Tko ne guta, dobit će ječmenac!
meni je ta sephora uvijek djelovala neprivlacno i bezveze, tako da u nju nikad nisam ni usla. i onaj douglas mi je bezveze, a tamo sam cak i usla.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Kako moze takav ducan propasti u drzavi THE sminkera?*jezebel* » wrote:meni je ta sephora uvijek djelovala neprivlacno i bezveze, tako da u nju nikad nisam ni usla. i onaj douglas mi je bezveze, a tamo sam cak i usla.
kako krivi naziv?
pa oni su dosli pomagati!
a unda su shvatili da si vise ne mogu pomoci.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Ma daaaaj...došli pomagati, pih...jesu, svom računu u banci. Kao da imaju pojma kome trebaju pomagati, a kome priječiti nešto...Znaš koju je finu plaću imao onaj Žak Pol Klajn...da se smrzneš. Kasnije je otišao negdje u Afriku pa sad tamo pomaže...svojim unucima ili svojim hobijima, vrag zna...*jezebel* » wrote:kako krivi naziv?pa oni su dosli pomagati!
Osim toga, naravno da je krivi naziv. Kaj oni imaju nama pomagati? Pa mi sve možemo sami, a ne da mi se tu pod nogama vrzmaju nekakvi sa smiješnim šljemovima i blebeću nešto kao - "Imaš puška? Ne? Piška? Ne, pistolj? Bumba? Nema? OK. Go."
Jebate, cijela pernica...a neka gumica, ako pogriješiš ili se omakne ruka??Pješčana » wrote:dakle, kupih sjenilo u olovci, ruz u olovci, iluminator konsiler u olovci i smoki ajs. nije sve ista olovka
znaš da i to postoji, ali nisam uzela
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Tja, a ja pomislio kako sam pametan i da sam upravo dosao na genijalnu ideju...Pješčana » wrote: znaš da i to postoji, ali nisam uzelacestitam na hlačama
Uvijek se, kad ovakve teme vidim, sjetim one forvarduse o broju stvari u kupaonici koje muskarci primjecuju, a ne znaju im naziv ni cemu sluze... Ono, mi muski imamo cesalj, sampon, cetkicu, britvicu i rucnik, a ostalih 628 predmeta ne 'vatamo...
Ima tu puno istine.
..a unda » wrote:.. di je ta ali? uzela mi zadnje dvije knjige ispred nosa i nestala. valjda cita. obje istovremeno.
Vraga cita...marketinski mudro je izvela povecanu potraznju i postigla zeljenu cijenu i sad nakon realizirane prodaje negdje tuce janjetinu i zalijeva zlahtinom...
jel vrbnicka? malo je precijenjena. samo dvije nijanse je daleko od grasevine i jednu od zilavke. znaci, idelana za dva u tri i ostale gemiste, skropece i slicna umijeca. mislim, bolje pit samo radensku.karambol » wrote:
Vraga cita...marketinski mudro je izvela povecanu potraznju i postigla zeljenu cijenu i sad nakon realizirane prodaje negdje tuce janjetinu i zalijeva zlahtinom...
Kaj te muči njofra..a unda » wrote:.. di je ta ali? uzela mi zadnje dvije knjige ispred nosa i nestala. valjda cita. obje istovremeno.
A jebote, baš si me našo. Pa kako i di ću ti ja pobjeć, ne mogu ni da oću
A bravo, i ti si me baš našokarambol wrote:
Vraga cita...marketinski mudro je izvela povecanu potraznju i postigla zeljenu cijenu i sad nakon realizirane prodaje negdje tuce janjetinu i zalijeva zlahtinom...![]()
:tuče janjca i krvavog ga poljeva alkoholom:
Parim prijatelj životinja
Bacit će se pogled.Pješčana » wrote:Dobro jutro svima
ako ikog zanima, Sephora se povlači iz RH, još su u zg do 10.08 i imaju rasprodaje
A propos toga kako su propali... meni su njihove stvari bile super i uvijek sam žicala starce kad bi putovali negdje vani da mi donesu nešto iz Sephore. Njihov mi je bio prvi tirkizni tuš u vrijeme kad su se kod nas prodavali samo smeđi i crni, eventualno sivi. E sad, pregazilo ih je vrijeme. Ima bolje kozmetike po gradu za manje pare, ima i e-bay, a iskreno, u njihove zagrebačke dućane sam ušla dvaput. To mi je bilo dovoljno da saznam da su prodavačice nezainteresirane kokoši koje ne znaju što prodaju i da im je pola asortimana brljavo i otvarano. Pa eto.
gonj špadi
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
' jutro svima
onaj mamurni osjecaj kad otvoris oci a soba se lagano vrti u krug dok pokusavas fokusirat pogled u jednu tocku
jel zna iko kak je sashenkina mala?
zasto nas drzite u neizvjesnosti?
kiflica
onaj mamurni osjecaj kad otvoris oci a soba se lagano vrti u krug dok pokusavas fokusirat pogled u jednu tocku
jel zna iko kak je sashenkina mala?
zasto nas drzite u neizvjesnosti?
kiflica
'if you fall, i'll be there' (floor)
Bila sam jučer u Sephori bacit oko. Ono što je i inače skupo - Clinique, Dior i sl. koliko sam vidjela nije na sniženju, ili barem nije na nekom značajnom sniženju. Ostatak je prebiran i otvaranklonka » wrote: Ima bolje kozmetike po gradu za manje pare, ima i e-bay, a iskreno, u njihove zagrebačke dućane sam ušla dvaput. To mi je bilo dovoljno da saznam da su prodavačice nezainteresirane kokoši koje ne znaju što prodaju i da im je pola asortimana brljavo i otvarano. Pa eto.
To se meni događalo prije spavanja, ako bi zatvorila oči u tom stanju:Euklid wrote:' jutro svima
ma ti nemaš pojma. ušla bi sigurno da si vidjela kakvu silikonsku kuhaču u izlogu, ili što je ono već što ti je puklo*jezebel* » wrote:meni je ta sephora uvijek djelovala neprivlacno i bezveze, tako da u nju nikad nisam ni usla. i onaj douglas mi je bezveze, a tamo sam cak i usla.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-