Ima ima, ima i melase i ruma od melase i alkohola od ruma i ovisnosti od alkohola![]()
I čokolade![]()
I hrskavo je![]()
I mekano![]()
ma sve ima
sta ima tu? di je to? jedva da nesto prepoznajem. domovinskog rata je bila zrtava fasizma. velebitska je bila sutjeskina. vukovarska je bila balkanska. poljicka, koncareva. zng? nemam pojma di je to. ma koji je to uopce grad?
objasni mi razumljivo, ne ovako. moras rec..to ti je ono tamo kraj onoga tamo, preko puta onoga ondje, viza vi tamo, e blizu tu di stoji mate iz strizirepa, e pa ne tu nego suprotno i tu ti je to.
tako se to objasnjava u splitu, orijentirima.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
kurvanjski avatar, a
To ti je 206 kućnih brojeva dalje od Županije.
Brnik? Je to kvart ili? E pa tamo ti je to. Ti je to dovoljni orijentir?
evo tu ti je to u odnosu na more

-
- Information
-