Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Može se instalirat.Zekoslawa » wrote:Ne valjaju ti ti smajlići ništa jer nema među njima onoga što pije jutarnju kavu, pa se ljuti što mu se prisralo, poznatoga i kao Anđelko:
Kako da ne vidim ovaj sadašnji logo, nisam trebala klikati ctrl i što već.
Večeras se opraštam od kompa, vidimo se za mjesec dana.
Ne znam ja dodavat to. : pravi se da ne vidi provokaciju:Zekoslawa » wrote:Pa ne treba ti mjesec dana da dodaš Anđelka među smajliće!
Ajd', tipkamo se s jednokratnim klonom, onda.
A ne, maknut ću komp sa stola. Već sam htjela pa eto... nisam karakter. Sad il' nikad.
Poše, sramota me tog klona.
Šta, onda da večeras otvorim da je stigneš vidjeti?ex anais » wrote:
Od sutra neću. Časna trkeljaška.
Može. Godilo bi moralu, egu, a i znatiželji.Zekoslawa » wrote: Šta, onda da večeras otvorim da je stigneš vidjeti?
Btw, provjerila sam rank, Mortiša me još uvijek šiša za 2k postova, a Pješčana me stiže.
Otvori ti nama, mirza, temu na Glazbi da se dogovorimo oko repertuara 
RepertuaraBoDerek » wrote:Otvori ti nama, mirza, temu na Glazbi da se dogovorimo oko repertuara
Ljubav i seks?
To kao da mi kažeš da idem pisati na Vremensku prognozu. U biti, pisanju na VP bih još i vidila smisao
edit: aha
To Kuku ima ozbiljnu temu
Ispričavam se
jeste, mnogo je ozbiljna. opet sve začetalo. nikad od nas foruma. NIKAD!!!ali » wrote: Repertuarato me sjetilo na Knjigu žalbe i HP, jel
![]()
Ljubav i seks?
To kao da mi kažeš da idem pisati na Vremensku prognozu. U biti, pisanju na VP bih još i vidila smisao
edit: ahajoj
aha
![]()
To Kuku ima ozbiljnu temu![]()
Ispričavam se
Nek(v)arljiva.
sjedim u svojoj prekokrasnoj fotelji, ručak za sutra krčka na peći, a kroz prozor slušam predgrupu RCHPima
neću reći život je lijep, dans su me pojeli na poslu, ali kraj srijede je lijep
neću reći život je lijep, dans su me pojeli na poslu, ali kraj srijede je lijep
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Kukuriku, ja sam sad od tebe mislila da je Ze napisao ovaj post. Tvoj me avatar na njegov podsjetio.
Ja danas želim radit. Uistinu, uistinu to želim.
Doviđenja.
Ja danas želim radit. Uistinu, uistinu to želim.
Doviđenja.
Ma imaš TAMO (ne TU
Mene na Hit leraBoDerek wrote:Kukuriku, ja sam sad od tebe mislila da je Ze napisao ovaj post. Tvoj me avatar na njegov podsjetio.
I tvoj brat Robert, takođerJa danas želim radit. Uistinu, uistinu to želim.
Ovo je najpametniji post koji sam pročitala na forumima ikadBoDerek wrote:
Doviđenja.
-
- Information
-