Ban - Polina/faktotum

Stare teme i začeci foruma
dejzi

Post 25 Jul 2012, 16:34

Evo, ukinula sam pravilo prvog posta, malo kasnije ću pobrisat sive.

Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
dejzi

Post 25 Jul 2012, 16:45

Eto, Dylan i dva klona pobrisani. :)
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Almost Rosey

Post 25 Jul 2012, 22:17

Nekako mi se čini da se zaboravlja koliko je kvalitetnih ljudi odavde otišlo, a sve, na ovaj ili onaj način, zbog nečijeg ega.
Tea Tree

Post 25 Jul 2012, 23:47

Almost Rosey » wrote:Nekako mi se čini da se zaboravlja koliko je kvalitetnih ljudi odavde otišlo, a sve, na ovaj ili onaj način, zbog nečijeg ega.
Eee, ego je zajebana stvar. Kako kod kvalitetnih, tako i kod onih manje kvalitetnih.

Jesmo li to mi koji smo ostali đon obraz? :rofl:

Šalu na stranu, eno ga opet. :gaah:
Ja ću se još malo praviti da to možda nije on(o), a onda neka ga netko ubije kasnije ako se raspojasa.
Almost Rosey

Post 25 Jul 2012, 23:50

Taman dođoh napisat da je IP jako sličan fhr-ovskom Dylanu.
I nastup.

I jel ljudima fakat toliko smeta moja jebena struka? Majkemi odsad ću se predstavljat kao ekonomistica.
Tea Tree

Post 25 Jul 2012, 23:57

Almost Rosey » wrote:Taman dođoh napisat da je IP jako sličan fhr-ovskom Dylanu.
I nastup.
Ma to je on, naravno. Sad je IP iz Tuzle, a prije je pokazivao Sarajevo. Samo nije to precizno, on može sjediti na istom mjestu cijelo vrijeme ili biti u nekom trećem obližnjem gradu.
Zekoslawa

Post 26 Jul 2012, 00:27

karambol » wrote:Bojim se da su očekivanja od trkeljanja bila i ostala prevelika, ako se tako može reći. :ne zna:
Nisam dugo u ovom svijetu forumašenja pa ne zamjerite, ako blebnem nešto glupo.
Tko je očekivao da će se trkeljanje moći nositi s fhr-om po broju članova pa tako i upisa - fulao je. Kako kažeš, nastalo je kao izbjeglički kamp, ali ne znam je li motiv bio napraviti alternativni forum s labavijim moderatorskim uzdama ili elitni chat room ili nešto treće?
Ma dobro, nastalo je kao nekakav izbjeglički kamp, recimo to tako. Točno se sjećam kad me klonka pozvala na novi forum sljedećim riječima "ne pretendiramo da budemo alternativa forumhaeru, niti idemo kovati urote, želimo tek mjesto na kojemu možemo normalno razgovarati" (citat po sjećanju). I da, iz istih sam razloga došla i ja, svjesna od prvoga dana da je ono krstarica, a ovo barčica. S bojazni i dilemom da će sve ovo možda jednom otići u kurac jer će krstarica opet profunkcionirati. I da, shvaćam one koji tamo odlaze po ono čega ovdje nema. Nudimo to malo što nudimo i pretendirati na više od toga bilo bi nerealno i blesavo, to mi je jasno. No opet mi nekako bude žao kad mi se učini da se trkeljanje shvaća ne kao barčica u koji si sam ulagao i u kojoj ćeš guštati u svom malom raju svjestan da niti si na jahti, niti si na kruzeru, ali ona je tvoje čedo koje ti znači više od bilo kakve grdosije, već kao puki čamac za spašavanje koji je poslužio za bijeg do prvog otočića dok se krstarica ne popravi i vrati na pučinu. Kužite šta hoću reći? Ne baš, jelda. :D

Aj pokušat ću štogod suvislije i konciznije. Forumhaer sada izgleda otprilike onako kako se onomad priželjkivalo da izgleda. Ne baš posve, ali recimo da je blizu toga. No u međuvremenu sam uočila neku drugu čar i neku drugu kvaitetu koje posjeduje ova naša barčica. I sad mi je postalo nezamislivo da se vratim piskarati tamo, a ovdje ništa. Jednostavno imam potrebu da i ovamo dođem po ono čega fali tamo - intimnija, opuštenija atmosfera, osjećaj da gradim nešto što pripada i meni, na što ću sutra možda biti ponosna, tko će ga znati. Kod forumhaera se osjećam kao jedna od mnogih, ovdje pak nitko nije tek jedan između ostalih, čak ni onaj tko se javi tek povremeno. I to mi godi, taj osjećaj da sam među svojima i na svome. Moj "povratak" na forumhaer nikad neće biti potpun jer ću uvijek biti i ovdje i ondje. S druge strane, neki koji su ovdje od samih početaka i koji su isto tako vrijedno gradili i radili, ovdje više i ne dolaze. Ne logiraju se uopće. A tamo pišu. To mi govori da im je svejedno što će biti s ovim tu. Meni to tužno, šta ću. I onda me spopadne malodušnost i pitam se ima li išta uopće smisla. I ima li smisla da drug i drugarica Judolinovi govore o viziji i planu. I tako... Ništa, aj, proći će me.
Tea Tree

Post 26 Jul 2012, 00:48

Zeko, ima smisla barem pokušati. :) A, ako ne uspije, uvijek se može odustati. To bar nije problem.
Bilo bi ljepše da se nije broj članova osuo u odnosu na ono što je bilo u početku i da je taj broj rastao, ali jebi ga, bilo je tako kako je bilo. Pa ajmo probati napraviti nešto od ovoga što imamo. :mig:

Nego, rekla bih da je ovo naš novi član, Rotten Apple, tamo poznat i kao Trey.
http://www.forum.hr/showpost.php?p=4056 ... count=5642
Zekoslawa

Post 26 Jul 2012, 01:03

Ma ima smisla pokušati, naravno da ima. Grizlo bi nas da ne pokušamo. Samo mi moja malodušna priroda kaže da se bolje ničemu i ne nadati i ništa ne pokušavati jer mi nekako teško pada pomisao na to razočaranje. I to kad vidiš da ljudi s kojima si računao nešto raditi i mijenjati svijet i tako neke neka-cvjeta-stotine, tisuće ili koliko već-cvjetova na kraju odustaju. :tuzni:

Jebenti fjaku i vrućinu, viš šta radi od mene, samo što ne zasuzim. :D

Uglavnom... Polino je to, taj Trey i ovo ovdje naše. Banirano je kad je otvorilo neku temu na književnosti s Dylanom, pa je onda raspravu nastavio taj Trey. A Polino već tradicionalno pokazuje posvemašnje nerazumijevanje Krleže i općenito slabije poznavanje domaće književnosti, što će reći da je to ono. :D
Tea Tree

Post 26 Jul 2012, 01:11

Zekoslawa » wrote:Ma ima smisla pokušati, naravno da ima. Grizlo bi nas da ne pokušamo. Samo mi moja malodušna priroda kaže da se bolje ničemu i ne nadati i ništa ne pokušavati jer mi nekako teško pada pomisao na to razočaranje. I to kad vidiš da ljudi s kojima si računao nešto raditi i mijenjati svijet i tako neke neka-cvjeta-stotine, tisuće ili koliko već-cvjetova na kraju odustaju. :tuzni:

Jebenti fjaku i vrućinu, viš šta radi od mene, samo što ne zasuzim. :D
Kad budeš stara (kao ja) i živjela u ZG, gdje je u ovom trenutku čak malo i prohladno (kao ja), oguglat ćeš. :rofl:
Uglavnom... Polino je to, taj Trey i ovo ovdje naše. Banirano je kad je otvorilo neku temu na književnosti s Dylanom, pa je onda raspravu nastavio taj Trey. A Polino već tradicionalno pokazuje posvemašnje nerazumijevanje Krleže i općenito slabije poznavanje domaće književnosti, što će reći da je to ono. :D
Ja ga sve čekam da napiše nešto odvratno, da ga banam pa idem leć. :rofl:
Ako ne dočekam (ipak se moram dić ujutro), aj ti onda. :D
Zekoslawa

Post 26 Jul 2012, 01:13

Ček, eno kreće na MKJ, saću ja to. :D

Ha čuj, staro je pravilo "tko zadnji ide leć..." :rofl:
Tea Tree

Post 26 Jul 2012, 01:18

Zekoslawa » wrote:Ček, eno kreće na MKJ, saću ja to. :D

Ha čuj, staro je pravilo "tko zadnji ide leć..." :rofl:
Da, da! :rofl: :rofl:
Jedini je zajeb što ne mogu više mlatit gluposti do zore, moram se ranije dizati, pos'o stis'o.
(i rekoh ovo mrtva hladna iza 1 u noći :rofl: )
Zekoslawa

Post 26 Jul 2012, 02:52

Evo, ja sam obavila građansku dužnost, ti spavaj. :D

(Dabogda i mene stiso poso u životu, jadna ti sam).

Uglavnom, čudno mi sad ovo. Dosad smo je mogli mirno zbanati nakon što cijelu noć piše, ionako nitko to ne vidi. Sad ostavlja hrpu smeća zakurac, a ionako posivi.
Almost Rosey

Post 26 Jul 2012, 10:38

Zekoslawa » wrote:Kod forumhaera se osjećam kao jedna od mnogih, ovdje pak nitko nije tek jedan između ostalih, čak ni onaj tko se javi tek povremeno. I to mi godi, taj osjećaj da sam među svojima i na svome. Moj "povratak" na forumhaer nikad neće biti potpun jer ću uvijek biti i ovdje i ondje. S druge strane, neki koji su ovdje od samih početaka i koji su isto tako vrijedno gradili i radili, ovdje više i ne dolaze. Ne logiraju se uopće. A tamo pišu. To mi govori da im je svejedno što će biti s ovim tu. Meni to tužno, šta ću.
Možda ti koji su otišli nikada (ili u zadnje vrijeme) nisu imali taj osjećaj.

edit: opet sam sjebala, brisala sam postove umjesto da ih preselim :gaah:
Tea Tree

Post 26 Jul 2012, 12:40

Zekoslawa » wrote:Evo, ja sam obavila građansku dužnost, ti spavaj. :D

(Dabogda i mene stiso poso u životu, jadna ti sam).

Uglavnom, čudno mi sad ovo. Dosad smo je mogli mirno zbanati nakon što cijelu noć piše, ionako nitko to ne vidi. Sad ostavlja hrpu smeća zakurac, a ionako posivi.
A, nema veze, evo ošlo smeće u smeće. :D Sve u nadi da će doći netko normalan pa da ga ne zbunjujemo : optimist:
Zekoslawa

Post 26 Jul 2012, 14:14

Ma sve bi to bilo dobro kad se nitko ne bi upletao u raspravu s njom. Ali hoće, mora netko. I onda dobiješ em rupe u raspravama, em hrpu posla i brisanja, em piše gadarije... Al aj, šta'š, sve za nove ljude (neke tamo, koje još nitko nije vidio, al valjda postoje). :D

@ Umalo Roza
Ma više sam mislila na ljude koji nisu otišli s nekakvim razlogom ili "razlogom" nego su jednostavno pomalo isparili. Poput Lastana, recimo. Evo ga nema već preko dva tjedna. Ne vjerujem da kod njega postoji neki poseban razlog, valjda mu je jednostavno dosadilo. I tako i drugima isto. Ono, jebemu miša, da barem svrate na kavu, pelinkovac tu i tamo, ne moraju biti inventar u birtiji. A šta'š.
Almost Rosey

Post 26 Jul 2012, 14:23

pa ne mogu reć ni da sama dolazim prečesto. dođem, pregledam. gdje da pišem, na gutačicama? nemojte me krivo shvatit, ali stvarno izgubim volju napisat rečenicu-dvije, suvisle ili ne, kad će se uredno naći netko pametniji i više kul, pljucnuti me svisoka, a zatim vjerojatno odjezditi u iduća tri mjeseca nejavljanja mokar od tuđih vaginalnih sekreta.
ne znam, nije mi to.
Zekoslawa

Post 26 Jul 2012, 14:30

Ali ti barem navratiš, ulogiraš se, konstatiraš da nemaš što pisati i da imaš što, možda bi napisala. Znači, nije da ti je svejedno što će biti s ovim mjestom. Nije da ga nisi ni otvorila tjednima. Kao i ja uostalom. Nije da puno pišem, ali i kad ne pišem, tu sam negdje.

A to da ti se ne piše čak i kad bi imala što reći, a kužim, šta da kažem. Em ponekad nemaš o čemu sve i da ti se piše jer se ništa ne piše, em ondje gdje se piše možda nisi domaća. I tako to... Na to smo već navikli.
Leteća
babin nakurnjak

Post 29 Jul 2012, 10:43

Da ne bude panike - klonirala sam se kao Zelena Vila. Ona će pisati o vrtu, ekologiji i sličnom.

Pod tim sam imenom na fejsu okupila dosta 'frendova' koji briju na te stvari i planiram ih dovući ovamo. Budući da me tamo ne poznaju kao Leteću, želim da tako i ostane. ;)
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Almost Rosey

Post 29 Jul 2012, 15:09

Leteća » wrote:Da ne bude panike - klonirala sam se kao Zelena Vila. Ona će pisati o vrtu, ekologiji i sličnom.

Pod tim sam imenom na fejsu okupila dosta 'frendova' koji briju na te stvari i planiram ih dovući ovamo. Budući da me tamo ne poznaju kao Leteću, želim da tako i ostane. ;)
ojebemti, već sam te sumnjičavo njuškala :lol:
Tea Tree

Post 29 Jul 2012, 22:22

I ja. :rofl: I sve mislim ajd neću dizat paniku, pristojna je zasad.
Leteća
babin nakurnjak

Post 30 Jul 2012, 13:05

Lijepo znati da ste budni i preko vikenda. :zubo:
Pješčana

Post 30 Jul 2012, 20:51

bok vilo :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Leteća
babin nakurnjak

Post 30 Jul 2012, 23:47

:zubo: Ma živcira me već ta blesača, ali bit će korisna.
Kad se restrukturiramo radit će nam i mrežnu stranicu. :unda:
Zekoslawa

Post 05 Jan 2013, 20:34

Mislim da je mickey Polino. Ono je imalo IP-ove koji počinju na 31... :rolleyes:
  • Information