Tema za pružanje podrške Eksači
Dragi prijatelji,
s tugom vas obavještavam da će večeras u neku uru naša dugomjesečna korisnica ex anais privremeno umiroviti svoj nick te će se javljati onda i samo onda kad nas se jako zaželi, a to je uglavnom stalno.
Predlažem da u znak podrške svi privremeno zamislimo jedan 503 moment i onaj osjećaj kad tako jako želite trkeljati, a ne možete. E tako će narednih mjesec dana biti našoj Eksači. Nije da neće moći, ali neće smjeti. Malen je to korak za čovječanstvo, a velik za ex, kao i za trkeljanje, jer jedan član manje znači nekih 30 % manje aktivnih članova. Teška je to bitka, a znate i sami da je trkeljaš sam sebi najveći neprijatelj. S takvom će se Golgotom suočiti naša ex.
Budimo drugovi i pružimo joj podršku u svakom smislu; moralnom, psihičkom, fizičkom, pa i financijskom. O njezinom će nas napretku svakodnevno izvještavati njezina opunomoćenica jednokratni klon.
s tugom vas obavještavam da će večeras u neku uru naša dugomjesečna korisnica ex anais privremeno umiroviti svoj nick te će se javljati onda i samo onda kad nas se jako zaželi, a to je uglavnom stalno.
Predlažem da u znak podrške svi privremeno zamislimo jedan 503 moment i onaj osjećaj kad tako jako želite trkeljati, a ne možete. E tako će narednih mjesec dana biti našoj Eksači. Nije da neće moći, ali neće smjeti. Malen je to korak za čovječanstvo, a velik za ex, kao i za trkeljanje, jer jedan član manje znači nekih 30 % manje aktivnih članova. Teška je to bitka, a znate i sami da je trkeljaš sam sebi najveći neprijatelj. S takvom će se Golgotom suočiti naša ex.
Budimo drugovi i pružimo joj podršku u svakom smislu; moralnom, psihičkom, fizičkom, pa i financijskom. O njezinom će nas napretku svakodnevno izvještavati njezina opunomoćenica jednokratni klon.
Hvala onom tko je glasao za zadnju opciju. 
Vidim da je već 50% nevjernih Toma.
Enivejz, što sam htjela reći... bit će ovo prvi mjesec nakon četiri godine da se ja i moj ljubljeni komp rastajemo.
Nije lako, ali od prve čaše se poč... ne, obratno.
Hvala Zekoslawi, hvala trkeljašima dobrog srca koji vjeruju u mene.
Vidim da je već 50% nevjernih Toma.
Enivejz, što sam htjela reći... bit će ovo prvi mjesec nakon četiri godine da se ja i moj ljubljeni komp rastajemo.
Nije lako, ali od prve čaše se poč... ne, obratno.
Hvala Zekoslawi, hvala trkeljašima dobrog srca koji vjeruju u mene.
Može se napraviti plaćenu uslugu za vječne studente ...
plate xy kuna i dobivaju tjedni izvještaj što je kome tko napravio i ne samo to, za xy kuna više mogu anonimno odgovoriti na 10 postova po izboru.
Što se diplomski ne mora pisati na računalu?
Možda je od sklanjanja bolja opcija instalirati kakav parental control, da dijete ne ide na nepoćudne stranice.
plate xy kuna i dobivaju tjedni izvještaj što je kome tko napravio i ne samo to, za xy kuna više mogu anonimno odgovoriti na 10 postova po izboru.
Što se diplomski ne mora pisati na računalu?
Možda je od sklanjanja bolja opcija instalirati kakav parental control, da dijete ne ide na nepoćudne stranice.
Što tu ima još vječnih studenata koji bi mogli zarađivati?Zekoslawa » wrote:Molim te, Jozefe, da ne vulgariziraš ovaj ozbiljan i svečani trenutak tu nekakvim poslićima za vječne studente. Mogli su dosad ne raditi ništa, pa mogu i dalje. Ne moraju zarađivati na tuđoj patnji.
Uostalom ja sam mislio da bi to mogli oni koji su ili će se uskoro naći na burzi ...

Tim gore! Razmišljaš o vlastitoj dobiti u trenutku kada ti kolegica vodi ovu epsku bitku.Karl Jozef » wrote: Što tu ima još vječnih studenata koji bi mogli zarađivati?
Uostalom ja sam mislio da bi to mogli oni koji su ili će se uskoro naći na burzi ...![]()
A ovi drugi... A mislim, je, treba se raspitivati o poslovima i to...
Bok
Oni tamo sabotiraju njen diplomski. Koje perfidne diverzantske tehnike koriste.
A to. Pa kad tebe nema ovdje, šta će.ex anais » wrote:Došao mi je na temu.
Inače, čestitke!
Hvala.Zekoslawa » wrote: A to. Pa kad tebe nema ovdje, šta će.![]()
Inače, čestitke!Mislim, reci eksači kad je vidiš.
-
- Information
-