ali » wrote:Ako sam dobro shvatila, ti zbilja vjeruješ da vegetarijanac može s mesožderom ravnopravno raspravljati na temu "gdje je najbolji roštilj"?
Ne, nego sam rekao da tema nije 'gdje je najbolji roštilj'. Nego je tema 'što čovjeka privlači mesu', 'kakve sve bolesti povezane s konzumacijom mesa postoje', itd. A ne pitanje ukusa, tj. 'gdje je kome najbolje meso u gradu'. A za raspravu o ovakvim pitanjima koje sam naveo, zaista nije potrebno biti mesožder.
Sad bih potegnuo jednu drugu usporedbu ali imam dojam da bi mogla skočit i na nju, pa evo suzdržat ću se.
ali » wrote:Ili, ti zbilja misliš da se nekome d
a tebi (bez uvrede to mislim, samo "tebi" kao slike na temelju te jedne činjenice koju si svojevoljno podijelio s nama) na temi Nevjera crtati šta je jebanje uopće i kako funkcionira? Umjesto da se tečno raspravlja o - temi.
Meni se ne da.
Ne danas, oprosti.

Nije mi jasno odakle ti ideja da mi treba 'crtat' što je jebanje i kako funkcionira. Čemu takve mistifikacije?
Svaki pas se zna jebat (to je priroda, zar ne?), ne vidim zašto bi mene to trebalo impresionirat. Evo, vidio sam kako se Severina jebe. I nisam bio impresioniran.

Ne izgleda mi to samo po sebi kao nešto tooooliko jebeno mistično, da se mora ziher probat prije nego što smiješ zucnut jednu jedinu riječ o tome, jer kao, inače 'nemaš pojma'. (I ne samo o tome, nego i o bilo čemu što se tangencijalno dotiče toga).
ali » wrote:Misliš da bi čovjeku nužno bio potreban nekakav stimulans ako bi rado poševio kolegicu, a kakti ne bi bilo u redu jer je ne znam..oženjen, pa se mora nafilat nečime da bi se, za razliku od psa koji će to raditi instiktivno, oslobodio

Errr, nisam razumio pitanje.
Možda te buni ono što sam rekao 'potreban'. To je samo stilska figura, ironija. Samo želim reći da je, očito, uz alkohol introspekcija zagušena, a inhibicije smanjene. I zato je veća vjerojatnost da će se čovjek ponašati 'prirodno'

pod utjecajem alkohola, nego bez njega. A psu, očito, alkohol nije 'potreban' u tu svrhu (opet kažem, ovo 'potreban' je ironično rečeno). Što tebe točno čudi u toj tezi?