Nije moj pas, ali je skoro identičan, kao da su sestre.Aristocat » wrote:Voljela bih vidjeti sliku dugodlake ljepotice.

Nije moj pas, ali je skoro identičan, kao da su sestre.Aristocat » wrote:Voljela bih vidjeti sliku dugodlake ljepotice.

Jao, ne znam kako da odbijem ovako nesto predivnoAristocat wrote:
Mozemo ako ces mi brisati suze poljupcima.

A što misliš da mi radimo?Aristocat » wrote:Emericzy,
Kakva ljepotica! Otela bi ti je i mazila se s njom neprestano.![]()
Kakva dlaka, kakvo drzanje!
Lezala bi na mom krevetu, stavila bi mi njuskicu na rame a ja bi je mazila.

Nisam siguran. Nije li Barney bobtail? Bobtaili su veći i više rudlavi i nemaju rep. Collie je manji, ima ravnu dlaku i ima normalan rep. Isto jako dlakav.
A, bravo, sad sam išla guglat, zaboravila sam kako točno Barni izgleda.Emericzy » wrote: Nisam siguran. Nije li Barney bobtail? Bobtaili su veći i više rudlavi i nemaju rep. Collie je manji, ima ravnu dlaku i ima normalan rep. Isto jako dlakav.
Nije taj.Almost Rosey » wrote: A, bravo, sad sam išla guglat, zaboravila sam kako točno Barni izgleda.
Koli koli kolii, iiicuce, postoje pravi živi ljudi tamo negdje na internetima koji imaju pravog živog kolija
Da nije tvoj onaj kojeg viđam po Trešnjevci
To rade tisuce kucnih ljubimaca raznih vrsta ako im se dopusti.
Ni moja od 25 kila nije drukčija. Ona je, štoviše, naučila predviđati te događaje, pa se materijalizira na mjestu sekundu prije nego će nešto šušnuti ili zvecnuti.Euklid » wrote:
Nemate pojma koja je to zicarica.
Cim cuje da je netko susnuo vrecicom ili zvecnuo tanjurom eto nje u hipu.
A nema ni 3 kile skup s ogrlicom.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 12 guests