koji put treba..tj ne treba samo cekat. a koji put moras riskirat, dat sve od sebe, prionut posve, pa sta bude. ne brini, ako ne uspije, mozda je do njega. desava se to..
Seksčet i ino
I ja isto sve ovo kad se tjeram.ex anais » wrote:
![]()
Ne znam, možda je dobila živčani slom ili nešto, ali nesnosna je. I ima sumanut pogled.
Ne ljuti me...a unda » wrote:
koji put treba..tj ne treba samo cekat. a koji put moras riskirat, dat sve od sebe, prionut posve, pa sta bude. ne brini, ako ne uspije, mozda je do njega. desava se to..
Ništa ja neću. :zen: Ti mene krivo procjenjuješ...a unda » wrote: pa ko te ljuti. ti se sama ljutis. vidis da je sve kako ti oces.
O, bože.
edit: nismo krivi. Za što bi bili krivi? Uh, nikad nećeš naučit.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Ako se postaviš da sve hoćeš, ništa ne'š dobit, samo ćeš ispasti zahtjevna i princezasta. Ovako ti sami nude.Perzefona » wrote: O, bože.Pa kako možeš ništa ne htjet? Ja svašta hoću. I nisam zahtjevna ni komplicirana, nisam, nisam.
edit: nismo krivi. Za što bi bili krivi? Uh, nikad nećeš naučit.
Ako izbjegneš jednom možda ponude više.Perzefona » wrote:Pa jasno da nude. I ti to onda hoćeš. Inače prestanu nudit.
To mi liči na igrice.
Sorry, morala sam.
Namjerno sam i aludirala.
..a unda wrote:..on (psiholog): sta imas na sebi?
..ona (psihologica) : sto ti mislis da imam?
![]()
Ja sam tek sad skužila zašto si me pitao što imam na sebi...a unda » wrote:..on (psiholog): sta imas na sebi?
Mislila sam ozbiljno da trebaš za horoskop.
..kako? ..aj reci kako, molim te. bogom. blazenim. na zvijezdi mira ceti..Perzefona » wrote: Ja sam tek sad skužila zašto si me pitao što imam na sebi.
Mislila sam ozbiljno da trebaš za horoskop.
Pa zena je. Nema tu kako.....a unda » wrote: ..kako? ..aj reci kako, molim te. bogom. blazenim. na zvijezdi mira ceti..
-
- Information
-