Šoping kutak, a da nije za jesti
imaju u sebi ljekovitu vodu iz rijeke jordan (pritisnes gumbic pa strcne voda). inace sluze za pranje guzice.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Naraditi ces se dok s time operes guzicu.*jezebel* » wrote:imaju u sebi ljekovitu vodu iz rijeke jordan (pritisnes gumbic pa strcne voda). inace sluze za pranje guzice.
Ne, to znaci ono drugo.
Jeebote pitam najnormalnije i dobijem uber nadrkani odgovor
Daj, smiri doživljaje, postal bum fetišist...
...kad on već ljubi dvije,
slatke malene,
crne polulakirane,
ženske cipele, ženske cipele!
...kad on već ljubi dvije,
slatke malene,
crne polulakirane,
ženske cipele, ženske cipele!
Aha, da se prelije preko čizama da malo omekšaju. Ne volim tvrdo.karambol » wrote:Dobije li se i Four Roses uz takve čizme...?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Hm...kad bih nalio bourbon u sebe ne bih osjetio je li kaj tvrdo ili nije...Margarita » wrote: Aha, da se prelije preko čizama da malo omekšaju. Ne volim tvrdo.
Ne kupujem ja baš puno. U nedjelju sam našla kutiju s novim cipelama u sobi, a jučer kutiju s martama u kuhinji.ali » wrote:Margarita, ti baš ono doista voliš kupovati![]()
(Mislim, lijepo je sve, al meni pari malo patologija već)
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Pa ti kažem - patologijaMargarita » wrote: Ne kupujem ja baš puno. U nedjelju sam našla kutiju s novim cipelama u sobi, a jučer kutiju s martama u kuhinji.
Dobro, zajebavam se ali samo djelomično.
Ne kužim baš čemu sve to, stvarno. Mislim, možeš imat i petsto pari cipela, ali ono....zašto
Za-što
Ne vidim poantu svog tog silnog nakupljanja, čija god ideja bila.
Možda djeluje kao neko liječenje ili terapija, ili pokušaj uljepšavanja sumorne svakodnevice ili bijeg od neke ružne situacije (da ne kažem iskupljenje) ili ne znam ni ja koji bog, ali malo mi pari da baš i ne djeluje
Al okej, ono...
Uvijek moš sve to prodat na Njuškalu kad stisnu minusi
Ok, šalim se ajd.
I ja bih da me salijeću kutije po kući
Pa zapravo je puno. Napadno puno.Margarita » wrote: Ne kupujem ja baš puno. U nedjelju sam našla kutiju s novim cipelama u sobi, a jučer kutiju s martama u kuhinji.
No ak te veseli.
-
- Information
-