Baš šteta, nadam se da je dobroNica » wrote:
Ne.I jako mi nedostaje.
I mislim na nju često. I brinem se.
Javljala sam joj se, ali mi ne odgovara ni na facebooku ni na sms-ove tako da sam joj prestala slati poruke.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Life is short. Smile while you still have teeth.
Ne dobijam izvješća. Zadnje mi se javila u prosincu, normalno smo razgovarale. Jako rijetko, doduše, ali zadnja poruka je bila u njezinom stilu.Mulica » wrote:nica, kad si se ti zadnje čula s njom?
jel aktivna na fcb uopće? jel prima sms-ove na mobitel? dobiješ izvješće?
Groupie :cerek:
razgovorale? na mobitel, sms, chat?Nica » wrote:
Ne dobijam izvješća. Zadnje mi se javila u prosincu, normalno smo razgovarale. Jako rijetko, doduše, ali zadnja poruka je bila u njezinom stilu.
kad kažeš njezin stil, oćeš reć da je bila depresivna?
meg ti je glupa!!! :xlux:
Ne, na facebooku. Dopisivale smo se, njezina zadnja je bila u prosincu. Ja sam joj normalno odgovorila, ona više nije uzvratila. Pa sam joj poslala drugu poruku, nije odpisivala. Pa sam slala sms-ove, nije odgovarala.Mulica » wrote: razgovorale? na mobitel, sms, chat?
kad kažeš njezin stil, oćeš reć da je bila depresivna?
U njezinom stilu - veselo, duhovita, u problemima s kojima se nosi. I u iščekivanju mog odgovora, dakle nije dala do znanja kako planira prekinuti komunikaciju.
Groupie :cerek:
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Oprosti, promaklo mi je kako si kvalitetno izvrijedjala jez, bilo je previse toga u malo vremena.Mulica wrote: vrijeđaš me
ovo nije besmisleno! to što ja vrijeđam jez je posve smisleno!
nes je dobar s rumom
rekli mi to.
drugi.
čitam žud, trola mi se
ne viđam ex tamo u zadnje vrime. al je u banani? samovoljno?
ex, razmontiraj laptop! :savjetnica:
A ovo sto vadite mast nama koji nemamo pristup fhru stvarno nije u redu
'if you fall, i'll be there' (floor)
sorry, al ja se stvarno ne mislim suzdrzavat od price o fhaeru. Takoder, cilj mi nije nikome vadit mast, najmanje tebi. To sto si baniran je tvoj problem i za to si stvarno sam kriv.Euklid » wrote: Oprosti, promaklo mi je kako si kvalitetno izvrijedjala jez, bilo je previse toga u malo vremena.
A ovo sto vadite mast nama koji nemamo pristup fhru stvarno nije u redu
nica, jesi vidila jel aktivna na fcb,jel ima sta novo na profilu? Ne razumim da se tek tako prestane javljat.
Mrvica 
I ova blesava Vodena
I ostale babe
Idem ća. Emotivna sam malo, jučer mi je bio rođžendan (i dobila sam prigodnu pjesmu na fejs volu od Mulice, samo da znate!) i tak to, falite mi, a ne stignem se uključit u chat.
I vidila sam da stavljate morske slike, samo da vam kažem, takve vas ne volim.
I ova blesava Vodena
I ostale babe
Idem ća. Emotivna sam malo, jučer mi je bio rođžendan (i dobila sam prigodnu pjesmu na fejs volu od Mulice, samo da znate!) i tak to, falite mi, a ne stignem se uključit u chat.
I vidila sam da stavljate morske slike, samo da vam kažem, takve vas ne volim.
gonj špadi
klonka » wrote: Idem ća. Emotivna sam malo, jučer mi je bio rođžendan (i dobila sam prigodnu pjesmu na fejs volu od Mulice, samo da znate!) i tak to, falite mi, a ne stignem se uključit u chat.
samo ja znam što najviše voleš
Evo još jedna slička. Molim da se ne cerekate previše. Meni je onak karikaturistična.

P.S. Ak me nema duže vremena pronašla sam naftu. Od sutra kopam.
Miško nek buši. 
Za jedno par sati molim uvaženog moderatora da izbriše sliku da me netko ne prepozna po japankama.

P.S. Ak me nema duže vremena pronašla sam naftu. Od sutra kopam.
Za jedno par sati molim uvaženog moderatora da izbriše sliku da me netko ne prepozna po japankama.
Zato jer je na ulazu u vodu dosta svakakvog kamenja, a kako sam si slupala više prstiju tijekom godina a ove godine imam problem sa desnim stopalom koji se još više povećava kada hodam bosa po kamenju tako da ponekad uđem u japankama u vodu pa ih bacim na šljunak van, a ponekad ostanem u njima...već sam se navikla...ponekad dam klincima da ih odnesu....i donesu.
aaaa fala
aaaa fala
Pih, nije to ništa, mene muž već dva puta pokušao ubit dok smo radili krović. Dva puta mu pala greda tik do moje glave.
Prije dva dana sam se sva izgrebala na fasadu i na lim od auta. Ruke su mi bile omekšale od domestosa i sve što sam primila grebalo me.
Prije dva dana sam se sva izgrebala na fasadu i na lim od auta. Ruke su mi bile omekšale od domestosa i sve što sam primila grebalo me.
klonka, zelim ti sretan rodjendan i da do iduceg rodjendana obranis diplomski! 
mislim da sam s bicikla zadnji put pala u nizim razredima osnovne skole.
sad kad sutra padnem...
e, picim ja veceras cestom uz nasip i krajickom oka iza sebe vidim kako se krece svjetlo po nasipu. i mislim si, jbt, kako po grbavom moze voziti istom brzinom kao i ja... i onda okrenem glavu da bolje pogledam, kad ono - nema bicikla, samo mjesec.

mislim da sam s bicikla zadnji put pala u nizim razredima osnovne skole.
sad kad sutra padnem...
e, picim ja veceras cestom uz nasip i krajickom oka iza sebe vidim kako se krece svjetlo po nasipu. i mislim si, jbt, kako po grbavom moze voziti istom brzinom kao i ja... i onda okrenem glavu da bolje pogledam, kad ono - nema bicikla, samo mjesec.
Vodena » wrote: Ruke su mi bile omekšale od domestosa...
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
klonka sretan rođendan 
Ja sam svoj ovogodišnji provela tu u bolnici, a to mi je već treći put u životu da rođendan provodim u bolnici, stvarno volem bolnice
:not:
Jutros sam se probudila, a cijela spavaćica mokra i plahta s kojom sam bila pokrivena, mlijeko curi ko blesavo
A ja nemam sise ko ko Vodena
Još k tome, rekli su nam da zatvaraju ovaj odjel i da nas sele, ali ne znaju kamo, prvo su nešto spominjali podrum (
), onda prizemlje, onda nemaju pojma... Možda nas i na krov stave
Ma briga me, doma se nedam, hoću biti sa svojom mrvicom 
I tak, imate neki savjet kako da od prehrane koja se sastoji od kruha i riže, kruha i krumpira, kruha i tijesta potaknem probavu :začepljena:
Ja sam svoj ovogodišnji provela tu u bolnici, a to mi je već treći put u životu da rođendan provodim u bolnici, stvarno volem bolnice
Jutros sam se probudila, a cijela spavaćica mokra i plahta s kojom sam bila pokrivena, mlijeko curi ko blesavo
Još k tome, rekli su nam da zatvaraju ovaj odjel i da nas sele, ali ne znaju kamo, prvo su nešto spominjali podrum (
I tak, imate neki savjet kako da od prehrane koja se sastoji od kruha i riže, kruha i krumpira, kruha i tijesta potaknem probavu :začepljena:
Life is short. Smile while you still have teeth.
-
- Information
-