Pitanja, komentari, prijedlozi - i upute za uporabu
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ne baš, o nečem sam drugom govorila.JPK » wrote:Hoćeš reći da njegov početni post nije trolerski i na sličnom nivou kao i moja replika?
A o ovom sad upitu...generalno, on piše protiv grada u kojem trenutno živi. Ti pišeš protiv njega, schmokljana, forumaša, jelte.
Ne može to dvoje bit isto, sori bat jebiga.
- nina williams
A jok. To se sve odvijalo prije njegovog objašnjenja teme. A objašnjenje sam tražila upravo radi smjera kojim su upisi krenuli. Da objašnjenja nije bilo, cijela bi tema otišla tamo gdje i tvoj (a bome i još nečiji, pa i moji) upis(i).JPK » wrote:Osim toga, tvoja tvrdnja da je to plod tvoje prosudbe je neistinita. Post je tamo stajao dok se šmokljan nije sjetio tražiti njegovo micanje.
Nema veze s tobom osobno, a ni sa schmokljanom, uvjeravam te. Pa i upisi nekih moderatora su premješteni (opet: i moji).
- nina williams
- nina williams
Čestitke i sretno novim modicama.

-
Almost Rosey
Trkeljanje do sada nije blagonaklono gledalo na trolanje i vrijeđanje, niti će u budućnostiPotjeh » wrote:Čestitke.
Znači, ako dobro čitam gornji post, da trkeljanje do sada nije blagonaklono gledalo na djevice i kurve tj. drolje. Zlatna sredina je jedina prihvatljiva?
Djevice i kurve su i dalje dobrodošle, skupa sa zlatnom sredinom
Slažem se. Djevice ćemo izliječiti a kurve i drolje gurnuti u recidiv.Almost Rosey » wrote: Trkeljanje do sada nije blagonaklono gledalo na trolanje i vrijeđanje, niti će u budućnosti
Djevice i kurve su i dalje dobrodošle, skupa sa zlatnom sredinom
-
Almost Rosey
-
Almost Rosey
Haj bolje piši po temama da imam što modorirat 
Toliko sam se naviknula na to da sam na prvu pomislila kako mi je poznato, ali gdje sam to vidjela?kukuriku » wrote:došla sam prijavit da mi se podnaslov ovog pedefa "..kopulacija, masturbacija i blabla" ne sviđa. gadan mi je. fuj mi je. mislim, oduvijek mi je fuj, ali reko, aj da konačno to i kažem.
Nek si rekla, suđestije su dobrodošle. Nemam ništa protiv da to mijenjamo, ako ništa drugo, već dugo imamo isti podnaslov. A, nije da ne bi mogao biti i ljepši.
Imaš prijedlog neki?
Pa ja bi nešto ka: "Budimo realni, jedino što nas ZAPRAVO zanima."Tea Tree » wrote: Toliko sam se naviknula na to da sam na prvu pomislila kako mi je poznato, ali gdje sam to vidjela?![]()
![]()
Nek si rekla, suđestije su dobrodošle. Nemam ništa protiv da to mijenjamo, ako ništa drugo, već dugo imamo isti podnaslov. A, nije da ne bi mogao biti i ljepši.
Imaš prijedlog neki?
Mislim, ne tvrdim sad da je to najbolji podnaslov ikad, ali bolji je od sadašnjeg. Meni.
Nek(v)arljiva.
-
- Information
-