Pogledajte samo kako napetost raste iz posta u post, ubacuju se i sporedni likovi - jesu li oni klonovi istog trola ili nezavisni igrači?
A jeste diskusija je napeta kao babine sise. Pročitao sam jedno desetak stranica ovog treda i posle prvog posta mi je to sve overkill, dječije zvuči i prilično je nezanimljivo. Bilo mi je smiješno jedino kako je ovu dvojicu razjarilo uključivanje Marine majke u diskusiju:
sve do ovog posta je jos bilo kolko tolko podnosljivo. kad sam ovo procitao skuzio sam zasto se ponasas ko glupaca, zato jer ti i stara nije normalna i glupa je.
očito i mama i kćer imaji zajedno IQ patlidžana
Uglavnom, da se tinejdžerka zaljubi u gej momka je potpuno moguća situacija, u tim godinama tinejdžerskim sve je moguće kad je ljubav u pitanju. Je li trolovanje sad ovo na forumu ili nije da ne ulazim u to, ja bih djevojci koja se nadje u ovoj situaciji savjetovao da pokuša. Čovjek uvijek može da se pokoleba, a naročito može tinejdžer da se pokoleba, o čemu god da se radi a ne u ovim stvarima. Affections are fickle. Na kraju krajeva, vele da je veza izmedju gejeva veoma slična vezi izmedju muškarca i žene, jedan je aktivan drugi pasivan, u seksu je jedan uvijek furundžija a drugi uvijek tobdžija. Nije ono malo jedan malo drugi, nego ono kao muškarac i žena. Ako mladić nije u vezi kao ovaj Marin, može da proba da ga ubijedi da mu je svuda bolje nego u gaćama, što je živa istina, i da je to u principu sve isto, razlika je više u subjektivnom osjećaju nego što postoji objektivna razlika. Seks se generalno u svakoj varijanti svodi na češanje genitalijama, ne ulazeći sad u finese tipa da šupak nije reproduktivni organ nego probavni koncept , jer bi onda mogli da kažemo da nije ni jezik reproduktivni nego govorni organ a isto se koristi u svrhe seksualne, i tako dalje. Otišlo bi to u širu raspravu. Suština je da Mara vjerovatno neće moći da mu ogadi muškarce ili šupak ono generalno kao seksualnu opciju, ali može da proba da to sve relativizuje.
A u slučaju da je čovjek zadrti gej, što se može desiti naravno, i može čovjeku da je potpuno neprihvatljiva ideja da ga stavi ženi, kao što bi meni bilo neprihvatljivo da ga stavim nekom čupavom mrkajliji, onda uvijek ima ova varijanta sa platonskom ljubavi koja može da bude isto tako dobra kao ova sa seksom. Naravno pod uslovom da uspije da razbukti osjećanja kod tog mladića, može ovo kao Samanta, da se vole i sve a da njega Džej oslobadja od stresa, a može i nju isto. Time su što veli Samanta svi na dobitku, komunikacija, podmladjivanje i to, a u ovom slučaju je to i ekonomičnije jer ne moraju da traže posebno, nego Džej može oboje da ih podmladjuje, bar je hipotetički tako.
Da se osvrnem na opservaciju Dr.Sanje, u Vijestima odje
http://www.vijesti.me/dan-zaljubljenih/ ... avi-113834 u dijelu pod podnaslovom "Postelja rješava sve probleme" :
Treba biti svjestan takođe faza kroz koje svaka veza prolazi. Posebno ljude zbunjuje pad zainteresovanosti za seks. Najvažnija razmjena među parnerima je seksualna. Ako nje nema, onda ste kao dva prijatelja ili vrlo često, nažalost, kao dva neprijatelja. Postelja razrješava sve probleme. Kada se ohladi tada najčešće i prestanu da budu zainteresovani za svoje partnere i kreću problemi.
Jedna žena se žalila da je muž vara, a kada sam je, između ostalog sa razlogom, pitala kakav veš nosi, rekla je “Obični, bijeli pamučni”.
Istraživanja pokazuju da se prevare dešavaju najčeće zbog monotonog seksualnog života i potrebe da se iskusi nešto novo. Pričajte o svojim najskrivenijim seksualnim fantazijama i pokrenite libido koji je vaš najveći saveznik u vezi.
Idite na romantična putovanja, večere ili na časove salse
Složio bih se sa zapažanjem dr.Sanje da postelja rješava sve probleme u vezi, ali jasno je naravno iz Samantinog primjera da nije neophodno da to bude zajednička postelja, može bilo koja postelja. Malo su mi nejasni časovi salse u ovom kontekstu a ovo sa bijelim vešom me zabrinulo.