Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 02 Aug 2012, 11:14

Sašenka » wrote:Moju mrvu su danas polegli potrbuške, prvi put sam joj sad vidjela leđa :D I skužila sam da ima sfrkano uho, kako je ležala tako ga je 'zaležala' pa se srolalo, izgleda kao mali Spock :zubo:
Ma rekli smo ti da će to bit pravi vulkančić od djeteta!
Long live and prosper!

judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 02 Aug 2012, 11:20

*jezebel* » wrote:pjescana, sretan ti dan oslobodjenja! :lux:

procitajte ovaj oglas, barem drugu polovicu. obozavam kad naidjem na ovakve grandiozne krelce. o-bo-za-vam. :rofl: http://www.njuskalo.hr/nekretnine/stan- ... as-1353720
Bedak, nije spomenul samoborske kremšnite, mogal je dobit 17 € po m2 više...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 02 Aug 2012, 11:21

Perzefona » wrote: Eto. Kažem ja lijepo da tortura depilacijom ubija želju za seksom, al nitko mi ne vjeruje. :rofl:
A jel to slučajno da su izmislili viagru netom nakon što je pička ostala bez okusa i mirisa, pitam ja vas? :misli:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 02 Aug 2012, 11:24

*jezebel* » wrote:sirota mala mrvicica. :rofl: ne znam jeste li joj dali ime, ali predlazem b'elana, saavik, t'pol, t'lar, t'pau, t'pring... :D

zapravo izbacujem b'elanu, ona je klingonka, a i usi su joj uvijek pokrivene. dijete mora imati vulkansko ime. :o
Kći majke Etne i oca Popokatepetla...
Možda T'ihana ili T'anja?

T'anja je prikladnije zbog onoga: "O moja Tanja, da si malo manja..." Mislim ono, good omen...
Megalodona

Post 02 Aug 2012, 11:25

sašice :cerek:
mali spock :rofl:

idem na more pa pozdravljam, ove dalmošice zovem da ih vidim dole :D

i, da, opet sam zaposlena djevojka, od jučer, potpisala ugovor, počinjem u 9om mjesecu :hvali se: :D
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 02 Aug 2012, 11:33

..a unda » wrote:..a dobro, onda cu ovdje.

nemojte poslije rec da vam nisam rekao.
ne znam kako vi sve zovete meteore..padalice, padajuce zvijezde, meteoriti, suting starovi
ali negdje 12/13 ovog mjeseca, pa i cetrnaestog cak, bit ce maksimum perzeida, predivnog meteorskog potoka, roja.
traje on vec neko vrijeme, ali najvise meteora ce ove godine biti negdje tu noc. ne ocekuje se bas neki veliki broj, tj u odnosu na neke druge prije godine, ali ce ih biti.

jednom davno ili ne bas tako davno sam ih u citavu noc (da, da, brojao sam nekada meteore, pisao kutne brzine, tj procjene i ostale karakteristike, putanje, svasta nesto) opazio oko 180 perzeida.
zestoki znaju bit, u dva, tri i vise bljeskova, pa i raznih boja, dugi, bolida ima.

srp mjeseca, nesto veci ce se pojaviti u drugom dijelu noci, pred jutro negdje, tako da nece bas bit idelano, ali ce se moc dovoljno vremena promatrat, narocito sto isgleda da ce ove godine bit vedro i bistro posvuda u ovim krajevima.
eto, preporucujem da se malo zastane ovih veceri i odvoji neko vrijeme za sebe, narocito ako se ima sreca da se netko nadje na nekom otoku, brodu na sred mora, u brdima nekim, postoji velika mogucnost da cete osjetit nesto sto je tesko opisati.
i molim, ako vidite neki meteor, nemojte nikakve zelje zamisljati, ne trosite vrijeme na to, steta je..uzivajte.

a ako bude mirno oko vas i vidite neki narocito sjajni, nakon sto izgori, a ostane samo sve bljedji trag, koju sekundu nakon toga cuje se i sum, sum meteora..ja ga volim nazvati necim slicnim poput zvuka kad se val mora povlaci natrag kroz zalo. jeka meteora..
Ma jebo te pizdoide, 15. kolovoza, na Veliku gospu, počinju rasti grmače... :klopa:
baja

Post 02 Aug 2012, 12:02

Megalodona » wrote: idem na more pa pozdravljam, ove dalmošice zovem da ih vidim dole :D

i, da, opet sam zaposlena djevojka, od jučer, potpisala ugovor, počinjem u 9om mjesecu :hvali se: :D
čestitam :cerek:

odoh i ja na jug, povirim vas sporadično Image
Vodena

Post 02 Aug 2012, 13:06

Pusa svima koji putuju na jug, okupajte se i za nas! :grli:

Ljubim Mrvicu i Pješčanu, nadam se da ste bolje, da mi Mrvica napreduje i da Pješčana ima odmora koliko joj treba i sve ostale koji ovdje obitavate isto ljubim i grlim.

Ajme

Mogu li sa vama podijeliti jedno noćno iskustvo?

Naime, prošlu noć sam legla po svom običaju tamo negdje oko pola 3, vani je bila mjesečina i ja sam naravno spustila roletu ali sam ostavila prozor na kipu.
Muž je spavao tvrdim snom, epizoda treća pretpostavljam i na moje komešanje u krevetu nije svjesno reagirao. Ja sam nekako isprobavala položaj, legla na leđa, pa na desni bok, ispruživši ruku prema strani na kojoj on spava.
Ikeina nova posteljina dodatno je uljepšala stvar, al nekako živci su mi bili osjetljivi ko nitroglicerin i kao da sam pod rukom osjetila miša. Koji puzi prema meni. Prestrašno nešto, možda manje od miša al uglavnom ružan osjećaj. U momentu sam skočila vrišteći vanorgazmičkim tonom ( a ja fakat imam glasčinu) i probudila muža koji ni prilikom paljenja svjetla nije znao zbog čega vrištim. Uglavnom pretražila sam cijeli krevet i nisam našla ništa. Shvatila sam da su to moji jadni i pohabani federi i da mi je madrac kao ispušena guma i da me žulja gdje god se okrenem. :tuzni:
Takoc.

To bi bilo to.

Sad želim madrac bez federa. Da li da naručim onaj dormeo srebro neki vrag (trebaju mi i nove podnice) ili da uzmem nešto drugo. 5.000 kn je najveća cijena koju želim platiti za dupli madrac, a mora imat onu memory pjenu i mora biti srednje tvrd.
Nemam vremena za hodanje po dućanima i isprobavanje. :ne zna:
I spavam od noćas u dnevnoj. :mama:
Nica

Post 02 Aug 2012, 13:24

Vodena » wrote: Uglavnom pretražila sam cijeli krevet i nisam našla ništa. Shvatila sam da su to moji jadni i pohabani federi i da mi je madrac kao ispušena guma i da me žulja gdje god se okrenem. :tuzni:
:rofl: :rofl:
Groupie :cerek:
Megalodona

Post 02 Aug 2012, 13:28

baja » wrote: čestitam :cerek:

odoh i ja na jug, povirim vas sporadično Image
hvala :D
pezdevšek i ja radimo skupa, isti sektor, ista služba, isti posao :rofl:
bar mi neće bit dosadno, imat ću koga gađat pljucama kad mi dopizdi bit uz komp :o
pa će on popizdit jer je sav uživljen u nešto kad radi :lux:

uživaj na moru, čujemo se :D
i pročitala sam da se nadaš drugom djetetu, držim fige :cerek:
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
*jezebel*

Post 02 Aug 2012, 13:29

kad smo kod nocnih iskustava, ja sam preksinoc sanjala da sam u gostima kod unde i silajn. oni su bili neki jako jako jako ozbiljni sredovjecni ljudi (nismo nesta puno razgovarali, a poslije je silajn postala simpaticnija) i bas sam se cudno osjecala, toliko ozbiljni bijahu. zapravo kao da uopce nismo razgovarali, vise je bilo kao nijemi film. :facepalm: zivjeli su u nekom brdu iznad splita koje je zapravo izgledalo kao da je iznad rijeke. imali su tri odrasla sina, svi su bili jako zgodni. ne znam zasto smo isli tamo (ja i neko drustvo kojeg se ne sjecam), ali bilo je neko vece okupljanje, ljudi su jeli za spojenim stolovima, na dvoristu. ja sam se nest' malo patila s tanjurom jer sam sjedila na nekom cosku (iako sam zapravo sjedila u sredini, ali istovremeno se radilo o cosku), a jedan od sinova me nesto zafrkavao, skinuo mi je sesiric pa sam ga ja brzo vratila jer mi je kosa bila spljostena. undina kosa i brada su malo bacale na crveno.

btw, ja na more vjerojatno necu prije petnaestog. idem na losinj, a tamo se meteori mogu lijepo vidjeti. hoce l' se to moc' vidjet' i petnaestog? :moli:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Megalodona

Post 02 Aug 2012, 13:30

Vodena » wrote:
Sad želim madrac bez federa. Da li da naručim onaj dormeo srebro neki vrag (trebaju mi i nove podnice) ili da uzmem nešto drugo. 5.000 kn je najveća cijena koju želim platiti za dupli madrac, a mora imat onu memory pjenu i mora biti srednje tvrd.
Nemam vremena za hodanje po dućanima i isprobavanje. :ne zna:
I spavam od noćas u dnevnoj. :mama:
kažu da je onaj s kokosom kao super :ne zna:
čitala sam forume kad sam kupovala sebi (još nisam kupila, nemam para), i pišu kao da je dormeo precijenjen :ne zna:
ali nemoj mene slušat, nisam spavala na njemu, prenosim tuđa iskustva :D

pok :cerek:
Vodena

Post 02 Aug 2012, 13:37

I ja sam čula da je precijenjen. Nisam pametna.
Gledam i Bernardine i Oriolik (i one od Perfecte al ti su svi oko 8 hiljada.....) pa više ni sama ne znam. Uglavnom ovaj moj je Hespov sa oprugama i bio je nekih 4 tisućica prije dosta godina.

A sad je svaki bolji od starog. :ne zna:

crveni unda :rofl: Irac? :misli: :cerek:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 02 Aug 2012, 14:06

Vodena » wrote:Mogu li sa vama podijeliti jedno noćno iskustvo?
Princeza na zrnu graška... :traca:
Naime, prošlu noć sam legla po svom običaju tamo negdje oko pola 3, vani je bila mjesečina i ja sam naravno spustila roletu ali sam ostavila prozor na kipu.
Dan-danas volim poslušati prvi hit grupe Murija: Mesečina, pacov... :rofl:
Morticia

Post 02 Aug 2012, 14:08

Ja sam jednom doslovno pronašla miša u krevetu.
Ozbiljno, ne zezam se.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 02 Aug 2012, 14:09

Madraci precijenjeni?
Svašta.
A na kojem su kurcu spavali Spartak, Conan, Hektor, Mate Parlov?

Aj ne serite - to kaj vas ne ubije, to vas ojača!

Neki ti jastuk bude stina, al trkeljanje, ćeri, voli...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 02 Aug 2012, 14:10

Morticia » wrote:Ja sam jednom doslovno pronašla miša u krevetu.
Ozbiljno, ne zezam se.
A na to je Ze zapjevao: "Ja sam dječak, imam miša..." :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Morticia

Post 02 Aug 2012, 14:13

judolino » wrote: A na to je Ze zapjevao: "Ja sam dječak, imam miša..." :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ne, budalo. :durica:

To je bilo davno prije njega, tad sam još bila kod staraca. :o

Nakon toga sam krevet rascijepala sjekirom, a neko vrijeme sam, dok nismo kupili novi, spavala s mamom u krevetu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Potjeh

Post 02 Aug 2012, 14:15

Vodena » wrote: Gledam i Bernardine i Oriolik (i one od Perfecte al ti su svi oko 8 hiljada.....) pa više ni sama ne znam.
Moja žena ima manju skoliozu. Nju bi prije skoro svaki mjesec na nekoliko dana pokočilo oko vrata. Nebrojeno je puta bila na fizikalnoj, struji i sl. terapijama.

Kada smo preselili u svoj prostor kupili smo u Perfecte lateks madrac (6-7 tis. kn). Od tada nijedna epizoda. Evo, deep relief-u će isteći rok trajanja a prije smo ih kupovali ko' sladolede... Uglavnom, jako kvalitetno.
karambol

Post 02 Aug 2012, 14:16

Morticia » wrote:
Nakon toga sam krevet rascijepala sjekirom, a neko vrijeme sam, dok nismo kupili novi, spavala s mamom u krevetu.
:horor:

Jel i danas isto reagiraš? :zubo:
Morticia

Post 02 Aug 2012, 14:17

karambol » wrote:
:horor:

Jel i danas isto reagiraš? :zubo:
Pa, da ulovim miša na kojeg nisam računala u krevetu da, opet bih isto učinila. :o :zubo:
Vodena

Post 02 Aug 2012, 14:18

U jebemu, mene muči vratna kralježnica. :facepalm:

Opet niš od mog objektiva, otići će sve na madrac. :tuzni: Koji? Natural, Orion, orion +? :misli:

Jab svojem dala svaki dan dva puta da mi kupi taj madrac.

P.S. Miš :giggle:
Nije mi jasno čemu majka u krevetu? :rofl:
Potjeh

Post 02 Aug 2012, 14:20

Morticia » wrote:
Pa, da ulovim miša na kojeg nisam računala u krevetu da, opet bih isto učinila. :o :zubo:
Ovo me podsjetilo na epizodu Sledge Hammera kad je bazukom srušio cijelu zgradu zato što je neki manijak prijetio pištoljem da će pucati...
Potjeh

Post 02 Aug 2012, 14:21

Vodena » wrote:U jebemu, mene muči vratna kralježnica. :facepalm:

Opet niš od mog objektiva, otići će sve na madrac. :tuzni: Koji? Natural, Orion, orion +? :misli:

Jab svojem dala svaki dan dva puta da mi kupi taj madrac.
Orion+.
*jezebel*

Post 02 Aug 2012, 14:23

Potjeh » wrote:
Ovo me podsjetilo na epizodu Sledge Hammera kad je bazukom srušio cijelu zgradu zato što je neki manijak prijetio pištoljem da će pucati...
trust her, she knows what she's doing. :rofl:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
  • Information