Valjda onaj fetiš.Potjeh » wrote: Što li je ponudila zauzvrat?!?
Jesen stiže, dunjadi moja...
Kraljevstvo za quote! Gdje li je takvo što izjavila? :čitaunazad:Margarita » wrote: Valjda onaj fetiš.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Tuljane, ne postavljaj suvišna i nepotrebna pitanjaPotjeh » wrote:
I meni.![]()
Kad sam pročitao da je Zekoslawa pristala počeo sam slaviti kao lud da bi se uskoro sve počelo mutiti u alkoholnoj izmaglici.Čini mi se da je neka frka bila...
Nisam siguran, na ispumpavanju u hitnoj mi ništa nisu znali reći. I sad mi se polagano otvara drugo oko dok oteklina splašnjava pa čitam sve što piše u prekršajnom nalogu i pitam se što sam ja to točno slavio. Nisam li upravo pristao biti Zekoslawin serviser i radna snaga?! Što li je ponudila zauzvrat?!?
'if you fall, i'll be there' (floor)
Sutra ujutro berba.Zekoslawa » wrote: ...što me sjeti još jednog razloga zbog kojeg mrzim jesen - berba, vino, grožđe i ta sranja. Tlačili su me tim sizifovskim poslom sve do prije koju godinu. Dok me nisu napokon počeli shvaćati ozbiljno kad kažem da bih ja to sve poravnala valjkom i pričekala da se pretvori u građevinsku zonu.
Kako bi se drukčije kvalitetnin vinon opija.
Gdje je izjavila da neće? Kraljevstvo za quote!Potjeh » wrote:
Kraljevstvo za quote! Gdje li je takvo što izjavila? :čitaunazad:
Pokati, Potješe, šta nudi zauzvrat.
Nu, skokni jedan čas i do moga vinograda, pa poberi sve ono i nosi sve sa sobom i pravi vino i pij vino i pričaj o vinu kolko god oš. I odmah ti prepuštam moj dio nasljedstva tih pizdarija (osim ako to neće ovako štogod vridit jednoga dana koji ja neću doživit) i budi mom ćaći sin koga nikad nije imao.MightyMe wrote: Sutra ujutro berba.
Kako bi se drukčije kvalitetnin vinon opija.![]()
Problem kod tih vinograda nije posal, nego infišancija u to sve skupa. Meni nikad nije bilo teško pomoć nego slušat. A još kad trabunjaju o tome dok probaju* vino.Zekoslawa » wrote: Nu, skokni jedan čas i do moga vinograda, pa poberi sve ono i nosi sve sa sobom i pravi vino i pij vino i pričaj o vinu kolko god oš. I odmah ti prepuštam moj dio nasljedstva tih pizdarija (osim ako to neće ovako štogod vridit jednoga dana koji ja neću doživit) i budi mom ćaći sin koga nikad nije imao.
Dakle, obavin ono šta me sljeduje da me ne zajebaju kad san blizu bačve da ništa nisan radia. Ostalo me ne zanima.
*Zbog boljeg uzorka proba se jedno litra dvi po glavi.
P.S. Opremilo me s 10L za Zagreb. Ako ko oće, mogu donit koju litru da se proba moje domaće.
Imaš cili podforum di moš pitat to ako imaš kakvih želja.Zekoslawa wrote: Čuj, ja sam ti ko one sirotice s teme na Muškom kutku šta imaju i slike i sise, ali ne znaju staviti sliku.![]()
Naravno da nije posal problem, u takvim situacijama jedino te posal može spasiti da ne moraš slušati ta trabunjanja i mudrovanja.MightyMe » wrote: Problem kod tih vinograda nije posal, nego infišancija u to sve skupa. Meni nikad nije bilo teško pomoć nego slušat. A još kad trabunjaju o tome dok probaju* vino.
Dakle, obavin ono šta me sljeduje da me ne zajebaju kad san blizu bačve da ništa nisan radia. Ostalo me ne zanima.
*Zbog boljeg uzorka proba se jedno litra dvi po glavi.
P.S. Opremilo me s 10L za Zagreb. Ako ko oće, mogu donit koju litru da se proba moje domaće.
Inače, ja bih prilikom berbe obično skoknula do dućana ili tako te neke tehnikalije. Pa nestala na koju uru.
Mislim da ćeš se brzo uklopiti u studentski život s takvom popudbinom.
Morat ćemo pričekati da čujemo o kakvom se to fetišu radi, da znam odabrati odgovarajuću fotku. Ti naravo ne zaboravi pripremiti najavu.Imaš cili podforum di moš pitat to ako imaš kakvih želja.
Šta je je. Ja nisan te sriće. Kad se bere ja najmanje beren. Je li, triba neko i odnit to pusto grožđe iz vinograda do traktora il nečeg sličnog. Pogodi ko tu nastupa.Zekoslawa » wrote: Naravno da nije posal problem, u takvim situacijama jedino te posal može spasiti da ne moraš slušati ta trabunjanja i mudrovanja.
Inače, ja bih prilikom berbe obično skoknula do dućana ili tako te neke tehnikalije. Pa nestala na koju uru.![]()
Ne znan zašto, samo to branje mi je gušt. Ostalo polivanje, plivenje, rizanje mi nije nešto zanimljivo. Obično tad iman nekog posla.
U to san siguran. Još je cimer reka donit malo apsinta iz češke. Bit će nama zakon ovaj prvi tjedan dva dok to ne riješimo.Mislim da ćeš se brzo uklopiti u studentski život s takvom popudbinom.
Evo već počinjen smišljat. Nije da san nešto talentiran, al snać ću se.Morat ćemo pričekati da čujemo o kakvom se to fetišu radi, da znam odabrati odgovarajuću fotku. Ti naravo ne zaboravi pripremiti najavu.
Ova rečenica je najbliže što sam ikad stigao ispunjenju.Zekoslawa » wrote: Gdje je izjavila da neće? Kraljevstvo za quote!![]()
Osim naglaska ti si ja ili sam ja ti.MightyMe » wrote:Šta je je. Ja nisan te sriće. Kad se bere ja najmanje beren. Je li, triba neko i odnit to pusto grožđe iz vinograda do traktora il nečeg sličnog. Pogodi ko tu nastupa.Dan posli nastupa upala mišića.
![]()
Ne znan zašto, samo to branje mi je gušt. Ostalo polivanje, plivenje, rizanje mi nije nešto zanimljivo. Obično tad iman nekog posla.![]()
Potjeh » wrote:
Ova rečenica je najbliže što sam ikad stigao ispunjenju.Prvo slavim
a onda se moram baciti na posao. Trebat će majstore zvati, barem jedan zid srušiti...
Trebat će i jedna trofazna utičnica, grede, brodski lanci...
Uf, puno posla ali stići ću, sve će biti spremno za kraljevnu prćasta repa.
Ovaaaj, Teo, oš ga ti?
Već me je šutnula....
Ovaj, gdje bas od tamo?MightyMe » wrote:Šta je je. Ja nisan te sriće. Kad se bere ja najmanje beren. Je li, triba neko i odnit to pusto grožđe iz vinograda do traktora il nečeg sličnog. Pogodi ko tu nastupa.Dan posli nastupa upala mišića.
![]()
Ne znan zašto, samo to branje mi je gušt. Ostalo polivanje, plivenje, rizanje mi nije nešto zanimljivo. Obično tad iman nekog posla.
U to san siguran. Još je cimer reka donit malo apsinta iz češke. Bit će nama zakon ovaj prvi tjedan dva dok to ne riješimo.
Evo već počinjen smišljat. Nije da san nešto talentiran, al snać ću se.
Cak i cesi ovih dana to ne piju, koliko je ono otrovanih?
Ništa to neće propasti, bez brige, sve će to Tea konšumat.
Obradovala sam se na spomen trofazne utičnice, jer računam da će biti barem kakva termo-peć, ali onda su počele grede i lanci, pa me nešto prošlo oduševljenje.
Muko, prijeđi na drugu?Zekoslawa » wrote: Ništa to neće propasti, bez brige, sve će to Tea konšumat.![]()
-
Almost Rosey
Nope, do jeseni je.kukuriku » wrote:
pa nije do jeseni, nego do singlastosti.
ne krivi bidnu jesen. koja btw. ijonako još nije došla.
Potješe, jel to fetiš? Popravljanje svega i svačega i teški fizički poslovi?Zekoslawa » wrote: Ništa to neće propasti, bez brige, sve će to Tea konšumat.![]()
Obradovala sam se na spomen trofazne utičnice, jer računam da će biti barem kakva termo-peć, ali onda su počele grede i lanci, pa me nešto prošlo oduševljenje.
Nego, nisam skužila, ide li kakva barka u paketu?
Gle, Zeko, budi praktična. Ako ide barka u paketu, onda ćemo se mi dodavati s njim toliko da ne stigne sam koristiti barku. Stalno će biti na putu, a mi ćemo se voziti za to vrijeme.
Jesam dobro smislila?
I još nešto mi je tu sumnjivo pa da odmah razjasnimo. Kakve sad grede i lanci, a nisam skužila je li ti dokazao ozbiljnost svojih namjera?
Jel tako, Sigmunde? Što da se radi, deder nam reci.Almost Rosey » wrote:
Nope, do jeseni je.
Nisam sigurna, u igri su nekakvi lanci, okovi i to, a ti spominješ barku. Padaju mi na pamet galije i robovi. E sad, još nam nije rekao zašto trofazna utičnica i znači li to da ćemo imati grijanje dok veslamo. A sumnjiva mi je u cijeloj priči i Euklidova uloga, ima bit da je to njegov brod.Tea Tree wrote: Potješe, jel to fetiš? Popravljanje svega i svačega i teški fizički poslovi?![]()
Nego, nisam skužila, ide li kakva barka u paketu?
Gle, Zeko, budi praktična. Ako ide barka u paketu, onda ćemo se mi dodavati s njim toliko da ne stigne sam koristiti barku. Stalno će biti na putu, a mi ćemo se voziti za to vrijeme.![]()
![]()
Jesam dobro smislila?![]()
I još nešto mi je tu sumnjivo pa da odmah razjasnimo. Kakve sad grede i lanci, a nisam skužila je li ti dokazao ozbiljnost svojih namjera?
Vinograd, kaže, ima. A imamo bogme i kumu sa svim sakramentima. Meni ne treba više.
-
- Information
-