I mene je to prvo asociralo
Margarita zakon, i kaciga je stvarno super
I mene je to prvo asociralo
Nije baš lagana a i vruće je u njoj. Doduše ja sam se preznojavala od straha na prvom satu vožnje.blue » wrote: I mene je to prvo asociralo![]()
Margarita zakon, i kaciga je stvarno superI ja bi takvu, samo na biciklu bi to izgledalo malo nakaradno
![]()
Margarita » wrote: Ma vozila sam 3 km/h, ne bi baš puhalo kroz te otvore. I vizir je bio podignut. To je od nervoze.
Mogla bi sad reći da ti kaciga i ostatak opreme nisu modno usklađeni s vozilom, ali nećuMargarita » wrote:Sam se vi zekajte.
Lubenica, a nije za jest.
može se izdubit' rupa i ....a fuj mene...kukuriku » wrote:
s njom će vježbat porod, da dubinski osjeti kako je to bit žena.
žene ga očito zanimaju, najmanje dvije.
odi u kut, karambole. na kuruzu!
A ti misliš da si zanimljivo? Kad ćeš više odustati? Kaj ti ovo treba?velocet » wrote:
jebala te više poli salama. dosadni ste s njom.
Kaciga zbilja nije usklađena. To je zato što sam birala sigurnu i praktičnu. Nisu ni cipele u skladu ali imam dosta kaubojki da se mogu modirati kad naučim voziti. Ako naučim voziti. Ma, nikad neću naučiti voziti. Ne ide mi nikako.ali » wrote: Mogla bi sad reći da ti kaciga i ostatak opreme nisu modno usklađeni s vozilom, ali neću![]()
Nikad nije rano za drugi motor
Ako mi bude u kvartu. Jučer sam vozila oko zgrade.
ne odustati... samo ti treba praksa i motor koji ti leži (meni je ovo četvrti i tek sam je to to )Margarita » wrote: Kaciga zbilja nije usklađena. To je zato što sam birala sigurnu i praktičnu. Nisu ni cipele u skladu ali imam dosta kaubojki da se mogu modirati kad naučim voziti. Ako naučim voziti. Ma, nikad neću naučiti voziti. Ne ide mi nikako.
Ma to je normalnoMargarita » wrote: Problem je što moram polagati na onom koji mi ne leži.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 11 guests