Inače, i ja čestitam.
Tema za pružanje podrške Eksači
Držim se noktima za luster.Karl Jozef » wrote:Sad ti je sigurno teško moderirat kad kompjutor nije na stolu, pa se moraš na ormar penjati ili zavlačiti u neki ormar ... baš šteta što si ga maknula.
Inače, i ja čestitam.
Hvala.
Čestitam i ja, iako ne znam šta se tu ima čestitat. 
Kako se ljudima da moderirat ono tamo?
Ja sve gledam ove komentare i ne kužimBoDerek » wrote:Čestitam i ja, iako ne znam šta se tu ima čestitat. : o
Jebote
Prvo
onda :trlja oči:
onda
pa
i za kraj
Sve isto tako i jaali » wrote: Ja sve gledam ove komentare i ne kužimOnda ajde idem vidit tamo, mada nema šanse, no way, to je sve samo neka interna spika, studentska pošalica....nešto
![]()
Jebote![]()
Prvo :confu sed:
onda :trlja oči:
onda![]()
pa :misl i:
![]()
i za kraj
Ex, nije da solim pamet, al trebala si to odjebat.
Ma evo i mene nazad
Išla sam da ću nešto raditi, ali ne ide mi ovo iz glave.
Na stranu sad politika i ostalo...... nešto drugo želim reći, probudili su mi se majčinski osjećaji :kukuriku:
Ex, man se ćerce ćorava posla.
Ti imaš problem. I hitno trebaš rješenje koje će ti pomoći riješiti ga se, a ne alibi za visit na forumu 24/7.
Neće ti zanimanje moderator na ŽUDu niti hrana za ego dat kruha.
Ne vjerujem, ja sam još uvijek u šoku
ozbiljno
Ovako izgledam
Đizus
Išla sam da ću nešto raditi, ali ne ide mi ovo iz glave.
Na stranu sad politika i ostalo...... nešto drugo želim reći, probudili su mi se majčinski osjećaji :kukuriku:
Ex, man se ćerce ćorava posla.
Ti imaš problem. I hitno trebaš rješenje koje će ti pomoći riješiti ga se, a ne alibi za visit na forumu 24/7.
Neće ti zanimanje moderator na ŽUDu niti hrana za ego dat kruha.
Ne vjerujem, ja sam još uvijek u šoku
Ovako izgledam
Đizus
Ex, potpisat ću ali.
Mislim, znam da sam možda idiot i da je sve to "zeka peka", ali zbilja, pokušavaš se maknuti s foruma jer si deklarativno i vidno "ovisna" i onda prihvatiš moderaturu, ni manje ni više nego ŽUD-a.
Nemoj.
Govorim ti stvarno u najboljoj namjeri.
Mislim, znam da sam možda idiot i da je sve to "zeka peka", ali zbilja, pokušavaš se maknuti s foruma jer si deklarativno i vidno "ovisna" i onda prihvatiš moderaturu, ni manje ni više nego ŽUD-a.
Nemoj.
Govorim ti stvarno u najboljoj namjeri.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Choose Lifekukuriku » wrote:još jedna baba za isto.
ex, man se foruma svih vrsta, PICK LIFE!
not Forum

edit: postaje mi sve više jasno da bih od RL aktivizma svake vrste trebala bježat kao vrag od tamjana, strah me se je
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Nisam baš ubrala jel se to ona od kompa svojevoljno il rad više sile rastaje, al, uglavnom, podrž, podrž.
Pa forumarenje ti je postalo nešto kao osnovna potreba ono: spavanje, wc, ... ne možeš protiv sebe. Možda si spavanje zamjenila forumarenjem ili nedajbože WC.ex anais » wrote:Prestanite me nuditi.![]()
A jebatga, šta je tu je, neću forumirati nego moderirati i bit će ok. Valjda.![]()
Idem se uspavat serijom inače ću plakati u jastuk.
A dat ću ti, šta sad. Dobro sam i prošao.Zekoslawa wrote:Kakav je to moderator koji samo moderira, a ne doprinosi raspravi? Ja mislim da ti savjest neće to dozvoliti, pa ti govori šta oš.
Ofco, daj mojih 5 kuna!
-
- Information
-