Ko je zapalijo zito?
Aj sad da te vidim.
tebi nije problem davat ili ne davat savjete. tebi je problem samo mucat.ex anais » wrote:
Znam, znam, nisam ni ja sebi. Jel to? Je.![]()
Je, al ja imam poseban talent, vidim detalje.To jaako raspizdi ljude. I ispadnem zla. Zapravo, lijepo je bit glup. Tad si prijatelj svima.. ok, malo sam zabrazdila .. blah.
..a unda wrote: tebi nije problem davat ili ne davat savjete. tebi je problem samo mucat.![]()
nije cigo rekao tocne podatke o tvom zivotu gledajuci u talog kave. cuj, budes li jos postavljao ovakva pitanja koja ne traze savjet, pocet cu naplacivat.karambol » wrote:
Mah...zapravo ne trebam savjet jer ionako ne slusam vec drvim po svom... Citao sam tu da si znalac u horoskopima, a mene jebeno zanima je li cigo prije 25 godina rekao tocne podatke o mom zivotu gledajuci u talog kave... Jel to radis po inspiraciji ili po intuiciji?
ugasi je. ionako ti stalno radi bezveze.Mulica » wrote:u doba kad je nama nes bio jako napet, pio je nes...samo nes. 3 u 1 je tada bio u pelenama
ne, ovo je onaj koji nije 3 u jedan, koji se muti s mlikom. ona ga je mutila s vodom. jer u vodi nema masti, a u mliku ima. :dijeta:
jogurte i mlika je kupovala samo ona light, sa 0.0000000001 % m.maščobe (!!!)
jeboga, ta maščoba mi je tako urezana u pamćenje
unda, dal da upalim klimu sad ili kasnije?
Pa nije zena slagala. Rodjena si u Jugi, a zivis u Hrvackoj. To se racuna kao inozemstvo.ex anais » wrote:Aaa, da, ja sam nes kasno otkrila.
E da, ovo isto što pita karambol.. meni je gatara rekla da ću živjeti u inozemstvu, kad sam bila dijete. A ja još tu.![]()
jeftina struja dolazi u 22hAristocat » wrote:
Ja kao personalna Undina savjetnica, savjetujem ti u njegovom odsustvu da klimu upalis kasnije kad sat obrne na jeftinu struju. Jeftina struja je jeftinija.
Aristocat » wrote:
Pa nije zena slagala. Rodjena si u Jugi, a zivis u Hrvackoj. To se racuna kao inozemstvo.
Aaaaa...'vatam....talog je bio zapravo the doors.....a unda » wrote: nije cigo rekao tocne podatke o tvom zivotu gledajuci u talog kave. cuj, budes li jos postavljao ovakva pitanja koja ne traze savjet, pocet cu naplacivat.
I to mi je rekla 89-e. :ide skočit kroz prozor:Aristocat » wrote:
Pa nije zena slagala. Rodjena si u Jugi, a zivis u Hrvackoj. To se racuna kao inozemstvo.
taj prvo čitaj pitanja pa daji savjete. dobit ćeš otkaz..a unda » wrote: ugasi je. ionako ti stalno radi bezveze.
Aristocat » wrote:
Mulica » wrote:
jeftina struja dolazi u 22hkasno
zašto jeftinu struju zovemo jeftinom strujom? tj kažemo 'dolazi jeftina struja'?? jebote, ko da je negdi otišla pa se sad vraća
Meni je cigo sve ispravno rek'o. Jos je dobro stoje slomio naocale dan prije pa je mutno vidio. Da je imao cvilje ne bi nista bilo zanimljivo. Ovako ima prostora za gospodju nadu...Aristocat » wrote:
Aristocat » wrote:
Zovemo je jeftinom jerbo se prokurvala i dolazi kuci u 22h. I daje svima jeftinije. Struje. Im daje.
Jeftina je ta nada ovih dana...karambol » wrote:Ovaj moj je dosao k meni. Gatao je za konzervu mesnog dorucka...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 6 guests