Spojka. Ne gas.Euklid » wrote:samo ga dobro stisni koljenima i budi vrlo nježna s ručicom gasa...
(ovaj put pišem bez ikakvih aluzija)
Šoping kutak, a da nije za jesti
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
A spojka kako na kojem motoru. Na nekima hvata odmah na nekima pri kraju.
Al ako otfrlji gas na bilo kojem 600+ modelu, ode ona pi.du lijepe matere.
Al ako otfrlji gas na bilo kojem 600+ modelu, ode ona pi.du lijepe matere.
'if you fall, i'll be there' (floor)
bila sam ja nekidan s kćeri; ona si odabrala privjesak-sat koji nas je s popustom od 70% koštao 7 knifranko wrote:Kupila sam upravo ovo srce za 19 Kn i još puuuunoooo toga u Funky fish dućanu u King Krossu, zatvaraju se i imaju 70% popust na cijeli asortiman ....
međutim, nije radio pa samo otišle u bauhaus po bateriju koja je koštala 30 kn
... onda jeradio sat-dva i opet umro.... nakon dva dana opet proradio...
Znam te satove... Uvoz s planeta Qo'noS (Kronos) iz Klingonskog sustava... Rade samo kada se planeta vrti, a to je nepredvidivo...baja » wrote: bila sam ja nekidan s kćeri; ona si odabrala privjesak-sat koji nas je s popustom od 70% koštao 7 kn
međutim, nije radio pa samo otišle u bauhaus po bateriju koja je koštala 30 kn
... onda jeradio sat-dva i opet umro.... nakon dva dana opet proradio...
I nema veze u kojem su dijelu svemira. Kad Qo'noS stane s vrtnjom, stane i sat... Tako sam ja svom djetetu objasnio i sve je u redu.
kol'ko dijete ima godina?
samo da znam hoće li me moja zveknuti nečim
uuu..jakna super izgleda!
u C&A je sniženje na sve 20%, pa sam si kupila donji dio trenirke, crna plišana
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
zeleni zub
Ima šavove koji bi ubili i najimpozantnija ramena.
posve neplanski jedne traperice.
pokriveni bubrezi, ravne.
mrvičičje mali problem je što su mi možda malko velike, a uzela sam manji broj
što ću sad?
inače su divne i krasne i volim ih sve ikad
pokriveni bubrezi, ravne.
mrvičičje mali problem je što su mi možda malko velike, a uzela sam manji broj
što ću sad?
inače su divne i krasne i volim ih sve ikad
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
ha udebljaj se kilu, dvijePješčana » wrote: mrvičičje mali problem je što su mi možda malko velike, a uzela sam manji broj![]()
što ću sad
'if you fall, i'll be there' (floor)
par sitnica od jucer:
u dioni sam ulovila staklene case (za whiskey, ali su mi zgodne i za sok ili hladni desert u casi, siroke su i imaju lijepo debelo dno), setovi su bili snizeni 30%. uzela dva seta, ukupno 12 casa, samo 44 kn.
u muelleru imaju lijepe limited edition jordan cetkice.

moja nije na slici, crvena s raznobojnim zakrivljenim prugicama. zgodna je i za muzjake.
za ljubitelje bebi kozmetike: 20% na buebchen proizvode (isto mueller). uzela losion pur&sensitiv (linija bez parfema i konzervansa), sasvim ok losioncic, cak i za punu cijenu. trenutno posjedujem samo jednu kremu (za lice i tijelo), kostala me preko 150 kn pa mi ovo dodje kao zgodna i povoljna nadopuna.
dr wolff biorepair zubna krema: ne znam koliko utjece na caklinu, ali na prvu mi je odlicna. lijepo ocisti, bez mentola je, prakticki bez okusa. elmex pasta mi je u zadnje vrijeme malo izmucila sluznicu, sad mi bas godi nesto blago, a ucinkovito. zubi su fino glatki. nije jeftina, ali treba je malo i nije mi zao sto sam je kupila.
u dioni sam ulovila staklene case (za whiskey, ali su mi zgodne i za sok ili hladni desert u casi, siroke su i imaju lijepo debelo dno), setovi su bili snizeni 30%. uzela dva seta, ukupno 12 casa, samo 44 kn.
u muelleru imaju lijepe limited edition jordan cetkice.

moja nije na slici, crvena s raznobojnim zakrivljenim prugicama. zgodna je i za muzjake.
za ljubitelje bebi kozmetike: 20% na buebchen proizvode (isto mueller). uzela losion pur&sensitiv (linija bez parfema i konzervansa), sasvim ok losioncic, cak i za punu cijenu. trenutno posjedujem samo jednu kremu (za lice i tijelo), kostala me preko 150 kn pa mi ovo dodje kao zgodna i povoljna nadopuna.
dr wolff biorepair zubna krema: ne znam koliko utjece na caklinu, ali na prvu mi je odlicna. lijepo ocisti, bez mentola je, prakticki bez okusa. elmex pasta mi je u zadnje vrijeme malo izmucila sluznicu, sad mi bas godi nesto blago, a ucinkovito. zubi su fino glatki. nije jeftina, ali treba je malo i nije mi zao sto sam je kupila.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
-
- Information
-