Lastan wrote: That’s what she said.

Odoh sad ovo gledati, gudbaj, mrzi me na željama i pozdravima pozdravljat se. Trol sam.
nisi mi ti jasnaPješčana wrote:S obzirom da je od tamo krnulo, smatram da trebamo imati azilske Misterije, takozvane Misterazilije.
Što kome nije jasno, vamo nek se javi.
pa i biramo, bajo, biramo....baja wrote: nisi mi ti jasna
zbunjeta sam već i samim postanjem u ovom utočištu, a onda još ti s naslovom... mislila sam da biramo mistera
Meni nije jasno zašto je petak tako baksuzan dan? Na taj dan počinje vikend, zaboga! Zašto baksuz nad baksuzima ne bi bio ponedjeljak 13.? Zar svi toliko vole ići na posao ili u školu?Vodena wrote:![]()
koma dan
kao da je petak 13.
krasan zajeb
Meni je petak trinaesti oduvijek tako super dan, da ja sad imam suprotno praznovjerjeElliQuinn wrote:
Meni nije jasno zašto je petak tako baksuzan dan? Na taj dan počinje vikend, zaboga! Zašto baksuz nad baksuzima ne bi bio ponedjeljak 13.? Zar svi toliko vole ići na posao ili u školu?
Ne moram ti valjda ispričati priču o petku 13. mjeseca listopada 1307. godine i templarima?ElliQuinn wrote:Meni nije jasno zašto je petak tako baksuzan dan? Na taj dan počinje vikend, zaboga! Zašto baksuz nad baksuzima ne bi bio ponedjeljak 13.? Zar svi toliko vole ići na posao ili u školu?
Najkraće, toga su dana počela masovna uhićenja templara u Francuskoj, velikog i moćnog reda koji je usto bio bajoslovno bogat. Toliko bogat da se Filip Četvrti, francuski kralj kojega su nazivali i Filip Lijepi, pomamio za njihovim bogatstvom, jer im je bio i najveći dužnik. A nije bio jedini. Izmišljene su optužnice o sotonizmu i vještičarenju povezane sa štovanjem božanstva/demona Bafometa kako bi im se to bogatstvo moglo konfiscirati. Uz templare povezuju se također i legende o Svetom gralu, o Zavjetnoj škrinji i o nekim tajnama graditeljstva odnosno masonima.dimnjak wrote: ajde!
Mislim da se još nije registrirala, nema računalo. Ali vidio sam je na grupi.Zekoslawa wrote:A čekajte, jel ovdje čokokukijeva? Ili ja nisam skužila da jest?
kuki nema komp još.Hekatonhir wrote:
Mislim da se još nije registrirala, nema računalo. Ali vidio sam je na grupi.
ma jedna supertajna na koju ti nemaš pristup jer imaš dobre sise.Pješčana wrote: kuki nema komp još.
na kakvoj grupi? noj stop se spominje neka grupa
To je bila kao usporedba. U biti najgori su mi ponedjeljci. Devetnaesti. Ko danas.ElliQuinn wrote:
Meni nije jasno zašto je petak tako baksuzan dan? Na taj dan počinje vikend, zaboga! Zašto baksuz nad baksuzima ne bi bio ponedjeljak 13.? Zar svi toliko vole ići na posao ili u školu?
To, tako ti njoj reci. Da je pustimo unutra, ne bih joj se mogao upucavati, to smo sinoć dogovorili.jevgenija wrote:ma jedna supertajna na koju ti nemaš pristup jer imaš dobre sise.
oni koji znaju šute, a oni koji ne znaju se prave da ih ne zanima.Zekoslawa wrote:'Oće li mi više netko reći tko je ZgSash?
Users browsing this forum: AhrefsBot, Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests