Pa normalno, mislim, to je Batman.klonka » wrote:
Mislim, meni je drag, film o superheroju, ono, što očekivati nego dva sata dobre zabave, al da ima klišeja i rolajz momenata i hrpe nelogičnosti, ima.
Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
U biti nije normalno jer Nolan cijelo vrijeme pretendira na nekakav ko fol realistični prikaz pa su takve greške u radnji puno uočljivije nego kod Burtona ili Schumachera i više ljute, ali što sad. Generalno nisam nezadovoljna, i dalje mi je bolji od svih ostalih filmova o superherojima...
gonj špadi
ne bih rekla. pejzažni kadrovi kad wayne izađe iz zatvorskog grotla napadno su kulisni. jaču kulisnu antiiluziju pamtim samo u hitchcockuklonka » wrote:U biti nije normalno jer Nolan cijelo vrijeme pretendira na nekakav ko fol realistični prikaz
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Dakle, zadnja 2 filma koja sam pogledala:
Arthur
Totalno debilan film pun kreveljanja Russell Branda, on je kao neki komičar, očito sam za drugačiji tip humora,
ovaj mi je naporan i neduhovit
Jedino zanimljivo u filmu je lice glavnog glumca - ni nakon intenzivnog piljenja nisam mogla dokučiti jel to njegov originalan izgled ili rezultat neuspješnih plastičnih operacija
Jedino dobro u filmu je Helen Mirren, ona mi je baš draga, šteta što nije izabrala neki pametniji projekt.
Nije za Emeryczija
- X-Men: First Class

Kad su Professor i Magneto bili mladi
Akcija i superjunaci s posebnim moćima
smješteno u doba hladnog rata, SAD - SSSR nuklearne prijetnje, tko će prvi stisnut gumb i tako ... taj kontekst mi je, tako nekako isfuran; akcija i efekti su na mjestu, glumačka postava izvrsna, pogotovo za 2 glavna glumca, Professor (James McAvoy) i Magneto (Michael Fassbender)
U jednoj kratkoj sceni se pojavljuje i Wolverine (Hugh Jackman), to je moj vučko, glavni među X men-ima, bilo ga je lijepo vidjet i na samo nekoliko sekundi 
Arthur
Totalno debilan film pun kreveljanja Russell Branda, on je kao neki komičar, očito sam za drugačiji tip humora,
ovaj mi je naporan i neduhovit
Nije za Emeryczija
Kad su Professor i Magneto bili mladi
I meni je Nolanov Šišmiš-Hadžija najbolji.klonka » wrote:U biti nije normalno jer Nolan cijelo vrijeme pretendira na nekakav ko fol realistični prikaz pa su takve greške u radnji puno uočljivije nego kod Burtona ili Schumachera i više ljute, ali što sad. Generalno nisam nezadovoljna, i dalje mi je bolji od svih ostalih filmova o superherojima...
Ali svidio mi se i Watchmen, i to jako. A po meni nepravedno zapostavljen je i Spawn.
Gledala sinoc, pod utjecajem jedna druge teme, Fish Tank.
Kriste, toliko depresivan film davno nisam gledala.
Nije los, daleko od toga, al' satralo me.
Od svih tragicnih likova tamo (a SVI su tragicni) najtragicnija od najtragicnije je ona njezina rasplesana, jadna mater.
Najstrasnije je to sto je film nekako... Tragicno realan.
Uvijek sam se pomalo jezila od tih ogromnih radnickih naselja po velikim gradovima (valjda mi je jos citanje Mi djeca s kolodvora Zoo ostavilo traume
), a ovaj film je samo ucvrstio i potpirio tu jezu. 
Od svih tragicnih likova tamo (a SVI su tragicni) najtragicnija od najtragicnije je ona njezina rasplesana, jadna mater.
Uvijek sam se pomalo jezila od tih ogromnih radnickih naselja po velikim gradovima (valjda mi je jos citanje Mi djeca s kolodvora Zoo ostavilo traume
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ma daaaj, nisi gledala vrhunski deprimirajuć film '4 mjeseca, 3 tjedna i 2 dana'? fish tank je prema njemu simpatičan rough british filmMorticia » wrote:Gledala sinoc, pod utjecajem jedna druge teme, Fish Tank.
Uvijek sam se pomalo jezila od tih ogromnih radnickih naselja po velikim gradovima (valjda mi je jos citanje Mi djeca s kolodvora Zoo ostavilo traume), a ovaj film je samo ucvrstio i potpirio tu jezu.
Ma nisu, naravno, al previše dobrih filmova je depresivno. Kao da samo drama valja. Ne sjećam se jesam li o tome pisala ovdje, ali išla sam nekidan u Tuškanac frendom na motovunske filmove. Kino je predivno, atmosfera je fantastična, ali teme ubibože. Pokupili smo se nakon 15 minuta.
gonj špadi
a kaj ste gledali? vidjela sam da na tuškancu nisu stavili moj omiljeni film s ovogodišnjeg motovuna, angel's share
bez veze. tako dobar, veseo i opičen film, uljepšao bi dan onima koji navrate ili zalutaju...
bez veze. tako dobar, veseo i opičen film, uljepšao bi dan onima koji navrate ili zalutaju...
the incrediblesEmericzy » wrote:Nikad neću shvatiti poantu superheroja. Koji kurac? Čemu to služi?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
let iznad kukavicjeg gnijezda. divan film.
jako me digao, ali i spustio.
od filma sam ocekivala mnogo (sad sam ga prvi put gledala), a dobila mnogo vise.
nekidan sam pogledala i pet lakih komada. film mi u cijelosti bas i nije sjeo (nekako se nisam mogla pretjerano koncentrirati), ali nicholsonov lik jest. najvolim scenu s pianom na prikolici i sam svrsetak.
nekidan sam pogledala i pet lakih komada. film mi u cijelosti bas i nije sjeo (nekako se nisam mogla pretjerano koncentrirati), ali nicholsonov lik jest. najvolim scenu s pianom na prikolici i sam svrsetak.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Pet lakih komada je divan, divan film. Ali, puno ga je bolje bilo pogledati 1975. nego danas. Nicholson je... jebiga, Nicholson.*jezebel* » wrote:let iznad kukavicjeg gnijezda. divan film.jako me digao, ali i spustio.
od filma sam ocekivala mnogo (sad sam ga prvi put gledala), a dobila mnogo vise.
Let iznad kukavičjeg gnijezda nisam imao snage opet gledati. Izvrstan je, ali ne želim se još jednom toliko deprimirati.
a jbg, u to vrijeme nisam bila ni u spermicu.
nicholsona obozavam, ali ''mladog'' nicholsona u principu tek otkrivam. nadam se da ce pustiti jos ponesto na tv-u, da ne moram skidat'. 
btw, ne znam zasto, ali taj mladji me zna podsjecat' na judolina.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Misliš, na mladog Judolina.*jezebel* » wrote:a jbg, u to vrijeme nisam bila ni u spermicu.nicholsona obozavam, ali ''mladog'' nicholsona u principu tek otkrivam. nadam se da ce pustiti jos ponesto na tv-u, da ne moram skidat'.
Isti slučaj. Bedara.Emericzy » wrote: Pet lakih komada je divan, divan film. Ali, puno ga je bolje bilo pogledati 1975. nego danas. Nicholson je... jebiga, Nicholson.
Let iznad kukavičjeg gnijezda nisam imao snage opet gledati. Izvrstan je, ali ne želim se još jednom toliko deprimirati.
Ima tu nešto, bez zajebancije...*jezebel* wrote: btw, ne znam zasto, ali taj mladji me zna podsjecat' na judolina.![]()
Niski udarci...Emericzy wrote: Misliš, na mladog Judolina.
Evo baš sam uz kuhanje punjene paprike pogledavao Sedlarovu Gospu. Najviše me se dojmio tužilac Govanović...
Neke druge priče
5 nepovezanih priča u jednom filmu, zajednička tema trudnoća. Počinje glupo i s puno preglumljivanja, završava ekstra glupo do razine bizarnosti. Totalno za preskočit
5 nepovezanih priča u jednom filmu, zajednička tema trudnoća. Počinje glupo i s puno preglumljivanja, završava ekstra glupo do razine bizarnosti. Totalno za preskočit
-
- Information
-