Koji je meni ku*ac?
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
neko mora, jelte 
možda ne mora, al može bit zabavno kad krene
možda ne mora, al može bit zabavno kad krene
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
pa nije, i ja kažem.. neko mora otvarati teme kad mu je neki ku*ac pa da zna koji mu je ako ne zna
eto, rećemo, ja ne znam što ti je bilo da te inspiriralo na otvaranje tema, al mi nešto zvonca da se nadaš baš ovdje pronaći odgovor
kurvanjski avatar, a
A ti si neka vidovita, aChilimama » wrote: pa nije, i ja kažem.. neko mora otvarati teme kad mu je neki ku*ac pa da zna koji mu je ako ne zna
eto, rećemo, ja ne znam što ti je bilo da te inspiriralo na otvaranje tema, al mi nešto zvonca da se nadaš baš ovdje pronaći odgovor
..odgovora nije bilo...bijelo usijanje ga je skrilo....
http://www.youtube.com/watch?v=3UIuw06Ahts
Ne znaš šta je ku*ac ili ne znaš šta je kuracbaja wrote: zna netko što je ku*ac?![]()
Predlažem ti da dođeš na sabor pa ćeš saznat šta je kurac
Mislim, kurac od sabora :senad od bosne:
Ma znaš ti kurackukuriku wrote:
Znam ja.![]()
Daklem, kurac. Koji kurac? Peti, šesti...? sve je to kurac. Lipov kurac, kurac od ovce i na njemu zvonce koje zvoni cin-cin. I sve je u kurcu. Netko je na kurcu, a netko zakurac.
E sad, koji od ovih kuraca je tebi? Nemam pojma, ali mislim da je tome najbolje pristupiti kao dnevnom horoskopu. Odnosno, pročitaš opis onog znaka koji ti se najviše sviđa. I onda se tom mudrom mišlju vodiš cijeli dan, budući da u Lidlu više nema onih kineskih kolačića sreće u kojima se krije neka kurčeva mudra misao.
Dakle, odaberi neki kurac, sigurno ćeš pogriješiti.
E sad, koji od ovih kuraca je tebi? Nemam pojma, ali mislim da je tome najbolje pristupiti kao dnevnom horoskopu. Odnosno, pročitaš opis onog znaka koji ti se najviše sviđa. I onda se tom mudrom mišlju vodiš cijeli dan, budući da u Lidlu više nema onih kineskih kolačića sreće u kojima se krije neka kurčeva mudra misao.
Dakle, odaberi neki kurac, sigurno ćeš pogriješiti.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
- Borna Paro
Profesore Ladan,objasnite nam odakle dolazi riječ kurac?
Curator...od tuda..."The curator will make decisions regarding what objects to collect..."Borna Paro » wrote:Profesore Ladan,objasnite nam odakle dolazi riječ kurac?
-
- Information
-