dakle, ja na blagajni (2 su blagajne, skroz mali red, oko 5 ljudi sveukupno), stojim druga na redu i gledam u trenirku koju kupujem. u nekom trenutku sam skužila da netko (neka) opetovano viče "zajednički red, zajednički red", ja se okrenem, i vidim ženskicu koja sva nabrijana viče "zajednički red"prema meni.
nije rekla ni oprostite, ni hej ti, nego me je vikanjem nagnala da se okrenem prema njoj. i onda, ja ju upitam: zar je zajednički red?
e, sve je dala u paketu: i vrtila je očima, i durila se i odgovorila mi da je zajednički red.
i sad, ova ispred mene završi, ja se okrenem i pitam nadrkanu koku koja je stajala u redu za drugu blagajnu, hoće li onda sad, jer čeka duže, i opet je sve ponudila: zakolutala je očima, i još rekla: pa da, sad kad tolio čekam, mogla bih i doći nared, da
onda sam ja došla na red, i pitala tete blagajnice otkag je to zajednički, red, i nije
ne postoji zajednički red za sve blagajne, nije H&M banka .
nisam uspjela ni naljutiti se, ušla sam u taj dućan tako dobro raspoložena, i vidim tu kako ide i reži. jadna ženskica, možda joj je obraćanje meni bio vrhunac
inače, divna je subota. probudio me poziv u pol 10 i odšetala sam se na kavu, napokon uspješno pronašla HP Express u ovom dijelu grada, i sad kuham ručak za dan i za sutra i još ću malo spakirati za duboko.
a na teveju je Batman, onaj stari
bok svima!