Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?
pogledala dio Odlazaka, bio mi dobar.
onda sam zaspala
ne znam tko im slaže program, ali oskarovske filmove stavljat tako kasno..dok u prajmatajmu ide svašta..
onda sam zaspala
ne znam tko im slaže program, ali oskarovske filmove stavljat tako kasno..dok u prajmatajmu ide svašta..
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Sunce moje, jel se ti sjećaš prije par godina kad je grupa lovaca iz tvog sela išla u lov a dvojica su se vratila u vodoravnom položaju. E, tak će nešto slično biti opet samo će glavnu ulogu imati jedan domaći sakupljač gljiva...judolino » wrote:Da ti nisi coprnjak koji zabada igle u woodoo lutke, oprostili bi ti permu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ideja kao loša nije takva - bum ti javil kad krenu gljivičoni.Euklid » wrote:
To znači
da ćemo se tvoj Dragan i ja
vratit iz berbe gljiva
tako uneređeni
da ćemo plazit četveronoške...
A nisam napisal voodoo nego woodoo zato kaj živim u woods, pa me ošamutilo.
Nego, kad smo već kod woods, jako mi se svidio film Into the wild. Preporučam svima.
Med
ako govorimo o turskom filmu.
dobar, tužan film.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
judolino » wrote: Ideja kao loša nije takva - bum ti javil kad krenu gljivičoni.
ok, zovi sutra ili preksutra ak ima kaj...
'if you fall, i'll be there' (floor)
The Machinist
Dobar film o ludilu
Držao me u neizvjesnosti do kraja, a to se rijetko događa. Christian Bale je vrhunski glumac, a totalno izmučeno, izgladnjelo, iscrpljeno tijelo mu itekako pomaže ovdje.
Dobar film o ludilu
Držao me u neizvjesnosti do kraja, a to se rijetko događa. Christian Bale je vrhunski glumac, a totalno izmučeno, izgladnjelo, iscrpljeno tijelo mu itekako pomaže ovdje.
Začin za brak
Sladak film, apsolutno vrhunski glumci. Nek obavezno gleda svatko tko je u braku najmanje deset godina.
Sladak film, apsolutno vrhunski glumci. Nek obavezno gleda svatko tko je u braku najmanje deset godina.
ratatouille.
cak mi nije smetalo sto je sinkronizirano. fora mi je sto su njegovom starom dali naglasak.
za balkanskog spijuna vise nisam imala volje, ali cu ga pogledati u dogledno vrijeme, imam ga na dvd-u. ugodno me iznenadilo sto glumi i zvonko lepetic, njega sam nedavno gledala u ludim danima i bio mi je fora.
za balkanskog spijuna vise nisam imala volje, ali cu ga pogledati u dogledno vrijeme, imam ga na dvd-u. ugodno me iznenadilo sto glumi i zvonko lepetic, njega sam nedavno gledala u ludim danima i bio mi je fora.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Odličan je Balkanski špijun. A Ratatouille je baš za razvući osmjeh od uha do uha.*jezebel* » wrote:ratatouille.cak mi nije smetalo sto je sinkronizirano. fora mi je sto su njegovom starom dali naglasak.
Prije par godina sam prvi put gledala taj film s klincima. Otad sam im znala uvaljivati kojekakve sataraše i reći da je to ratatouille pa mi je nekad i upalilo da pojedu.Emericzy » wrote: Odličan je Balkanski špijun. A Ratatouille je baš za razvući osmjeh od uha do uha.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ovo je super!Margarita » wrote: Prije par godina sam prvi put gledala taj film s klincima. Otad sam im znala uvaljivati kojekakve sataraše i reći da je to ratatouille pa mi je nekad i upalilo da pojedu.
A stvarno je crtić za pet!
- Jedi, sine, to su miševi skuhali...
- Huraaa!!!
Shame
Odlično.
[spoiler]Nego, recite vi meni, mislite li da su oni oboje bili seksualno zlostavljani od oca/skrbnika ili su imali incestuoznu vezu u djetinjstvu?[/spoiler]
Odlično.
[spoiler]Nego, recite vi meni, mislite li da su oni oboje bili seksualno zlostavljani od oca/skrbnika ili su imali incestuoznu vezu u djetinjstvu?[/spoiler]
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-