Cybersex
Davno, davno, u nekoj dalekoj galaksiji, dok su se podaci još prenosili na disketama, a gugl nije bio svačiji prijatelj, otiđoh na chatove. Ne sjećam se točno koje, valjda na Yahooove (jel se to fakat piše sa tri o

)
Muvam se tamo, sve mi se čini bezveno i priglupo, a onda mi uleti netko sa "do you wanna cybersex?".
Budući da se nikad nisam ševila s kiborgom, a horoskopski me znak tjera da sve probam barem jednom, napišem "sure, why not?"
I onda mi krene tip pisati da smo u autu, i on me hvata za sisu. Ja podignem majicu da je bolje primi. Jer jako volim kad me diraju za sise.
Ali ovoga puta ne osjećam ništa. Nula bodova. Razmišljam o tome jesam li možda postala frigidna.
Neka, kad sam već tu, uzimam njegov nabrekli ud i ručno ga obrađujem. Stavljam ga u usta. Nema nikakav okus, baš nikakav. Nit smrdi nit miriše.
Osjećam se depresivno, uzaludno i ono, baš jadno. Pitam se što mi to treba. Ali ne pišem o tome. Nije čovjek kriv. Problem je u meni.
Odjednom, pred automobilom se parkira prikolica u kojoj žive moja dva brata. Jedan me trpa u prikolicu, a drugi prilazi automobilu, s puškom u ruci.
Čujem 'klik'. Veza je pukla.