Ma je, pljunuta.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
a šta ti radiš na poslu?kukuriku » wrote:moj se direktor vratijo tjedan (TJEDAN!!!!) dana ranije s godišnjeg! haloooo! haloooo! pa tko to radi??
ko je vidijo radit početkom kolovoza?!?!?!
ciao
Iako nije ovakav dragulj, ali me podsjetilo:*jezebel* » wrote:pjescana, sretan ti dan oslobodjenja!
procitajte ovaj oglas, barem drugu polovicu. obozavam kad naidjem na ovakve grandiozne krelce. o-bo-za-vam.http://www.njuskalo.hr/nekretnine/stan- ... as-1353720
http://www.njuskalo.hr/nekretnine/soba- ... as-5520621
Obratiti pažnju na tekst oglasa:
Iznajmljum sobu sa privatnim ulazem , wc-om i kuhinjom
Studentiman ili radniciman
Divno!
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Dobro jutro.
Zahvaljujuci dobroj vili saznah da se mala kiflica i dalje hrabro bori. Nije vise ni tako mala jer je prebacila prvi kilogram. Prvi je najtezi i sad kad krene nece je ni dragi Bog zaustavit.
Uheko se otfrkalo i nije vise Spokica nego Dumbica.
Imala je i ductus (rupicu na srcu) ali i to je malena sredila.
Od sljedeceg ce tjedna, vjerujem, prodisati punim plucima a onda cete vidjet sto znaci cudo.
Uostalom, sve to vi vec dobro znate bolje od mene, samo sutite.
Pizde.
Osim dobre vile.
Zato se i zove tako.
Kiflica
Zahvaljujuci dobroj vili saznah da se mala kiflica i dalje hrabro bori. Nije vise ni tako mala jer je prebacila prvi kilogram. Prvi je najtezi i sad kad krene nece je ni dragi Bog zaustavit.
Od sljedeceg ce tjedna, vjerujem, prodisati punim plucima a onda cete vidjet sto znaci cudo.
Pizde.
Osim dobre vile.
Zato se i zove tako.
Kiflica
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid » wrote:Dobro jutro.
Pizde.
Osim dobre vile.
Zato se i zove tako.
Kiflica
dobar dan svima, izvan svih vijesti sam, bila sam u RL zadnjih par dana
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Jutro 
Radni dan prije neradnog odmah mi je najprihvatljiviji dan u tjednu

Radni dan prije neradnog odmah mi je najprihvatljiviji dan u tjednu
Ja ne znam, i drago mi je čutEuklid » wrote:Dobro jutro.
Pizde.
Osim dobre vile.
Zato se i zove tako.
Kiflica
nemoj ić radit minival!!!
Nek(v)arljiva.
Pješčana jesi napravila minival?
Ako nisi, ni nemoj
Ček, jel na male lokne ili ne velike? Na velike lokne bi i moglo izgledat ok, daje punoću, a ne izgleda umjetno
Nije da te znam, ja to, ovako, napamet
Ako nisi, ni nemoj
Ček, jel na male lokne ili ne velike? Na velike lokne bi i moglo izgledat ok, daje punoću, a ne izgleda umjetno
Nije da te znam, ja to, ovako, napamet
Zašto?Pješčana » wrote:nisam, krupne lokne, nijedna neće to napraviti, tražim voljnu frizerku po gradu
Ja sam jednu namučila kad mi se prohtjelo imati tonu sitnih pramenova u kosi. Radila ih je 4 sata. Pofarbala sam se opet u crno za dva mjeseca, bilo mi žao žene kasnije.Pješčana » wrote:kosa mi je pregusta i predebela
nisam frizerka al' voljna samPješčana » wrote:nisam, krupne lokne, nijedna neće to napraviti, tražim voljnu frizerku po gradu
ja sam svoju nagovarala godinu dana
pok
ma ne brini, klonka, vratit ce se, barem na hranidbu i spavanje.
doduse, u paketu ces dobiti macice i bolest macjeg ogreba, al' boze moj... 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
-
- Information
-