Imam oba, i hodočasnike i jela iza samostanskih zidina (i često koristio kao kuharicu). Možeš dobiti fotokopiju, ako hoćeš, originale nedam ni po koju cijenu...a unda » wrote: ...preletio sam tekst, na miru cu ga poslije citat, ali primijetio sam da spominje hodocasnike. e, pa da, to jest bio turizam. nadjite knjizu normana fostera..hodocasnici. isti onaj koji je pisao jela iza samostanskih zidina.
ako je nadjete, nabavite meni dva primjerka, placam dobro. meni su oba moja ukrali. besramno. a reprinta nema od 1980. ko zna zasto. valjda kaptol ne da.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
aj, dogovorit cemo se. jos se nadam da cu uspjet nekako doc do hodocasnika. zadnja mi je pobjegla jer sam budala. uzeo u knjiznici i vratio je. poslije je isao opet uzet, aoni kazu da su je otpisali. sta otpisali, di..di je knjiza, daj knjizu, meni je otpisi.Pero » wrote: Imam oba, i hodočasnike i jela iza samostanskih zidina (i često koristio kao kuharicu). Možeš dobiti fotokopiju, ako hoćeš, originale nedam ni po koju cijenu.
sad cu, cim je nadjem, uzet i rec da sam je izgubio i platit cu koliko mi kazu.
a jel ti hodocasnici imaju sve stranice ili ima ona jedna dvije netiskane?
baj d vej, da nije ta tvoja knjiza ustvari moja? kako si dosao do nje? priznaj, priznaj!
Nemam pojma ima li netiskanih stranica, doma mi je a ja sam na moru. Provjerim kad se vratim...a unda » wrote:
Sumnjam da je tvoja, maznuo sam je davno na Cvjetnom dok je umjesto T-Coma tamo bila knjižara.
http://www.superknjizara.hr/index.php?p ... =100048207..a unda » wrote: aj, dogovorit cemo se. jos se nadam da cu uspjet nekako doc do hodocasnika.
Molim
Pff, al to košta. Bolje mu da otme Peri, zna da ima.
I još me nema doma, a knjiga čuči sama tamo.
Turist je zapravo više u selu, a terorist može biti u stanu.ex anais » wrote:Eto, turist u gradu, terorist u tuđoj kući.
nti krvi isssove..
Na ruzveltovu trgu u agramu je...od 8 do 8 radi...hm...da nemas u kuci nesto sto se zove kuka dovataca??..a unda » wrote: nti krvi isssove..pa ti si genije. di je ta knjizara? jel ima samo onlajn ili se moze doc tamo i kupit? ne mogu onlajn, mogu samo kes n keri. jel ide to pouzecem ili nekako? di to pise? frka, frka..
Možeš izabrati vrstu dostave, ne znam sad točno šta se sve nudi..a unda » wrote: nti krvi isssove..pa ti si genije. di je ta knjizara? jel ima samo onlajn ili se moze doc tamo i kupit? ne mogu onlajn, mogu samo kes n keri. jel ide to pouzecem ili nekako? di to pise? frka, frka..
Nama
Tako usput izbjegneš i poštarinu.
Oćeš da ti pogledam uvjete? Vidim da nisi na netu pa ajde, ja ću
edit: ima preuzimanje samo u Zg i Ri. Još može dostava, a tu imaš 3 opcije plaćanja: kartica, pouzeće i virman.
Obična poštarina 22 kn, brzom kurirskom 45kn, narudžbe iznad 500kn besplatno.
komp mi se sporo vrti. a i sam po sebi je spor, ali..ali, hvala, hvala..ali » wrote: Možeš izabrati vrstu dostave, ne znam sad točno šta se sve nudi![]()
Nama( nama iz Rijeke
) dođe u knjižaru jednu
(riBook) i onda platiš čime već imaš
kad dođeš po nju
![]()
Tako usput izbjegneš i poštarinu.
Oćeš da ti pogledam uvjete? Vidim da nisi na netu pa ajde, ja ću
edit: ima preuzimanje samo u Zg i Ri. Još može dostava, a tu imaš 3 opcije plaćanja: kartica, pouzeće i virman.
Obična poštarina 22 kn, brzom kurirskom 45kn, narudžbe iznad 500kn besplatno.
aa, znam di je to. blizu mene. nekad. nizbrdo.karambol » wrote:
Na ruzveltovu trgu u agramu je...od 8 do 8 radi...hm...da nemas u kuci nesto sto se zove kuka dovataca??
sutra angaziram moje spavace u zagrebu.
kojeg popa? sa je ovo?ex anais » wrote:Dobiješ popa gratis.
te knjige godinama nigdje ni za lijek, a sad odjednom..alaaa, idemo, na sve strana se pojavljuje. kao ona knjiga kabala..kako li se vec zove, koja nikne svako pedeset godina jednom negdje na svijetu, pa bude prava potjera..
Pa hodočasnik, pop, što me praviš ludom?..a unda » wrote: kojeg popa? sa je ovo?
te knjige godinama nigdje ni za lijek, a sad odjednom..alaaa, idemo, na sve strana se pojavljuje. kao ona knjiga kabala..kako li se vec zove, koja nikne svako pedeset godina jednom negdje na svijetu, pa bude prava potjera..
Dobro da si editirao
Nda. bilo mi je smiješno dok sam kupovala, izgledalo mi je kao dobra fora. Sad mi se potez čini jadan
Edit: dakle Undo, te knjige i dalje nema, ono je bilo iz antikvarijata. A ja sam (po)kupila. Nema više, ne nudi se više, kuiš
Mislim nudi se, ali sad je kod mene
a nije ti to sve isto. pop ti dodje nesto kao predjednik turisticke zajednice, a hodocasnik je turist. kuzis?
Dobro, kurac palac, pop, bozanić...a unda » wrote: a nije ti to sve isto. pop ti dodje nesto kao predjednik turisticke zajednice, a hodocasnik je turist. kuzis?
-
- Information
-