..oces rec da bi ona meni rekla sta ima na sebi iz bilo kojeg razloga. npr, pitam je..sta se ovo dogadja u siriji, a ona meno odmah izdiktira sta ima/nema na sebi..
Seksčet i ino
Da. Tako to ide. Ja sam to uzeo zdravo za gotovo, bez pokusaja dokucivanja logikom ili nekom drugom metodom... Stepenice kojima idu zene mi ne mozemo...a unda » wrote: ..oces rec da bi ona meni rekla sta ima na sebi iz bilo kojeg razloga. npr, pitam je..sta se ovo dogadja u siriji, a ona meno odmah izdiktira sta ima/nema na sebi..

..sta si uzeo zdravo za gotovo? da ja po tome mogu radit horoskope? ostalo se dosza slazem. da ponovim..vise moze zensko s mista, nego java iz trka.karambol » wrote:
Da. Tako to ide. Ja sam to uzeo zdravo za gotovo, bez pokusaja dokucivanja logikom ili nekom drugom metodom... Stepenice kojima idu zene mi ne mozemo.

Zdravo za gotovo je spoznaja o zenama kao misticnim bicima i nemam namjeru ni zelju pokusavati odmotati taj paket da vidim sto je unutra. Eto, to... A za horoskop...? Ne znam kako se to radi. Matematika, valjda, ima neku znacajniju ulogu, ha? Ako je tako, necu nikada znati uciniti horoskop. S matkom sam odavno posvadjan. Ne slazemo se. No, ako ima neka astralna tocka koju treba dotaknuti za izvanosjetilo iskustvo i uranjanje u svijet sudbina... To bi mogao prije nego se pomiriti s matematikom... Kako se radi horoskop? Imas vizije ili racunas?..a unda » wrote: ..sta si uzeo zdravo za gotovo? da ja po tome mogu radit horoskope? ostalo se dosza slazem. da ponovim..vise moze zensko s mista, nego java iz trka.

Jepte se, ja imam ovakvog sličnog, samo umjesto delfina ima leptirića. Koji vuče na bumbara.
I divno zvrnda mali. Ima dva motora. Rade i jedan i drugi u isto vrijeme. Divna stvar.
I svijetli.
P.S Makla ga na neko vrijeme jer mi je žmu postao ljubomoran.

I divno zvrnda mali. Ima dva motora. Rade i jedan i drugi u isto vrijeme. Divna stvar.

I svijetli.

Svakako se čovjek može zajebat'....Vodena » wrote:Jepte se, ja imam ovakvog sličnog, samo umjesto delfina ima leptirića. Koji vuče na bumbara.![]()
I divno zvrnda mali. Ima dva motora. Rade i jedan i drugi u isto vrijeme. Divna stvar.![]()
I svijetli.![]()

Uploaded with ImageShack.us
-
- Information
-