Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?

Filmovi, serije, sve što gledamo
Morticia

Post 08 Aug 2012, 13:00

klonka » wrote:
Mislim, meni je drag, film o superheroju, ono, što očekivati nego dva sata dobre zabave, al da ima klišeja i rolajz momenata i hrpe nelogičnosti, ima.
Pa normalno, mislim, to je Batman. :zubo:

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
klonka

Post 08 Aug 2012, 21:43

U biti nije normalno jer Nolan cijelo vrijeme pretendira na nekakav ko fol realistični prikaz pa su takve greške u radnji puno uočljivije nego kod Burtona ili Schumachera i više ljute, ali što sad. Generalno nisam nezadovoljna, i dalje mi je bolji od svih ostalih filmova o superherojima...
gonj špadi
blaze

Post 08 Aug 2012, 22:58

klonka » wrote:U biti nije normalno jer Nolan cijelo vrijeme pretendira na nekakav ko fol realistični prikaz
ne bih rekla. pejzažni kadrovi kad wayne izađe iz zatvorskog grotla napadno su kulisni. jaču kulisnu antiiluziju pamtim samo u hitchcocku :zubo:
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
klonka

Post 08 Aug 2012, 23:25

Pa sam Nolan inzistira na tome da je njegov Batman realističan, to i je trademark njegove trilogije. :ne zna:
gonj špadi
blue
Asgard

Post 09 Aug 2012, 11:52

Dakle, zadnja 2 filma koja sam pogledala:

Arthur

Totalno debilan film pun kreveljanja Russell Branda, on je kao neki komičar, očito sam za drugačiji tip humora,
ovaj mi je naporan i neduhovit :ne zna: Jedino zanimljivo u filmu je lice glavnog glumca - ni nakon intenzivnog piljenja nisam mogla dokučiti jel to njegov originalan izgled ili rezultat neuspješnih plastičnih operacija :misli: Jedino dobro u filmu je Helen Mirren, ona mi je baš draga, šteta što nije izabrala neki pametniji projekt.

Nije za Emeryczija :) - X-Men: First Class
:lux: :lux:

Kad su Professor i Magneto bili mladi :cerek: Akcija i superjunaci s posebnim moćima :cerek: smješteno u doba hladnog rata, SAD - SSSR nuklearne prijetnje, tko će prvi stisnut gumb i tako ... taj kontekst mi je, tako nekako isfuran; akcija i efekti su na mjestu, glumačka postava izvrsna, pogotovo za 2 glavna glumca, Professor (James McAvoy) i Magneto (Michael Fassbender) :top: U jednoj kratkoj sceni se pojavljuje i Wolverine (Hugh Jackman), to je moj vučko, glavni među X men-ima, bilo ga je lijepo vidjet i na samo nekoliko sekundi :cerek:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 09 Aug 2012, 16:30

klonka » wrote:U biti nije normalno jer Nolan cijelo vrijeme pretendira na nekakav ko fol realistični prikaz pa su takve greške u radnji puno uočljivije nego kod Burtona ili Schumachera i više ljute, ali što sad. Generalno nisam nezadovoljna, i dalje mi je bolji od svih ostalih filmova o superherojima...
I meni je Nolanov Šišmiš-Hadžija najbolji.

Ali svidio mi se i Watchmen, i to jako. A po meni nepravedno zapostavljen je i Spawn.
Morticia

Post 11 Aug 2012, 08:25

Gledala sinoc, pod utjecajem jedna druge teme, Fish Tank.

Kriste, toliko depresivan film davno nisam gledala.
Nije los, daleko od toga, al' satralo me.
Od svih tragicnih likova tamo (a SVI su tragicni) najtragicnija od najtragicnije je ona njezina rasplesana, jadna mater. :mama:

Najstrasnije je to sto je film nekako... Tragicno realan. :(

Uvijek sam se pomalo jezila od tih ogromnih radnickih naselja po velikim gradovima (valjda mi je jos citanje Mi djeca s kolodvora Zoo ostavilo traume :o), a ovaj film je samo ucvrstio i potpirio tu jezu. :(
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
rh4ps0dy

Post 11 Aug 2012, 11:16

Gledala sam i ja taj, kako je izašao, u kinu. Izdeprimirao me stravično. :(
blaze

Post 11 Aug 2012, 13:18

Morticia » wrote:Gledala sinoc, pod utjecajem jedna druge teme, Fish Tank.

Kriste, toliko depresivan film davno nisam gledala.
Nije los, daleko od toga, al' satralo me.
Od svih tragicnih likova tamo (a SVI su tragicni) najtragicnija od najtragicnije je ona njezina rasplesana, jadna mater. :mama:

Najstrasnije je to sto je film nekako... Tragicno realan. :(

Uvijek sam se pomalo jezila od tih ogromnih radnickih naselja po velikim gradovima (valjda mi je jos citanje Mi djeca s kolodvora Zoo ostavilo traume :o), a ovaj film je samo ucvrstio i potpirio tu jezu. :(
ma daaaj, nisi gledala vrhunski deprimirajuć film '4 mjeseca, 3 tjedna i 2 dana'? fish tank je prema njemu simpatičan rough british film
klonka

Post 11 Aug 2012, 14:19

Zašto svi filmovi moraju biti depresivni?! :gaah:
gonj špadi
blaze

Post 11 Aug 2012, 14:35

pa nisu svi! :)
klonka

Post 11 Aug 2012, 15:40

Ma nisu, naravno, al previše dobrih filmova je depresivno. Kao da samo drama valja. Ne sjećam se jesam li o tome pisala ovdje, ali išla sam nekidan u Tuškanac frendom na motovunske filmove. Kino je predivno, atmosfera je fantastična, ali teme ubibože. Pokupili smo se nakon 15 minuta.
gonj špadi
blaze

Post 11 Aug 2012, 15:46

a kaj ste gledali? vidjela sam da na tuškancu nisu stavili moj omiljeni film s ovogodišnjeg motovuna, angel's share

bez veze. tako dobar, veseo i opičen film, uljepšao bi dan onima koji navrate ili zalutaju...
klonka

Post 11 Aug 2012, 16:12

Ma onu dramu o ženi koja mora tatu staviti u dom jer se ne može više brinuti za njega... samo mi je to još trebalo na kraju radnog dana :(
gonj špadi
blaze

Post 11 Aug 2012, 18:23

Emericzy » wrote:Nikad neću shvatiti poantu superheroja. Koji kurac? Čemu to služi?
the incredibles
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 11 Aug 2012, 18:34

Bravo, Blejz! :top:
Emericzy

Post 11 Aug 2012, 20:46

Eto! Eto!
Pješčana

Post 11 Aug 2012, 22:34

:)

meni je samo žao što ti ljudi nemaju neka prava u ovoj državi. eto
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
*jezebel*

Post 15 Aug 2012, 02:28

let iznad kukavicjeg gnijezda. divan film. :S jako me digao, ali i spustio. :crying: od filma sam ocekivala mnogo (sad sam ga prvi put gledala), a dobila mnogo vise.

nekidan sam pogledala i pet lakih komada. film mi u cijelosti bas i nije sjeo (nekako se nisam mogla pretjerano koncentrirati), ali nicholsonov lik jest. najvolim scenu s pianom na prikolici i sam svrsetak. :D
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Emericzy

Post 15 Aug 2012, 07:34

*jezebel* » wrote:let iznad kukavicjeg gnijezda. divan film. :S jako me digao, ali i spustio. :crying: od filma sam ocekivala mnogo (sad sam ga prvi put gledala), a dobila mnogo vise.

nekidan sam pogledala i pet lakih komada. film mi u cijelosti bas i nije sjeo (nekako se nisam mogla pretjerano koncentrirati), ali nicholsonov lik jest. najvolim scenu s pianom na prikolici i sam svrsetak. :D
Pet lakih komada je divan, divan film. Ali, puno ga je bolje bilo pogledati 1975. nego danas. Nicholson je... jebiga, Nicholson. :)

Let iznad kukavičjeg gnijezda nisam imao snage opet gledati. Izvrstan je, ali ne želim se još jednom toliko deprimirati.
*jezebel*

Post 15 Aug 2012, 11:54

a jbg, u to vrijeme nisam bila ni u spermicu. :rofl: nicholsona obozavam, ali ''mladog'' nicholsona u principu tek otkrivam. nadam se da ce pustiti jos ponesto na tv-u, da ne moram skidat'. :o

btw, ne znam zasto, ali taj mladji me zna podsjecat' na judolina. :ne zna:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Emericzy

Post 15 Aug 2012, 12:30

*jezebel* » wrote:a jbg, u to vrijeme nisam bila ni u spermicu. :rofl: nicholsona obozavam, ali ''mladog'' nicholsona u principu tek otkrivam. nadam se da ce pustiti jos ponesto na tv-u, da ne moram skidat'. :o

btw, ne znam zasto, ali taj mladji me zna podsjecat' na judolina. :ne zna:
Misliš, na mladog Judolina.
Morticia

Post 15 Aug 2012, 15:35

Almodovara, The skin I live in.

Toliko me uznemirio da sam iste sec kad je film zavrsio otisla spavati, samo da ne moram misliti o tome.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 15 Aug 2012, 16:52

Emericzy » wrote: Pet lakih komada je divan, divan film. Ali, puno ga je bolje bilo pogledati 1975. nego danas. Nicholson je... jebiga, Nicholson.

Let iznad kukavičjeg gnijezda nisam imao snage opet gledati. Izvrstan je, ali ne želim se još jednom toliko deprimirati.
Isti slučaj. Bedara.
*jezebel* wrote: btw, ne znam zasto, ali taj mladji me zna podsjecat' na judolina. :ne zna:
Ima tu nešto, bez zajebancije...
Emericzy wrote: Misliš, na mladog Judolina.
Niski udarci... :rofl:

Evo baš sam uz kuhanje punjene paprike pogledavao Sedlarovu Gospu. Najviše me se dojmio tužilac Govanović... :rofl:
blue
Asgard

Post 21 Aug 2012, 11:13

Neke druge priče
5 nepovezanih priča u jednom filmu, zajednička tema trudnoća. Počinje glupo i s puno preglumljivanja, završava ekstra glupo do razine bizarnosti. Totalno za preskočit :flop:
  • Information