Kad se gospodjica mica ozlijedila, jebote da sam tad gola bila, gola bi izasla van.
Tek sam po dolasku kuci sa hitne nocne vidjela sto uopce imam na sebi. I na licu fleku od cokolade.
čupam nokte, perem dlake, lakiram kosunina williams » wrote:Čupam dlake, lakiram nokte, perem kosu
na otocima si, ali se docepas trkeljanja? koji je problem?Margarita » wrote:Na otocima sam, nisam Robinzon ali mogu biti nekakva Petka. A ni u civilizaciji nisam kultiviranija.
Nema problema, nastrano sam komunikativna...a unda » wrote: na otocima si, ali se docepas trkeljanja? koji je problem?
znaci da si u visu. jer si na hibu i viskoj pogaci. sto jest nastrano. da si na komiskoj pogaci, vec bi odavno bila naduvana i valjala bi se tamo po plaji, ne bi ti napamet palo ic na trkeljanje.Margarita » wrote: Nema problema, nastrano sam komunikativna.
Fakat si vidovit...a unda » wrote: znaci da si u visu. jer si na hibu i viskoj pogaci.
Neuredan je taj zapad.Aristocat » wrote:
U mom primjeru japanke su uzete radi ilustracije opustenosti. Dakle, nose se po kuci, pa se s njima udje u auto da se odveze djecu u vrtic, ode u ducan, pokupi brza hrana i tako dalje.
ne znam, po ovom sam ja već odavno trebala crći od sramoteAristocat » wrote:...
Sram radi ovoga i onoga. Radi auta, radi posla, radi stare robe, radi kose koja nije ofarbana, radi zelja i zeljica. Taj pritisak stvara nervozu, nervoza izjeda familije, familije izjedaju djecu.
...
blaze » wrote: čupam nokte, perem dlake, lakiram kosu![]()
radno vrijeme: na godišnjem do 6. rujna
vraćam se odmah
Ma šta ne kažeš?!? Pravel i tange za ženske ćuke?zeleni zub wrote:
Neuredan je taj zapad.
Moj sused zna prošetat psa u boksericama.
a koliko vas ima? dajem popust na grupno zaobilaženjenina williams » wrote:
![]()
Pa zašto?
I, bitnije, đe ti godišnji provodiš? Sporcko-rekreacijski centar Goli Otok? Reci...da znamo zaobić.![]()
Sad si me podsjetila da lakiram nokte na nogama ako žvajznem negdje palcem pa mi poplavi nokat. I tako kad vidim nalakirane nožne nokte obično mislim da se nešto tim lakom hoće sakriti, i da je sigurno nešto crno ispod laka. Doduše, nekad mi dođe, kad se želim osjećati fufasto, da raskeljim kakvu neonsku narančastu ili roza na nožnjake, vica radi. Ali nikako to ne smatram elegantnim ni urednim.nina williams » wrote:
Neovisno o lokaciji, zašto čupaš nokte?
Margarita » wrote: Sad si me podsjetila da lakiram nokte na nogama ako žvajznem negdje palcem pa mi poplavi nokat. I tako kad vidim nalakirane nožne nokte obično mislim da se nešto tim lakom hoće sakriti, i da je sigurno nešto crno ispod laka.
to je poslovna reklama, a ne ispovijed. kao da nekog pitaš zašto prodaje lampe
baja » wrote: ne znam, po ovom sam ja već odavno trebala crći od sramote
svejedno, depiliram to malo dlaka što imam i pedikiram se jednako ljeti i zimi
ne osjećam se pritisnuto
Aristocat » wrote:
Za one koji misle da im okolina/tradicija/sistem ne namece pritiske preporucujem putovanja.
Slazem se. U siromasnim zemljama puno ljudi razmislja na nacin da nemaju nista osim sebe pa sebe moraju prodati i vizuelno, ono bas MORAJU.Hrvati, s druge strane, mare puno za sve. Smatram da je to obilježje siromašnog naroda. Sve ti je dokaz da ipak imaš para. Za svaku stavku se grčevito držiš da (si) dokažeš da ipak nije tako crno. Zato patimo za ajfonima, autima, skupom šminkom i odjećom- i to ljudi koji za to realno nemaju uvjeta.
Jel ti možeš onak tu i tamo nešto prešutjet?Margarita » wrote: Sad si me podsjetila da lakiram nokte na nogama ako žvajznem negdje palcem pa mi poplavi nokat. I tako kad vidim nalakirane nožne nokte obično mislim da se nešto tim lakom hoće sakriti, i da je sigurno nešto crno ispod laka. Doduše, nekad mi dođe, kad se želim osjećati fufasto, da raskeljim kakvu neonsku narančastu ili roza na nožnjake, vica radi. Ali nikako to ne smatram elegantnim ni urednim.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests