ma vidi tebe. ja ti ocu pomoc, a ti jos gore. ma reci da je napadas, da je bas oces napast i da sta ti moze. da ti nju oces napast i jebiga, oces je napast i bog..karambol » wrote:
Aaaa...pun je mjesec, ponoc kuca, krv se pjeni... Shvacam, da, da, shvacam...
Ne opravdavam se. Zelim reci da ja ne napadam. Silno sam tolerantan covac, osim ponekad, ali to je rijetko...
Emocionalni seks - izmišljotina?
jel ti vise volis sex bez sexa ili bez sexa sex. i ako da, zasto? ako zato, cemu?ex anais » wrote:O čemu se ovdje priča? : unda:
Što je seks? : nodens:..a unda » wrote: jel ti vise volis sex bez sexa ili bez sexa sex. i ako da, zasto? ako zato, cemu?
Eto, na... Virtualni napad i obrana, takodjer virtualna... Ima li kemijskih reakcija kao i kad se zbilja posoras s nekim urlajuci mu s pola metra u facu...? Ma, bez veze... To su sve neslane i nezacinjene emocije...
Znate kaj, idem pacat meso. Sutra cu goriti zajedno s njim spremajuci rucak za malu vojsku... : redneck :
Znate kaj, idem pacat meso. Sutra cu goriti zajedno s njim spremajuci rucak za malu vojsku... : redneck :
nisi je ni napao, avec se povlacis. steta.karambol » wrote:Eto, na... Virtualni napad i obrana, takodjer virtualna... Ima li kemijskih reakcija kao i kad se zbilja posoras s nekim urlajuci mu s pola metra u facu...? Ma, bez veze... To su sve neslane i nezacinjene emocije...
kad ti titra sirce, ati mislis da ti je vatromet, a ono aritmija.ex anais » wrote:
Što je seks? : nodens:
Emisija na kapital netvork televiziji. Ide petkom navecer na subotu. Samoodrzivi Egzistencijalni Kutak Svijeta, ali ne stane, ako ti nije dijagonala barem 126...ex anais » wrote:
Što je seks? : nodens:
Aha. I dalje mi nije jasan naslov. Zašto emocionalni seks, a ne emocionalna prijevara. Nema veze s temom...a unda » wrote: kad ti titra sirce, ati mislis da ti je vatromet, a ono aritmija.
Kako cu je napast? Na visu je ili negdje...a ja na mobitelu s malim slovima... Pa nisam s kruske pao sad ovaj tren... Taktika, taktika, vrebam iza busije i onda...faktor iznenadjenja, prikradanje, zaron na dah...sjene.....a unda » wrote: nisi je ni napao, avec se povlacis. steta.
sjeme? sta sjeme? ..cek da ocistim cvike. a sjeneeee..pa sta ne kazes..karambol » wrote:
Kako cu je napast? Na visu je ili negdje...a ja na mobitelu s malim slovima... Pa nisam s kruske pao sad ovaj tren... Taktika, taktika, vrebam iza busije i onda...faktor iznenadjenja, prikradanje, zaron na dah...sjene...
pa nije ni meni bilo jasno, sto ne znaci da mi je sad nesto jasnije. opusti se i ti.ex anais » wrote:
Aha. I dalje mi nije jasan naslov. Zašto emocionalni seks, a ne emocionalna prijevara. Nema veze s temom.
Neću se opuštetai na ovoj temi...a unda » wrote: pa nije ni meni bilo jasno, sto ne znaci da mi je sad nesto jasnije. opusti se i ti.
Zato jer se radi o kemijskim procesima izazvanim emocijama koji su identicni kemijskim reakcijama za vrijeme starnog seksa... Tako nekako...ex anais » wrote:
Aha. I dalje mi nije jasan naslov. Zašto emocionalni seks, a ne emocionalna prijevara. Nema veze s temom.
Ma nije bitan naslov, to ti je ko predigra, bitno je kako se završi.ex anais » wrote:
U tome je fora. Neki ljudi su toliko razumni i pragmatični i pažljivi i ne žele sukobe i žele svima ugoditi i obzirni i ne mogu u pravom životu biti što bi htjeli i svim tim su totalno isfrustrirani tako da im je virtualni život aparat za održavanje života. I sad vam ni to ne paše. Treba i snove cenzurirati...a unda » wrote: nisi je ni napao, avec se povlacis. steta.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Kako bi rekao judolino....aupicku....odoh se baviti mesom. Tschuss svima...Margarita » wrote: U tome je fora. Neki ljudi su toliko razumni i pragmatični i pažljivi i ne žele sukobe i žele svima ugoditi i obzirni i ne mogu u pravom životu biti što bi htjeli i svim tim su totalno isfrustrirani tako da im je virtualni život aparat za održavanje života. I sad vam ni to ne paše. Treba i snove cenzurirati.
Pa jasno da treba. 1984 je prošla prije 28 godina. Snovi su vrijedili do tada. Isteko rok trajanja.Margarita » wrote: U tome je fora. Neki ljudi su toliko razumni i pragmatični i pažljivi i ne žele sukobe i žele svima ugoditi i obzirni i ne mogu u pravom životu biti što bi htjeli i svim tim su totalno isfrustrirani tako da im je virtualni život aparat za održavanje života. I sad vam ni to ne paše. Treba i snove cenzurirati.
Margarita » wrote: U tome je fora. Neki ljudi su toliko razumni i pragmatični i pažljivi i ne žele sukobe i žele svima ugoditi i obzirni i ne mogu u pravom životu biti što bi htjeli i svim tim su totalno isfrustrirani tako da im je virtualni život aparat za održavanje života. I sad vam ni to ne paše. Treba i snove cenzurirati.
e moj karambole, ovo ti nije trebalo. a ni meni. a bome, ni njoj. sacu je ja napast..
margarita, aj ne seri, zivota ti. sta pizdis tu nesto pazljiv, sukob, ugodit. ja ne zelim nista, samo ocu bit na miru. sta si mene ufatila? aj tamo culi na otoku i trci oko njega..
Aj kuvaj tu mačju metvicu i češkaj se. Ko te šta pitao...a unda » wrote:![]()
![]()
e moj karambole, ovo ti nije trebalo. a ni meni. a bome, ni njoj. sacu je ja napast..
margarita, aj ne seri, zivota ti. sta pizdis tu nesto pazljiv, sukob, ugodit. ja ne zelim nista, samo ocu bit na miru. sta si mene ufatila? aj tamo culi na otoku i trci oko njega..![]()
![]()
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
ko je tebe sta pitao, a? nem ato ovo ono, malo seksa, kratak zivot, suzna dolina..to je prevara! sve je to prevara!Margarita » wrote: Aj kuvaj tu mačju metvicu i češkaj se. Ko te šta pitao.
ti da si nazad dosla. amo se vracaj! jes cula.. :kraa:ex anais » wrote:Tek sad kužim daj je ovdje postalo malo grublje.
-
- Information
-