Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Mulice, hvala ti na na brizi, preživjela sam dolazak...sad samo cijelo ljeto i dio jeseni.
Eto već dva dana kuham ručak za sve dok se ne akumuliraju i umirem od sparine. Danas sam mislila da ću otpapkat svoje. Prodisala sam tek iza 9.
Jebemu
Gdje ste?
moram malo kukat, da prostite, danas sveki čistio garažu koja je ogromna i uz to ima još barem pet puta toliko natkrivenog prostora van kuće, al od svega ga smetale dvije dječje stolice male i jedan mali bicikl traktorić koji je podosta koštao i još je kao nov....i to je sve dao jednom nazovi susjedu bez da je mene pitao, niti djecu niti ikoga. Mrzim to. Ništa od toga nije on kupio, stolice sam uzela na rate uz stolić, a traktorić iz quellea. John Deree.
Jebemu
Gdje ste?
moram malo kukat, da prostite, danas sveki čistio garažu koja je ogromna i uz to ima još barem pet puta toliko natkrivenog prostora van kuće, al od svega ga smetale dvije dječje stolice male i jedan mali bicikl traktorić koji je podosta koštao i još je kao nov....i to je sve dao jednom nazovi susjedu bez da je mene pitao, niti djecu niti ikoga. Mrzim to. Ništa od toga nije on kupio, stolice sam uzela na rate uz stolić, a traktorić iz quellea. John Deree.
pa ja nemam baš kad drugodejzi » wrote:Ha?!?!
Kava oko podneva?!
Usred ljeta?!
Jeste vi šenule?
U podne umirem pod klimom i ne jebem živu silu.
A i kokoš kaže da se ne misli nigdje nacrtat prije 8 sati navečer.
popodne bi volila ipak bit s bratom jer ono...rođendan mi je
daj, jebi živu silu i ujutro pijemokavu. ionako nećemo pit kavu na sred trga,nego negdi u kafiću pod klimom. tramvaj ti isto ima klimu, znaš? tako da ćeš na suncu provest eventualno 15ak minuta. a meni za ljubav to možeš
meg ti je glupa!!! :xlux:
- Megalodona
mulo, sretan rođendan!

mislim da neću moć sutra, umro onaj koji nam krade dvorište pa se moram pakirat za odlazak na sprovod i ostanak na ljetovanju

mislim da neću moć sutra, umro onaj koji nam krade dvorište pa se moram pakirat za odlazak na sprovod i ostanak na ljetovanju
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Vjetar je cini se nanio vise stete nego li se pise... Gdje su evribadi?? Mene upregnulo danas kao da nije sezona godisnjeg odmaranja...
Morti, vjerujem, opsjeda brodovlje u mediteranskom akvatoriju, Euklid je stavio ajfon ispod peke zajedno s hobotnicom, neke djevojcice slave rodjendane i broje maligane, nocna sihta, vjerujem, jos spava...a gdje su bebe, mame, umjetnici i mislioci, ha?
Jebiga, moram gibat'... Tschuss.
Morti, vjerujem, opsjeda brodovlje u mediteranskom akvatoriju, Euklid je stavio ajfon ispod peke zajedno s hobotnicom, neke djevojcice slave rodjendane i broje maligane, nocna sihta, vjerujem, jos spava...a gdje su bebe, mame, umjetnici i mislioci, ha?
Da dosadno ?!!karambol » wrote:Vjetar je cini se nanio vise stete nego li se pise... Gdje su evribadi?? Mene upregnulo danas kao da nije sezona godisnjeg odmaranja...
Mislim, ako je dosadno meni koja sam prestala ovamo dolaziti i pisati, kako li je tek vama koji ste ostali
Pardon, mlada damo, ali ja sam samo konstatirao kako nikoga nema i izrazio svoju zabrinutost istim, usput nudeći šaljive odgovore. Zaključak o dosadi ste izvoljeli izvesti vi sami, ne ja.ali » wrote: Da dosadno ?!!
Mislim, ako je dosadno meni koja sam prestala ovamo dolaziti i pisati, kako li je tek vama koji ste ostali
Sad nema ni ro-bota...
sve potpisujemkarambol » wrote:Dobro jutro, sretan rođendan, doviđenja, laku noć...
ali wrote:Mislim, ako je dosadno meni koja sam prestala ovamo dolaziti i pisati, kako li je tek vama koji ste ostali
ako koga zanima, ja radim
001 do godišnjeg
puno previše stvari ostavljeno za zadnji čas
nađosmo
Margarita i Pero mi neće biti daleko, a spominjali su koktele, metvice, lavande i kamiondžije
odoh u bauhaus, što mi je i gušt i muka... mami me previše stvari da ih kupim bez ikakve potrebe
btw, nećeš ti valjda provesti kolovoz radno?
to nikako nije domoljubno
tschuss
Neću, ne. Kasnim tjedan dana za vama, ali još nisam 007...baja » wrote: odoh u bauhaus, što mi je i gušt i muka... mami me previše stvari da ih kupim bez ikakve potrebe
btw, nećeš ti valjda provesti kolovoz radno?
to nikako nije domoljubno![]()
tschuss
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
nema hobotnica ali ribe grizu ko lude,karambol wrote: Euklid je stavio ajfon ispod peke zajedno s hobotnicom.
ruke mi smrde ko da sam ih gurao u picu tjedan dana neopranu
a s takvim rukama se ne priblizavam ajfoneku
a kako sam lagano zagorio ne mogu se vise zavaravat ribama iz mora
elem, kakve se zenskinje nose ovog ljeta?
imal' kakvih novosti o maloj kiflici?
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-