Ni manipulacija ne prolazi. Ali, što nudiš?..a unda » wrote: ma nisam to rekao, ali kazi joj sta oces. zao mi je sto si se odmah stavila na njihovu stranu..
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
a da se malo bolje uskladimo pa jedan dan vi k meni a drugi dan obrnuto?Margarita wrote: Na našem otoku se danas nudi grdobina s gradela, pa navrati.
'if you fall, i'll be there' (floor)
a kaj se nudi 16. 8.? tad prolazim blizuMargarita » wrote: Na našem otoku se danas nudi grdobina s gradela, pa navrati.
ali vas više neće biti
ps: ako vas bude, hoću reprizu
(ne mora biti grdobina, volim i kokota
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
E, umalo smo jutros kupili i kokota. Ali sam mislila da će biti previše. 16. sam na poslu. Ponudila bih ti koji vikend poslije toga ali ću biti zauzeta kumovanjem na nekoj tamo, ovamo, ovdje, ondje svadbi.blaze » wrote: a kaj se nudi 16. 8.? tad prolazim blizu![]()
ali vas više neće biti![]()
ps: ako vas bude, hoću reprizu
(ne mora biti grdobina, volim i kokota)
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
neka me netko zaustavi.
ponašam se ko puštena s lanca. idem po sniženjima i kupujem ko da sam gola i bosa
no dobro, kupila sam i proso
a to se ne može obući
ponašam se ko puštena s lanca. idem po sniženjima i kupujem ko da sam gola i bosa
no dobro, kupila sam i proso
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ne treba te nitko zaustavljati. Uživaj i briga te.Pješčana » wrote:neka me netko zaustavi.
ponašam se ko puštena s lanca. idem po sniženjima i kupujem ko da sam gola i bosa![]()
no dobro, kupila sam i prosoa to se ne može obući
Osim toga, bolje sada po sniženjima. Zamisli da ti se sve poklopilo vrijeme kad po svim izlozima piše Nova kolekcija.
mislim da bi me zaustavila velika životna prepreka imenom BlagajnaTea Tree » wrote: Ne treba te nitko zaustavljati. Uživaj i briga te.![]()
Osim toga, bolje sada po sniženjima. Zamisli da ti se sve poklopilo vrijeme kad po svim izlozima piše Nova kolekcija.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Hmm, da, teško je tu prepreku preskočiti, jebemu.Pješčana » wrote: mislim da bi me zaustavila velika životna prepreka imenom Blagajna
Inače, idu mi na živce svi trgovci koji se prave da su nešto turbo ekstra snizili, a zapravo su napucali prvotnu cijenu na neku cifru koja nije postojala ni kad je na izlozima pisalo Nova kolekcija.
Pa onda šatro teško sniženje.
je, meni je isto super kad trgovci izmišljaju zakone, pa se kao ne može vratiti roba, ili ne možeš dobiti pare nazad.
kao da ne postoje određeni zakoni iza kojih stoji država.
imala sam primjer iz RL gdje je frendica morala pozvati se na zakone na blagajni, i onda su samo rekli "dobrodobro" i vratili pare.
što više govori o našem pokorničkom mentalitetu
kao da ne postoje određeni zakoni iza kojih stoji država.
imala sam primjer iz RL gdje je frendica morala pozvati se na zakone na blagajni, i onda su samo rekli "dobrodobro" i vratili pare.
što više govori o našem pokorničkom mentalitetu
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
bravo Sandra
zlatna si bacacica
dojdi na trkeljanje
postani gutacica
dobar jutar svima
doputovali baka i dida ranom zorom
bilo je i vrijeme jer vise ne imadosmo nista cistog za obuc...
kak je nasa najmladja olimpijka?
kolko je ona dobacila?
zasto nema prijenosa?

zlatna si bacacica
dojdi na trkeljanje
postani gutacica
dobar jutar svima
doputovali baka i dida ranom zorom
bilo je i vrijeme jer vise ne imadosmo nista cistog za obuc...
kak je nasa najmladja olimpijka?
kolko je ona dobacila?
zasto nema prijenosa?
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-