..oce to sa umjetnom inteligencijom. moras ponavljat, ponavljat, ponavljat..miljun puta ako treba.Lord Byron » wrote: SvaTkome bez južnjačkih gena treba miljun ćitanja dabi shvatio da tu nepiše "evo, ode" kao "evo, oitšao/la je", nego da dugouzlazno piše "evo ooooooode" kao "evo, ovdje".
Muška sigurna kuća
Aj da imaš na čemu visit još bi razumila, al ona paučina tamo, prestrašnoAshtaroth » wrote: : previše visi na LJiSu :
Happy Easter!
Lord Byron » wrote: Kopaj po forumu.hr.

Ne tako...
Evo keks

mito i korupcija
It's all in the headaisling wrote: Aj da imaš na čemu visit još bi razumila, al ona paučina tamo, prestrašno![]()
Pa tamo mi nisi tako......ne znam kako bih se izrazila
Diapers & politicians should be changed often both for the same reason.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Potpisi su za budale.
Di je maska, tu li tamo?Hekatonhir » wrote:To se samo maska, ne brini se.
Diapers & politicians should be changed often both for the same reason.
đizskrajst
jel ovo Muška sigurna kuća (lat. MK) ili najobičniji kokošinjac (lat.ŽK-pdf kokoš.)
pa jebote nemoš ni pivo normalno popit, pogledat tekmu i prdnit ko čoek, a da neka kokoš ne zavitla perjem?
zar ođe na ovom vorumu nema kokošinjca?
dije vodenasta? ona zna, garant
jel ovo Muška sigurna kuća (lat. MK) ili najobičniji kokošinjac (lat.ŽK-pdf kokoš.)
pa jebote nemoš ni pivo normalno popit, pogledat tekmu i prdnit ko čoek, a da neka kokoš ne zavitla perjem?
zar ođe na ovom vorumu nema kokošinjca?
dije vodenasta? ona zna, garant
lako zapaljiv...
jes!!! aj da i ja jednom u životu budem ona šutljiva.
Nek(v)arljiva.
napokon..Ashtaroth » wrote:Evo dečki, malo zabave za oči
http://www.index.hr/like/clanak/poplava ... 75126.aspx
ovako..slika broj jedan je metar, jel tako.
u uzi izbor mi idu pozadine sa slika br 3, 8, 12, 13. ove zadnje tri su mi malo sumnjive, ali dajem im samsu.
broj 7..
od vas neudanih i nezauzetih, koja vam je slija najslicnija? ali iskreno ono , jel..
a vi zauzete i udane, a povrijedjene, nemooojte mi sad molim vas kukat..kako, sta, ja ovo ono, ja devestprve, ja tamo amo..
vi ste svoju samsu imale i prokockale ste je..eto..
8 
Sviđa mi se kompletan dojam.
Ocrtavanje kičme, lopatica, fenomenalan struk, guza taman, debljina nadlaktice ne odskače od ostatka ruke. Sise izgledaju kao taman, ni prevelike ni premale
Ostaje još samo trbuh, ali obzirom na struk, rekla bih da je dobra šansa da je trbuh od onih ravnijih 
Definitivno moj favorit, nakon pomnog proučavanja.
A budi i neke asocijacije
Ocrtavanje kičme, lopatica, fenomenalan struk, guza taman, debljina nadlaktice ne odskače od ostatka ruke. Sise izgledaju kao taman, ni prevelike ni premale
..koje asocijacije? dobila si ideju za plocice, spinu, sta?Ashtaroth » wrote:8
Ocrtavanje kičme, lopatica, fenomenalan struk, guza taman, debljina nadlaktice ne odskače od ostatka ruke. Sise izgledaju kao taman, ni prevelike ni premaleOstaje još samo trbuh, ali obzirom na struk, rekla bih da je dobra šansa da je trbuh od onih ravnijih
..i sta ti meni objasnjavas i crtas sta se tamo vidi? a sta ja..gledam usima?
dakle, ti si staturom najbliza kojem pozadinskom broju? .. ili se neces izjasnit? pazi, ako se ne izjasnis, isto si se izjasnila, pa ti sad kako oces.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Potpisi su za budale.
pa, tako tako. vise moras upalit fotosop u glavi nego sto su to neke fotke. ali, bolje ista nego nista.Hekatonhir » wrote:Lijepe fotke.
nego, jesi li primijetio kako je kci belzebubova napadno izostavila odabrati koji joj je torzo od onih slija najblizi?
-
- Information
-