O vladi Zokija M.
Ajmo malo lupetat o aktualnoj marionetskoj vladi nase banana republike...
Za mene su oni dno-dna,kao uostalom i oni predhodni.
Sve to treba osudit za VELEIZDAJU.
Slazete se?
Za mene su oni dno-dna,kao uostalom i oni predhodni.
Sve to treba osudit za VELEIZDAJU.
Slazete se?
One koji zapravo vladaju...masone i bankare,a sve u vidu EU...Pored ovih,nasi "vladari" nam ne trebaju.
Pa banke vladaju koliko im daju da vladaju jerbo bile bi lude da iznajmljuju novce bez naknade. Recimo ja nikada ne bi stavljao novce u banku koja ne zarađuje, nekako bih se bojao da ću ih izgubiti tamo.miky0 » wrote:One koji zapravo vladaju...masone i bankare,a sve u vidu EU...Pored ovih,nasi "vladari" nam ne trebaju.
A glede masona. Iako ih ja smatram zlom, ljudi se imaju pravo udruživati u interesne skupine. Kako oni to ne rade preko Facebooka onda su im i dometi veći.
Znaci da si ti ustvari zadovoljan ovom vladom? Ok,obrazlozi pozitivne strane iste.Karl Jozef » wrote: Pa banke vladaju koliko im daju da vladaju jerbo bile bi lude da iznajmljuju novce bez naknade. Recimo ja nikada ne bi stavljao novce u banku koja ne zarađuje, nekako bih se bojao da ću ih izgubiti tamo.
A glede masona. Iako ih ja smatram zlom, ljudi se imaju pravo udruživati u interesne skupine. Kako oni to ne rade preko Facebooka onda su im i dometi veći.
Plati 100 000 € i postavi muza/momka/ljubavnika,to ti dodje na isto ko da si ti u grupi vladara.Tea Tree » wrote:Masoni ne primaju žene. A, baš sam htjela k njima, baš.![]()
Preporučite mi sličnu ekipu koja prima žene.
Pa nemam što biti zadovoljan ili nezadovoljan tek su tu 9 mjeseci ne može se ništa riješiti za devet mjeseci niti za 4 godine ali se mogu popraviti razni trendovi. Čini se da rade na tome.miky0 » wrote: Znaci da si ti ustvari zadovoljan ovom vladom? Ok,obrazlozi pozitivne strane iste.
Što ti misliš da loše rade?
Meni je trenutno prekratko vrijeme da bi rekao da sve krivo rade, za jedno dvije godine će se moći uspoređivati razni podaci po kvartalima pa vidjeti ima li više ili manje zaposlenih, turista, veće/manje plaće, zdravstvo bolje gore, ... u kojoj mjeri nameću svoju ideologiju.
1. Istina je da se ne moze u 9 mjeseci pooravit sustavni kaos koji je ovdje na snazi od '98 a i prije s privatizacijom. No,u ovih 9 mjeseci se moze vidit smjer u kojem ide ova vlada,a to je katastrofalan smjer.Karl Jozef » wrote:
1.Pa nemam što biti zadovoljan ili nezadovoljan tek su tu 9 mjeseci ne može se ništa riješiti za devet mjeseci niti za 4 godine ali se mogu popraviti razni trendovi.
2.Čini se da rade na tome.
3.Što ti misliš da loše rade?
4.Meni je trenutno prekratko vrijeme da bi rekao da sve krivo rade, za jedno dvije godine će se moći uspoređivati razni podaci po kvartalima pa vidjeti ima li više ili manje zaposlenih, turista, veće/manje plaće, zdravstvo bolje gore, ... u kojoj mjeri nameću svoju ideologiju.
2. Meni se cini da rade veci kaos.
3. Uhvatit cu se samo porezne politike. Dovoljno je vidit da se po tom pitanju nista ne popravlja,a taj porezni sistem je unistio HR gospodarstvo. Pogotovo ova represija koju sada provode u realnom sektoru ce rezultirat s nikad vecom nezaposlenoscu u povijesti banana republike.
4. S ovima treba prezivit 2 godine,a to ce bit jako tesko.
To, Miki, ožeži! 
Ja se slažem s Karlom u tome da je teško prosuditi kvalitetu rada vlade u tako kratkom vremenu, ali nekako nemam povjerenja u nju.
Kao što općenito nemam nimalo povjerenja u dvopartijski sustav, ma koliko bio "demokratski".
Nego, Miki, đe ti je grb?
Ja se slažem s Karlom u tome da je teško prosuditi kvalitetu rada vlade u tako kratkom vremenu, ali nekako nemam povjerenja u nju.
Kao što općenito nemam nimalo povjerenja u dvopartijski sustav, ma koliko bio "demokratski".
Nego, Miki, đe ti je grb?
1. Evo mene medju normalne.judolino » wrote: 1.To, Miki, ožeži!
2.Ja se slažem s Karlom u tome da je teško prosuditi kvalitetu rada vlade u tako kratkom vremenu, ali nekako nemam povjerenja u nju.
3.Nego, Miki, đe ti je grb?
2. Dobro,mozda sam ja malo radikalan u vremenskom prostoru kojeg sam dao/nisam dao ovoj vladi,ali ono bitno je da mi ova vlada ne ulijeva nimalo povjerenja.
3.Ne mogu ga ugradit,da mi je size veci od propisanog,a ja sam tup to izmontirat...jbg
Kako si zna da je to TO? Samo sta je onaj kriz na zvijezdi?
Jeste rijesili heraldicka pitanja?
Nego... Ova ekipa na terenu, da se nogometnim rijecnikom posluzim na tren, je losa kao i prethodne. Ne vidim nikakvu promjenu u nacinu igre niti u trenerskom pristupu. Izbornik je ogranicen i ne moze, kao niti jedan do sada, birati igrace po kvaliteti i umijecu koje posjeduju vec po direktivama menadjerskog lobija koji drzi konce u nametanju svojih pulena...
Igra im je bez koncepcije ili s previse kombinacija, a nemaju niti vezni red niti napad. Malo golman vadi stvari da ih spasi od pune mreze, ali on je preslab da ih spasi od loseg rezultata. Imaju jednog sebicnjaka koji zeli svaku loptu dotaknuti, a najcesce lopta ode daleko u aut. Bojim se da ce na tribinama ostati sve lopte pa vise nece imati cime igrati...
Izbornik je uvjeren kako je njegova ideja igre nenadjebiva, ali ne moze to uvijek obrazloziti kako valja. Pogotovo nakon pacerski primljenog gola...
Sve u svemu, tekma nece dobro zavrsiti, a plasman u slijedece kolo natjecanja tj. u visi rang, mozemo doseci jedino dobrim polozajem zvijezda i cudnom sudjenju... Dok ne uspijemo ligu uciniti kvalitetnijom te ona isfiltrira bolje i kompetetnije igrace koji ce svojim znanjem, kondicijom i nadahnucem moci igrati u nekom kontinuitetu postizuci dojmljive ili barem dobre rezultate...
Molim da se uzme u obzir kako, mozda, jos imam lagano povisenu temperaturu...
Nego... Ova ekipa na terenu, da se nogometnim rijecnikom posluzim na tren, je losa kao i prethodne. Ne vidim nikakvu promjenu u nacinu igre niti u trenerskom pristupu. Izbornik je ogranicen i ne moze, kao niti jedan do sada, birati igrace po kvaliteti i umijecu koje posjeduju vec po direktivama menadjerskog lobija koji drzi konce u nametanju svojih pulena...
Igra im je bez koncepcije ili s previse kombinacija, a nemaju niti vezni red niti napad. Malo golman vadi stvari da ih spasi od pune mreze, ali on je preslab da ih spasi od loseg rezultata. Imaju jednog sebicnjaka koji zeli svaku loptu dotaknuti, a najcesce lopta ode daleko u aut. Bojim se da ce na tribinama ostati sve lopte pa vise nece imati cime igrati...
Izbornik je uvjeren kako je njegova ideja igre nenadjebiva, ali ne moze to uvijek obrazloziti kako valja. Pogotovo nakon pacerski primljenog gola...
Sve u svemu, tekma nece dobro zavrsiti, a plasman u slijedece kolo natjecanja tj. u visi rang, mozemo doseci jedino dobrim polozajem zvijezda i cudnom sudjenju... Dok ne uspijemo ligu uciniti kvalitetnijom te ona isfiltrira bolje i kompetetnije igrace koji ce svojim znanjem, kondicijom i nadahnucem moci igrati u nekom kontinuitetu postizuci dojmljive ili barem dobre rezultate...
Sve OK, loša su ekipa, ali gle, kao što sam kažeš, nije ni liga bogznakaj. I bar se nisu sa sucima i savezom dogovorili da sve izlažiraju i dignu lovu,l kao njihovi prethodnici. Već je i to nešto. Sad se bar igra po kakvim-takvim pravilima, pa makar i loše.karambol » wrote:Jeste rijesili heraldicka pitanja?
Sve u svemu, tekma nece dobro zavrsiti, a plasman u slijedece kolo natjecanja tj. u visi rang, mozemo doseci jedino dobrim polozajem zvijezda i cudnom sudjenju... Dok ne uspijemo ligu uciniti kvalitetnijom te ona isfiltrira bolje i kompetetnije igrace koji ce svojim znanjem, kondicijom i nadahnucem moci igrati u nekom kontinuitetu postizuci dojmljive ili barem dobre rezultate...![]()
Slazem se da je lijepo vidjeti nekoga tko ce pokusati igrati po pravilima, ali biti ce tu puno posla... A ni publika vise ne dolazi na stadion. Prethodnici su dobro isprebijali volju publike pa ce se ista vratiti tek kad im poveruje i vidi dobar rezultat...Emericzy » wrote: Sve OK, loša su ekipa, ali gle, kao što sam kažeš, nije ni liga bogznakaj. I bar se nisu sa sucima i savezom dogovorili da sve izlažiraju i dignu lovu,l kao njihovi prethodnici. Već je i to nešto. Sad se bar igra po kakvim-takvim pravilima, pa makar i loše.
1. Kako znas da nebi dizali lovu (cacic?),da imaju od cega uzet lovu? Na njihovu zalost,kasa prazna.Emericzy » wrote:
1.Sve OK, loša su ekipa, ali gle, kao što sam kažeš, nije ni liga bogznakaj. I bar se nisu sa sucima i savezom dogovorili da sve izlažiraju i dignu lovu,l kao njihovi prethodnici. Već je i to nešto.
2.Sad se bar igra po kakvim-takvim pravilima, pa makar i loše.
2. Pravila koja su na snazi ce do kraja pokopat nase gospodarstvo.
Opus Dei.Tea Tree » wrote:Masoni ne primaju žene. A, baš sam htjela k njima, baš.![]()
Preporučite mi sličnu ekipu koja prima žene.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Naravno da ne znam. Međutim, jako je malo vjerojatno. Naime, HDZ je Čačića znao napadati svim oružjima prije svakih izbora. S pravom su ga doživljavali kao važnog neprijatelja. A u rukama su imali čitav policijski i obavještajni aparat. Da je stvarno on napravio nešto utuživo, HDZ bi ga bio pričepio svom snagom. A nije. Sigurno ne iz ljubavi ili interesa.miky0 » wrote:
1. Kako znas da nebi dizali lovu (cacic?),da imaju od cega uzet lovu? Na njihovu zalost,kasa prazna.
2. Pravila koja su na snazi ce do kraja pokopat nase gospodarstvo.
A pravila... ako ti misliš da naše gospodarstvo propada zbog krivih pravila... kajjaznam... ja to ne vidim. Meni se čini da je naše gospodarstvo na koljenima zbog (a) pljačke, (b) nemoralnog populizma HDZ-a, (c) antipoduzetničke klime, (d) nasljedne žestoke ljubavi prema birokraciji ... i tako dalje.
Dovoljno je vidit da je i cacic bio u "profitabilnom" brodu/jahti "malo vitra",a kad je tu bio,u nj postenje ne virujem...jbg...Emericzy » wrote: Naravno da ne znam. Međutim, jako je malo vjerojatno. Naime, HDZ je Čačića znao napadati svim oružjima prije svakih izbora. S pravom su ga doživljavali kao važnog neprijatelja. A u rukama su imali čitav policijski i obavještajni aparat. Da je stvarno on napravio nešto utuživo, HDZ bi ga bio pričepio svom snagom. A nije. Sigurno ne iz ljubavi ili interesa.
A pravila... ako ti misliš da naše gospodarstvo propada zbog krivih pravila... kajjaznam... ja to ne vidim. Meni se čini da je naše gospodarstvo na koljenima zbog (a) pljačke, (b) nemoralnog populizma HDZ-a, (c) antipoduzetničke klime, (d) nasljedne žestoke ljubavi prema birokraciji ... i tako dalje.
Da,definitivno nam je gospodarstvo propalo zbog krivo postavljenog sustava u kojem je glavna zadaca pokrast i zamracit.
E sad sam to potpuni ja.Karl Jozef » wrote: Pa znam da si s onog foruma.
A križ.... to smo ugradili civilizacijski napredak - zajebavam se malo.
Evo sad prava slika.
-
- Information
-