Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Bios » wrote:Ajme meni, Pješčana, pa samo nisam nikad čula za Sephoru.
Inače spadam u žene pod pritiskom (po onoj Aristocatinoj definiciji).![]()
A DM mi je tu, iza kantuna.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ja nigdje u Rijeci nisam vidjela trgovinu koja se tako zove.Pješčana » wrote:joj, ovo mi zvuči tako posh, kao da su svi above itnitko sad ne zna di je sephora, dobro da znate di je deem
Groupie :cerek:
A Unda? Unda? Undici (11)? Undak? Kundak? Je bio?
Enivejz.. Unda, javi se
U stvari, ne moraš.
Ovako je: stigao mail danas da su knjige došle, tako da sam se instantno u roku odmah podhitno organizirala i otišla po njih (bez obzira što mi nije bilo niti u planu niti usput
Nije da je bitno, al nek se zna
).
Sutra ujutro šaljem.
(jednu
)
Enivejz.. Unda, javi se
U stvari, ne moraš.
Ovako je: stigao mail danas da su knjige došle, tako da sam se instantno u roku odmah podhitno organizirala i otišla po njih (bez obzira što mi nije bilo niti u planu niti usput
Sutra ujutro šaljem.
(jednu
vozila sam kajak na guglotovoj stranici danas
mislim da sma pola trke vozila po obali, i pod time ne mislim po vodenoj strani obale
i onda sam pokupila kamen i možda još nešto, pa se prednji dio kajak raspucao i takva sam dalje vozila.
ispod minute, mislim 54,9
dobro jutro svima
mislim da sma pola trke vozila po obali, i pod time ne mislim po vodenoj strani obale
i onda sam pokupila kamen i možda još nešto, pa se prednji dio kajak raspucao i takva sam dalje vozila.
ispod minute, mislim 54,9
dobro jutro svima
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ja sam mislila da je ono čovjek
Pješčana wrote: ja sam mislila da je ono čovjekjoš je mahalo nožicama i, po mom, ručicama
Bios wrote:Sad sam opet veslala da vidim što je. Mislim da ima i ljudi i žaba (opet sam je zgazila). Al' ako paziš na njih onda je rezultat loš. I uostalom, šta uopće rade na olimpijskoj stazi?![]()
Baš zamišljam natjecateljski grč ispred monitora...
ako je to voda iz Temze, kako išta živo pliva?Bios » wrote:Sad sam opet veslala da vidim što je. Mislim da ima i ljudi i žaba (opet sam je zgazila). Al' ako paziš na njih onda je rezultat loš. I uostalom, šta uopće rade na olimpijskoj stazi?
baš. ne vidjeh odurnije vodurine od te temze u landonu. fuj.Pješčana » wrote: ako je to voda iz Temze, kako išta živo pliva?
Nek(v)arljiva.
Bios » wrote:Samo pokušavam opravdati sama sebi to gaženje nemoćnih.
Ja nisam primjetila ni ljude ni žabe
Da mi ne radimo u istoj firmi?kukuriku wrote:moj se direktor vratijo tjedan (TJEDAN!!!!) dana ranije s godišnjeg! haloooo! haloooo! pa tko to radi??
![]()
blue » wrote:![]()
Ja nisam primjetila ni ljude ni žabekad sam uhvatila zamah išlo je dobro, samo sam vratnice promašivala
![]()
:
a zar je trebalo kroz njih?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
sve 5 al kak si me skuzio za Misu???karambol wrote:
Dobro je, shvaćamo te. 100 dana godišnjeg odmaranja, more, razgolićene susjede, prepune plaže, ribe, vino, Mišo Kovač...
'if you fall, i'll be there' (floor)
ali » wrote:A Unda? Unda? Undici (11)? Undak? Kundak? Je bio?
Enivejz.. Unda, javi se
U stvari, ne moraš.
Ovako je: stigao mail danas da su knjige došle, tako da sam se instantno u roku odmah podhitno organizirala i otišla po njih (bez obzira što mi nije bilo niti u planu niti usputNije da je bitno, al nek se zna
).
Sutra ujutro šaljem.
(jednu)
..hvala.
-
- Information
-