(Ne)vjernost
Nista. 
Mislim, vjerujem da bih reagirala kao i vecina prevarenih i izigranih ljudi, red tuge, red ocaja, red bijesa, itd...
Nista previse dostojanstveno, u svakom slucaju.
Ne znam gubit ni u kartama, kamoli u zivotu.
Al' da bih se posebno osvecivala- ne bi.
Jednom kad bi me prosao bijes mogla bih biti prijatelj i sa njim i sa njom, u to sam uvjerena.
Mislim, vjerujem da bih reagirala kao i vecina prevarenih i izigranih ljudi, red tuge, red ocaja, red bijesa, itd...
Nista previse dostojanstveno, u svakom slucaju.
Ne znam gubit ni u kartama, kamoli u zivotu.
Al' da bih se posebno osvecivala- ne bi.
Jednom kad bi me prosao bijes mogla bih biti prijatelj i sa njim i sa njom, u to sam uvjerena.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Bavio bih se sportom do sedamdesete i bacio bih se u šou biznis ne bih li postao planetarno popularan seks simbol, a onda bih joj pojebao kćer koja bi došla tražiti autogram. Prije smrti bih još osvojio Nobelovu nagradu za mir i talijansku mega lutriju. Kupio bih tvornicu Happy Hipposa i zabranio distribuciju u Hrvatskoj. Neka pati kurva.Euklid » wrote:odrezala mužu penisića i bacila u zahod
Što je najgore što biste učinili (ili ste već imali priliku) nevjernom partneru?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Zašto? Jako si lijepa ili jako bogata?rh4ps0dy » wrote:Nisam imala priliku, srećom. Najveća bi mu kazna bila ostati bez mene.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Ha, da me voli i vara, kazna mu je ostati bez onoga kaj voli. Ak me ne voli, onda nam je oboma nagrada. U prvom slučaju ja imam satisfakciju osvete, u drugom satisfakciju što se pokazao u pravom svjetlu i što smo se razišli na vrijeme. 
Doživio to. I to par puta. I vratio istom mjerom. Ne uvijek isti čas, najčešće prvo odbolovao (u stilu zašto se to meni dešava?, buhuhu), ali vratio. Nikad uvrijeđeno odmah prekinuo vezu kad sam skužio. I uvijek je završilo s nekakvim sastajanjima i rastajanjima, pokušajima krpanja i na kraju konačnim razlazima. Koji zapravo nisu bili direktno povezani s trenutnom (ne)vjernošću.
Ja samo jednom. Nije stigla sagriješiti prije mene. I uskoro dobio nogu, al ne zato što je saznala.Morticia » wrote:Ja sam vraćala i prije nego bi sagriješili.
Strah me pitati kakve su tvoje reakcije?
Nisam varala. Prevarena jesam jednom bila, ali nije bilo baš jako dramatično jerbo je bila veza na daljinu i nisam puno očekivala od nje. Ali je, bolilo je. Prekinula sam i 'stisnula ignore' na objašnjenja što je meni osobno najteže, al znala sam da će to i njega najviše bolit
Ja sam sklon vrrrletovoj metodologiji kreativne samopomoći s dugotrajnim žaljenjem za svim propuštenim trenutcima sa superherojem iz moje ulice i stavom da se osveta servira hladna u trećem koljenu...onak' k'o u turskim ili ekvadorskim serijama, negdje u 387. epizodi kada se šokiraju sve pemzionerke koje redovito prate radnju i sudbine likova...
Nekako mi rezanje njene sise po principu oko za oko, pimpek za cicu izgleda kao osveta mesara iz konzumove trgovine u Adamovcu...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Po meni je vjernost u vezi anakronizam zaostao iz tamo negdje 19.st.
Brijem, da šta se ja imam bunit što je osobi s kojom sam u vezi bilo lijepo i što je uživala s nekim drugim...
Brijem, da šta se ja imam bunit što je osobi s kojom sam u vezi bilo lijepo i što je uživala s nekim drugim...
'if you fall, i'll be there' (floor)
A sad za ozbač...
...kupio bih pušku...
...ne, neko srednjovjekovno mučilište u kitu. Moralo bi ga biti na njuškalu ili ibeju...i otvorio fensi teretanu...angažirao Severinu za svečano otvaranje i podijelio članske počasne iskaznice s doživotnim trajanjem (neprenosive) svakome tko ima istetoviran vrat, kineski natpis za WC na nadlaktici ili sidro s križem na potkoljenici ili je zastupnik u Saboru...Pozvao bih Antu Gotovca, modne mačke i novozagrebačke štakore, Miluna Bandića, Matu Bulića, Elija Piska i Daru Bubamaru te Zdravka Mamića i nogometašku bratiju i...ma, ne, zapravo, ne bi zbog djeteta...zajebavali bi je u školi...ili, možda, ipak ne bi...
Zamolio bih mandatno-imunitetno povjerenstvo da mi stavi jači imunitet na ljubavne jade, eto što bih...to!

...kupio bih pušku...
Zamolio bih mandatno-imunitetno povjerenstvo da mi stavi jači imunitet na ljubavne jade, eto što bih...to!
Meni nije. Sad.Euklid » wrote:Po meni je vjernost u vezi anakronizam zaostao iz tamo negdje 19.st.
Zato što sam jako zaljubljena.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Hm, nekako si mi sav u teoriji. Još blaži od reakcija za koje si rekao da su ti blage. Jel bi bio takav i u praksi?Euklid » wrote:Po meni je vjernost u vezi anakronizam zaostao iz tamo negdje 19.st.
Misliš li na tjelesno uživanje? Ono, kao sportska ševa ili na općenje dušom i tijelom? Onak', brinu se jedno za drugo, kao dvije srodne duše proživljavaju probleme na poslu, u školi, na faksu... uzgajaju leptiriće u trbusima (meduze dolaze kad ih se otkrije...) ili kak'?Euklid » wrote:Po meni je vjernost u vezi anakronizam zaostao iz tamo negdje 19.st.
Jer sve što se odnosi na tijelo slično je rijeci; sve što se odnosi na dušu - snu i dimu...reče jednom netko...
hej džo
nemam pojma što bi al' ne bi mu ga otfikarila
Upucao bih njega, nju ne bih i pjevao po ulici ispod kaubojskog šešira -
I shot the sheriff
but I didn't shoot no deputy, oh no! Oh!
I shot the sheriff
but I didn't shoot no deputy, ooh, ooh, oo-ooh...
Ma jes. Da je sve za publicitet onda bi i nju, ne samo njega. Bili bi veći naslovi. Ili za nju imaš neke specijalne planove?
-
- Information
-