Emocionalni seks - izmišljotina?
-
Almost Rosey
Pa, ja ih dijelim s prijateljem, mislim da nitko takvim razgovorima nije ugrožen.Vodena » wrote:Jel normalno sa muškim kolegom dijeliti stvari (obostrano) iz intime?
On se meni žali, ja se njemu hvalim
Koliko je blizak kolega?
Ko mlađi brat.
On meni kaže kak je divno svršio, ja njemu isto neke sitnice
, čak sam mu dala smjernice za G točku jer ima stalnu curu...čekali smo njenu mengu danima i tak..... 
Paaaa....moj zna, al bojim se da njegova cura još nije došla do te razine.
On meni kaže kak je divno svršio, ja njemu isto neke sitnice
-
Almost Rosey
Ma što se uopće sekirašVodena » wrote:Ko mlađi brat.
On meni kaže kak je divno svršio, ja njemu isto neke sitnice, čak sam mu dala smjernice za G točku jer ima stalnu curu...čekali smo njenu mengu danima i tak.....
Znaci karambole nemas nista protiv da tvoja zena redovito i vrlo detaljno sa svojim radnim kolegom prepricava sve sto se dogadja kod vas u krevetu. Cak i kad imate fijasko.
Meni osobno je to jako nefer prema strani koja je moj partner a ne zna da ja o tome natanane s drugima. Ako zna i o.k. mu je, onda o.k.
Meni osobno je to jako nefer prema strani koja je moj partner a ne zna da ja o tome natanane s drugima. Ako zna i o.k. mu je, onda o.k.
Za tebe je normalno.Vodena » wrote:to je normalno, jelte?
Uglavnom, nema nikakvog sex. naboja a seks nam je samo stalna i konstantna tema. I smijeh naravno.
Mislim, imam osjećaj da je tebi seks stalna i konstantna tema sa svima.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Nemam ništa protiv jer i da imam kako bih je u tome spriječio? Kako bih ju spriječio u bilo čemu? Ona je slobodna i samosvjesna osoba i nisam ja taj koji će joj birati frendove i poznanike koji su joj više ili manje dragi.ombia » wrote:Znaci karambole nemas nista protiv da tvoja zena redovito i vrlo detaljno sa svojim radnim kolegom prepricava sve sto se dogadja kod vas u krevetu. Cak i kad imate fijasko.![]()
Ja vjerujem da je ona zrela, pametna i odgovorna osoba koja zna gdje će postaviti granice u svom životu.
Ne pada mi napamet da se ja miješam u njen život više od ovoga koliko sam sada umiješan. Zajednički život s nekim meni ne znači da imam apsolutnu kontrolu nad tim životima. Upravo suprotno, drago mi je da se družimo i pričamo s drugim ljudima, pa i o seksu, intimi, smislu života...votever...
Mislim da to obogaćuje naše živote.
Sa nekolicinom prijatelja (oba spola) i meni je normalno, neki drugi su zatvoreniji za takve teme, neki mi nisu toliko bliski, pa sam ja zatvorenija i takoVodena » wrote:to je normalno, jelte?
Uglavnom, nema nikakvog sex. naboja a seks nam je samo stalna i konstantna tema. I smijeh naravno.
Uglavnom, normalno je
Razgovor o vrlo intimnim seksualnim temama ne mora uključivati osobe ni kronološke događaje ni scenografiju, a ni bit "predetaljan" (ne pada mi bolje riječ na pamet)ombia wrote:Znaci karambole nemas nista protiv da tvoja zena redovito i vrlo detaljno sa svojim radnim kolegom prepricava sve sto se dogadja kod vas u krevetu. Cak i kad imate fijasko.![]()
Vidiš, ja upravo zbog toga nisam karao jednu TV voditeljicu za kojom su mase ginule.Euklid » wrote:Lako za vas dvoje.
Ali ja patim za time da svima ugodim, da sam svima simpatican i da me svi, ama bas svi, neizmjerno vole.
A to mi nikako ne polazi za rukom
Ne želim biti masa.
Naravno.Vodena » wrote:Jel normalno sa muškim kolegom dijeliti stvari (obostrano) iz intime?
Kad iscrpite teme o modnom dizajnu i kremama protiv celulita.
Pičke jedne, znam vas ja, o intimi pričate samo s pederima!
A ja se kladim da ćete se pojebati, prije ili kasnije.Vodena » wrote:Ko mlađi brat.
On meni kaže kak je divno svršio, ja njemu isto neke sitnice, čak sam mu dala smjernice za G točku jer ima stalnu curu...čekali smo njenu mengu danima i tak.....
Ne bi ju ti ni morao sprecavati. Cudan nacin razmisljanja.karambol » wrote:
Nemam ništa protiv jer i da imam kako bih je u tome spriječio? Kako bih ju spriječio u bilo čemu? Ona je slobodna i samosvjesna osoba i nisam ja taj koji će joj birati frendove i poznanike koji su joj više ili manje dragi.
Ja vjerujem da je ona zrela, pametna i odgovorna osoba koja zna gdje će postaviti granice u svom životu.![]()
Ne pada mi napamet da se ja miješam u njen život više od ovoga koliko sam sada umiješan. Zajednički život s nekim meni ne znači da imam apsolutnu kontrolu nad tim životima. Upravo suprotno, drago mi je da se družimo i pričamo s drugim ljudima, pa i o seksu, intimi, smislu života...votever...
Mislim da to obogaćuje naše živote.
To je valjda njen dio. Ako se dogovorite da ti nesto smeta, da ona to NE radi.
Sta nije to normalno?
Nitko ne pise o biranju prijatelja, zabrazdio si malo.
Nego o tome da imas legitimno pravo ne zeljeti da radni kolega tvoje zene zna jel ti se tu noc digao ili ne.
Ja sam zadnja koja zeli apsolutnu kontrolu ili bi cak ljubomorna bila. No dogovor kucu gradi.
Ukoliko ste eksplicitno o tome i oboje ste suglasni da to nije vasa intimna tema, onda nema problema.
I obrnuto.
Da tvoja zena ne zeli da nesto o vama pricas okolo i da ti to naglasi, ne bi te ona konotrolirala nego bi valjda ti sam sebi stavio granice iz ljubavi prema njoj, iako mozda da ti nije sama rekla ne bi u tim temama vidio nista privatno.
Na boldano, tu su se mnogi zajebali. Pun je ZuD takvih.
@blue: ako Vodena koja je valjda od vrtica s muzem, prica kolegi o sek. iskustvima kolega ce po svoj prilici polaziti od toga da o muzu i prica.
Morticia » wrote:
Za tebe je normalno.![]()
![]()
![]()
Mislim, imam osjećaj da je tebi seks stalna i konstantna tema sa svima.![]()
Pa tu si u pravu.
Ja sam ti ko Žuži. Samo sam mlađa i siromašnija. Ipak mi je ovo prvi brak.
Ma šalu na stranu, dečko je super, da sam 10 godina mlađa, možda bi se i zabrinula, al ovako mi zbilja dođe ko mlađi brat. Čak me upoznao i sa starcima.
I ne, nećemo se pojebati. Mislite o meni što hoćete al meni je brak svetinja. Ovo što ja jezično meljem je druga stvar.
( Tu i tam se masiramo na prijateljskoj bazi.
Ok, dosta o mom autu.
Blago tvome muzu. I on smije sisate kolegice masirati svaki dan.Vodena » wrote:A znaš kakve su cure, osjetljive, bez samopouzdanja, ni pozdrav na ulici ne mogu ostaviti bez propitkivanja, a kamoli bezazlenu masažu gornjeg dijela kičme. Ipak je to sjedilački posao.
Nemoj pričati s frendovima o meni - je spriječavanje. Može pričati s bilo kojim čovjekom o bilo čemu, Meni ne smeta, to je isključivo stvar onoga koji vodi razgovor ili piše o tome putem maila, četa ili sms-a, svejedno.ombia » wrote:
Ne bi ju ti ni morao sprecavati. To je valjda njen dio. Ako se dogovorite da ti nesto smeta, da ona to NE radi.
Nitko ne pise o biranju prijatelja, zabrazdio si malo.
Ukoliko ste eksplicitno o tome i oboje ste suglasni da to nije vasa intimna tema, onda nema problema.
Ja nisam taj koji će ikoga ograničavati u bilo čemu. Ako mi nešto smeta jasno da ću reći da mi smeta, npr. nemoj me škakljati dok pijem vino, ali nemoj s tim i tim pričati o tome i tome je prodor u nečiju intimu i iskazivanje nepovjerenja.
Meni je draže kada mi kaže da ima prijatelja ili prijateljicu s kojom će izaći van i tulumariti, piti, orgijati...što god, nego da to skriva i živi paralelni život.
Naša intima je, naša intima, ali imamo i svatko svoju intimu koju ponekad ne želimo dijeliti među sobom. Kao i snove, želje i maštanja...
Meni to ne predstavlja problem...
-
- Information
-