Putovanja, izleti - dojmovi i preporuke
karte su još jeftinije ako ih kupiš vezano, dakle, ne pojedinačno (jednu plus jednu plus...)Morticia » wrote:Super, hvala vam na informacijama.
Sad sam zvala HŽ, povratna karta za vlak je 300 kn, to nam dođe čak i dosta jeftinije nego da idemo autom, a i nekako mi je opuštenije tako.![]()
mi smo tri povratne "u paketu" zg-bg platili manje od 600 kn
samo, pripremi živce, novine, sendviče, filmove
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Pero, slike su predivne. 
Pogotovo ova zadnja mi je super, gdje toga ima za kupit?

Blaze, hvala na savjetu, al' nazalost odustali smo za ovu godinu od Bg, mala je jos premala za takvu vrstu izleta, a ne zelimo je pustati na 5 dana bez nas.
Pogotovo ova zadnja mi je super, gdje toga ima za kupit?
Blaze, hvala na savjetu, al' nazalost odustali smo za ovu godinu od Bg, mala je jos premala za takvu vrstu izleta, a ne zelimo je pustati na 5 dana bez nas.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
bg bez djetetine i sa nije ista pričaMorticia » wrote:Pero, slike su predivne.
Pogotovo ova zadnja mi je super, gdje toga ima za kupit?![]()
bit će ona premala još nekih 15-tak godina
Hehe, majicu možeš nabaviti u Splitu na pazaru. Biraš boju i veličinu i na licu mjesta ti je odštampaju.
Pa, mi smo ustvari prvo planirali bez nje.
Godisnjica braka nam je i svake godine u to vrijeme otpizdimo negdje sami.
Ali sad je ona u nekoj fazi da je jako fokusirana na nas dvoje tako da cemo ipak otici samo za vikend negdje blize, jer mislim da nam je dva dana za Bg puno premalo.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia » wrote:
Pa, mi smo ustvari prvo planirali bez nje.
Godisnjica braka nam je i svake godine u to vrijeme otpizdimo negdje sami.
Ali sad je ona u nekoj fazi da je jako fokusirana na nas dvoje tako da cemo ipak otici samo za vikend negdje blize, jer mislim da nam je dva dana za Bg puno premalo.
Uz Vis me vežu neke druge biljke, al' ne bih sad o tome.
Žena Glava.
Marine zemlje.
:nostalgija i sve ikad:
Taj Vis je stvarno poseban. Zimi mi je najdifniji.
A sad ozbiljno. Planiramo kroz jesen odvesti djecu do kontinenta, ali bismo odvojili par dana na Istru. Roč, Hum, Rovinj, Pula, Motovun...
Tek crtam u glavi to putovanje tako da su sve sugestije dobrodošle.
Gdje odsjesti, gdje jesti, što vidjeti.
Žena Glava.
Taj Vis je stvarno poseban. Zimi mi je najdifniji.
A sad ozbiljno. Planiramo kroz jesen odvesti djecu do kontinenta, ali bismo odvojili par dana na Istru. Roč, Hum, Rovinj, Pula, Motovun...
Tek crtam u glavi to putovanje tako da su sve sugestije dobrodošle.
Gdje odsjesti, gdje jesti, što vidjeti.
jako ti je dobro uzeti u nekoj turističkom birou u istri tzv. kulturni vodič. nemoj se uplašiti, u njemu su ti nabrojani i sajmovi pršutaBios » wrote: A sad ozbiljno. Planiramo kroz jesen odvesti djecu do kontinenta, ali bismo odvojili par dana na Istru. Roč, Hum, Rovinj, Pula, Motovun...
ima puno lijepih mjesta i kad ih gledaš "statično", ali i jedan dosadan pazin bude super u danima julesa verna. ima i totalno opičen gradić svetvinčenat (to mu je službeno ime, uglavnom ga zovu savičenta). pogledaj čega sve ima samo u njemu
zato, kad si pobliže odredite termin, proguglaj malo, ali u tim vodičima imaš nabrojano sve na jednom mjestu
Nije meni problem guglat.
Mogu ja sad to sve smisliti, napisati, utabličiti.
Prošla sam Istru uzduž i poprijeko, zaljubita sam. Al' to je bilo davno i moje oduševljenje oni ne moraju dijeliti.
Ne znam koliko bi njima bio gušt šetati od Roča do Huma, proći Aleju glagoljaša, doći polumrtav al' sretan do fuža i kroštula u Humu.
Mislim, ja se oduševljavam grobljima. Ne moraju oni baš sve znati, jel.
Iako, zavoljeli su jame i špilje teturajući sa mnom, valjda će i Istru i usputna groblja.
Inače, najbolji zubar ikad i jedini kojeg se nisam bojala je bio u Savičentu.
Mogu ja sad to sve smisliti, napisati, utabličiti.
Prošla sam Istru uzduž i poprijeko, zaljubita sam. Al' to je bilo davno i moje oduševljenje oni ne moraju dijeliti.
Ne znam koliko bi njima bio gušt šetati od Roča do Huma, proći Aleju glagoljaša, doći polumrtav al' sretan do fuža i kroštula u Humu.
Mislim, ja se oduševljavam grobljima. Ne moraju oni baš sve znati, jel.
Iako, zavoljeli su jame i špilje teturajući sa mnom, valjda će i Istru i usputna groblja.
Inače, najbolji zubar ikad i jedini kojeg se nisam bojala je bio u Savičentu.
-
- Information
-