Tko ne guta, dobit će ječmenac!
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Rekonstrukcija:
baja <--> vrrrlet = muz, caca, did
karambol <--> baja i vrrrlet = sin, unuk, praunuk, zaova
a to je tek pocetak ovog obiteljskog rasomona...
'if you fall, i'll be there' (floor)
I kazes, djeca kuhaju nes, ha? Sigurno je nes? Bez icega? Hm?Euklid » wrote:Rekonstrukcija:
Djeco, nosite tu mjesalicu i djelatnika upoznajte s delfinom. Neka se malo igraju...
mrva ima više kose od biberice
ja ne mogu stalkat sašenku tamo, jer ono govno tamo ne radi
nico, učini nešto po pitanju foruma
otvorite račun za dobrotvorne priloge
i da, oće nama sašenka poslat sličke male mrvice?
klonka, ja se čujem s vodenom, bila je na moreku, vratila se jučer mislim.
danas sam se tribala vidit s tejsi, al me odjebala
odnosno, odjebala je split, neće dolazit vamo. krava 
ja ne mogu stalkat sašenku tamo, jer ono govno tamo ne radi
nico, učini nešto po pitanju foruma
otvorite račun za dobrotvorne priloge
i da, oće nama sašenka poslat sličke male mrvice?
klonka, ja se čujem s vodenom, bila je na moreku, vratila se jučer mislim.
danas sam se tribala vidit s tejsi, al me odjebala
meg ti je glupa!!! :xlux:
Tupelo » wrote:Jutro![]()
Jučer sam bila kod Sashice u bolnici.
Mrva je pravi mali curetak. Vidjela sam fotke.![]()
![]()
Sashica je hrabra i odlično posložena u glavi i bit će sjajna mama.
Idu dan po dan i dobro im ide.
Mrva ima više kose nego šmizla.
Ja bi isto fotke.
gonj špadi
pok svima!
drago mi je da su bolje novorođeni, porođeni i od slijepog crijeva oslobođeni
ja ću odavdje izać u svojoj vitkoj verziji. kako oni škrtare na hrani, to nije normalno
drago mi je da su bolje novorođeni, porođeni i od slijepog crijeva oslobođeni
ja ću odavdje izać u svojoj vitkoj verziji. kako oni škrtare na hrani, to nije normalno
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
daNica » wrote: I trolanje petkom?
- Megalodona
fotke? 
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
I meni to fali. Otvorit ću klona, zvat će se Mica i trolat ću s vama, nitko me nikad neće skužiti.Mulica » wrote:
datrolanje petkom
melody u besparici, tejsi u nesanici, meni se ne uci, meg u besposlici, djevojka u depresiji, ti u nesanici...i onda bi visile na forumu do 3-4 ujutro
ja sam jednom zalila stolic i sebe visnjevacom
ti bi se redovito zalila kako bi i ti trolala,al si postala mod pa ne bi bilo ok
cudno, moderatura nikad nije sprjecavala herp u trolanju
fale mi ti petKi
:emousije: ahhh...memories
Groupie :cerek:
meni prvoj, ja sam prva pitalaMegalodona » wrote:fotke?
obzirom da tupelo boluje, PREDMNIJEVAM (
ne, tvoj klon se mora zvat *gorgonzola*Nica » wrote:
I meni to fali. Otvorit ću klona, zvat će se Mica i trolat ću s vama, nitko me nikad neće skužiti.
p.s. Meg,jes mi poslala emajl? Ne da mi se cekirat s moba ako nisi
- Megalodona
Nica » wrote:
I meni to fali. Otvorit ću klona, zvat će se Mica i trolat ću s vama, nitko me nikad neće skužiti.
nisam, moram se smirit prvo.Mulica wrote: ne, tvoj klon se mora zvat *gorgonzola*tada te ni mi necemo skuzit :
p.s. Meg,jes mi poslala emajl? Ne da mi se cekirat s moba ako nisi
kako se usuđuju, jeboimpasmaterdajebo, za posao mi dat test osobnosti s pitanjima koja ih se ne tiču i koja su retardirana?
da bi dobila posao, ja sam morala odgovorit mazim li se!? grlim li se?!
da ne umirem od smijeha, plakala bi
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
molim te, reci da se zezasMegalodona » wrote:![]()
nisam, moram se smirit prvo.
kako se usuđuju, jeboimpasmaterdajebo, za posao mi dat test osobnosti s pitanjima koja ih se ne tiču i koja su retardirana?
da bi dobila posao, ja sam morala odgovorit mazim li se!? grlim li se?!
da ne umirem od smijeha, plakala bi![]()
- Megalodona
ne, mene sašica voli i naravno da će poslat fotke virtualnog kumćeta
mrva je lijepo dijete
Pokić 
Baš sam se i ja sjetila starih gutanja, kad sam nekidan bila s Tupelom na kavi, pa je ona spomenula ono kad je na gutanjima trkeljala do ranog jutra, a drugi dan se porodila
Inače, Tupelo je super, baš kako sam je zamišljala
Jedino je imala neku glupu majicu bez dekoltea i nisam joj uspjela vidit hvaljene sise
Ali mi je dala puno korisnih majčinskih savjeta, i pričala o Punki
Ja sam danas bolje, bila sam zadnja dva dana lošije, jer je mojoj mrvici bilo teško. Pokušali su je skinuti s respiratora, pa je prvo bila na nekom pomoćnom programu, pa su je ekstubirali, pa onda ipak nije mogla dobro disati, pa ponovno intubirali i vratili na respirator... Mah, jako mi je to bilo teško za gledati, jer se ona dosta borila i mučila, nije znala dobro raditi udisaje i izdisaje, stalno se mrštila, grčila i plakala ''usuho''
Sad kad su je ponovno vratili na respirator, smirila se, danas je opet blaženo spavala, sa smirenim licem, bez plakanja pa je odmah i meni lakše. Dosta je mirna jer su je ova dva dana iscrpila jako. Neka ona pajki ljubav mamina i skuplja snagu, da ojača, a onda ćemo neki drugi put ponovno pokušati, sad se treba malo odmoriti 
Baš sam se i ja sjetila starih gutanja, kad sam nekidan bila s Tupelom na kavi, pa je ona spomenula ono kad je na gutanjima trkeljala do ranog jutra, a drugi dan se porodila
Inače, Tupelo je super, baš kako sam je zamišljala
Ja sam danas bolje, bila sam zadnja dva dana lošije, jer je mojoj mrvici bilo teško. Pokušali su je skinuti s respiratora, pa je prvo bila na nekom pomoćnom programu, pa su je ekstubirali, pa onda ipak nije mogla dobro disati, pa ponovno intubirali i vratili na respirator... Mah, jako mi je to bilo teško za gledati, jer se ona dosta borila i mučila, nije znala dobro raditi udisaje i izdisaje, stalno se mrštila, grčila i plakala ''usuho''
Life is short. Smile while you still have teeth.
- Megalodona
ne, najozbiljnije. psovala sam im mater bahatu, bezobraznu i bez granica svakim pitanjem.Mulica » wrote: molim te, reci da se zezas
poslat ću ti mail, samo da se malo smirim jer bi mogla napisat rant
došla sam žicat fotke Mrve i mahnut sašici
i nici isto
-
- Information
-