Sve što radite, ili popravljate, i trebate savjet ili pohvalu.
A možemo i natjecanje napraviti
navalite
samo daj...nije da sam profesionalac ..al znam neke osnovne stvari...znam izvadit kroj iz BurdePješčana » wrote:oh, već vidim kog ću obasipat pitanjima o mašini
I moj pokojni brat je bio mala vezilja, imao je vezove s iglom i kožom. Samo se to onda zvalo heroinska ovisnost.Pješčana » wrote:U biti, sve što ima veze s iglom(i koncem i vunom i kožem i tkaninom).
Sve što radite, ili popravljate, i trebate savjet ili pohvalu.
A možemo i natjecanje napraviti![]()
navalite
Umjesto što sereš bolje mi odgovori na pm.vrrrlet » wrote:
I moj pokojni brat je bio mala vezilja, imao je vezove s iglom i kožom. Samo se to onda zvalo heroinska ovisnost.
Fala
Ovo je jedini post ovog topika koji je o vezenju.zeleni zub wrote: ↑12 Aug 2012, 22:32Mi smo imali Male vezilje u osnovnjaku. To što sam ja zapetljala na stražnjoj strani to nije mogao nitko. I nije mi bilo jasno u čemu je problem kad je straga. Onda me baka uzela pod svoje i naučila sam valjda sve ikad, ali više ne vezem. Meni su gobleni bili zen. To sam razmišljala da ponovno počnem, ali produkt je gadan. Iako možda bi se dalo nešto smisliti.
Makrame sam isto samo petljala. Igle za pletenje su preduge, to bi si oko valjda izbila. Na šivaćoj mašini mi je naravno igla proletila kroz prst.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests