..kajla, tvoj je problem ono sto bi se nazvalo..u ocekivanju godoa. ali, i to nije bas neki problem. moras bit svjesna da nisi prva koja ga ceka, da si u redu ko zna koja.
nadalje, ne nasjedaj na dvije stvari za koje vidim da se i ovdje spominju. prvo..pa svi tako zivimo.
ne zive svi tako. lazu, lazu!

to je banda, banda koja kaze..e, pa dobrodosla napokon.
mislim, pa sta, i da zive tako, sta to ima veze s tobom? oce ti bit lakse kad vidis da je sve oko tebe tako? os se utjesit da si normalna ili kako to neki vole bahato reci nekom ko je skoro potpuno pogubljen..tebi je ustvari dobro. pa ce tebi od srama stvarno postat dobro i zadovoljno?
drugo..nemoj imat velke ideje, velke planove. nego kakve ces imat? samo ti taracaj. sto veci to bolji. cak, sto veci san, to ljepsi i to ostvariviji.
iako, sve zavisi sto je nekom veliko. nekom je veliko napravit par koraka na marsu ili mjesecu, a nekom i jedan jedini korak na zemlji, da ne kazem da mu je tesko preci razdaljinu jednog koraka.
dakle, mogu ti ja sad nabrajat do sutra kako..kako ti to zoves..poslozit stvari u glavi, ali ne moze to nitko nazalost napravit osim tebe. moze eventualno nesto pripomoc akutno, ono.. nisu dio problema pa ajd, valjda su dio nekog rjesenja, mogu dat neki hintic, ali ko zna sto je to za tebe dobro i sto za tebe znaci red u glavi.
moze se ici nekim obrascima i matricama, docukalo se nekako da ljudi imaju neke zajednicke.. tj da su im neke potrebe, zelje iste, pa ako se zadovolje onda se klinicki i jos svakako nekako smatra da je ta osoba zadovoljna i sto sve vec ne.
baj d vej, u marfiju pise ovako. kako bit zadovoljan? izmisli neku potrebu i zadovolji je.
stoga, najvaznije je od svega doznati..ti da doznas..sto ti naime zelis? sto hoces? nije mala stvar ako vec po prilici znas sto neces, mislim, i to je nesto. neki ne znaju cak ni to ili svaki dan nesto novo nece. bitno je da je novo.
po ovom sto si napisala, neki kapital svoj nutranji i okolni, vec imas. slazem se, ne znam ko je to rekao, s tretmanom vitaminom ce. ja bih jos tu malo udrio po be kompleksu, a i ne bi bilo lose vidjet jel jos zera necega fali, nekog egzoticnog minerala, metala, spoja, encima..
i svakako bi se ostavio televizije. pocni barem slusat treci program radio zagreba. prisili se. nakon dva tjedna..vidit ces, nesto ce se promijenit.
mogao bih ti jos svasta rec, klasika koja funkcionira, da svaki dan odes negdje gdje nikad nisi bila, da napravis nesto sto nikad nisi do tad napravila..
..ma cak, ako vec hoces..ako dodjes u fazu i snagu da se os testirat, pocni citat one svitke..kako se zovu..najveci trgovac na svijetu. narocito ako si u trgovackoj bransi, a jesi, svi mi nesto djoramo, dilamo, muljamo, bez obzira kako plemenito mi zvali posao kojim se bavimo da bi platili racune ili da mozemo rec da smo zadovoljni nasim poslom, radnim mjestom to jest ili vec kojom ulogom kojom trazimo mjesto pod suncem.
ti svitci su ti super, iako, po meni, u vrh glave ima dvajst posto napisano, a da se o tome moze razmislit i tu i tamo nesto da mozemo rec u napisanom tom kontekstu..pa vidis, mozda to i nije bas tako ludo.
ostalo je, pa cak bih mogao i reci i da je dijelom..zlo. ali, nema to veze, svak tamo nadje nesto za sebe, a ono sto je najvaznije jest..postovat pravila citanja tih, jel, kao svitaka. to je igra na koju si pristala i nema poslije..a jel moze vako, jel moze nako. ne moze. jesi li pristala na pravila? jesi. pa postuj ih onda. ako budes lukava i ako budes muljala, lukava si samo prema sebi, varas sebe. ako time budes zadovoljna, onda ok, s time ces morat zivjet, ali..
aj, procitaj ovaj post svaki dan jednom i tako dva mjeseca i vidjet ces da ces se osjecat bolje, zadovoljnije. ono, kao sto svaki dan jedna feta jabuke i tako dva tjedna izlijeci gripu.