Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?
I ja. Ne zbog njega, ali zbog drugih izraza zanimanja za taj uradak. Izdržao sam negdje do kupleraja i onda napustio poprište.Euklid » wrote:Ti suti.
Zbog tebe sam se natjerao na jos jedno mazohisticko gledanje domaceg filma za kojeg se pitam zasto su ga pobogu isli uopce snimat?
što taj Jozef na kraju i nije baš nešto?
znam da hvale glazbu u filmu.
ispalo je da je oko samo simptom, sad mi gledaju mozgić
bude bolje
bude bolje
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Paaa, recimo da je bolji od polovice domace produkcije ali jos uvijek nedovoljno da bi ga ikome preporucio.Pješčana wrote:što taj Jozef na kraju i nije baš nešto?
bude bolje
Drs se, Pjescana.
'if you fall, i'll be there' (floor)
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Valjda zato da se Marko Perković pokuša angažirati na glumačkom i kompozitorskom planu.Euklid » wrote:Ti suti.
Zbog tebe sam se natjerao na jos jedno mazohisticko gledanje domaceg filma za kojeg se pitam zasto su ga pobogu isli uopce snimat?
Baš je glazba kriminal. Totalno bezveze, imam utisak da je Tompi financirao taj film samo da bi snimio neku šatro filmsku glazbu. Mjuza je koma, i piči, i piči, i piči... bez ikakve mjere i logike.Pješčana wrote:što taj Jozef na kraju i nije baš nešto?
bude bolje![]()
Čuvaj se, sretno! :pusa:
Produkcija je vrhunska, posebno s obzirom na lovu, film je možda pretjerano brutalan (ali, kao, WW1 nije bio
Scenarij je zakurac, a paralela lažnog Tita s najjačim štakorom, jednostavno, tipično desničarski jadna.
Neven je kriv za sve.
Ali kad su ga ubili izgubila sam posljednji razlog za gledanje filma. Jebo lud zbunjenog uzduž i poprijeko.
Kad su već naslagali te silne mrtvace i iskopali rovove mogli su snimit nešto po Krleži, bar bi imalo smisla.
Mjuza mi je ko iz neke igrice, totalno bezveze, ali ipak slušljivija od drugih Tompijevih sranja. Valjda je i zato hvale.
Kad su već naslagali te silne mrtvace i iskopali rovove mogli su snimit nešto po Krleži, bar bi imalo smisla.
Mjuza mi je ko iz neke igrice, totalno bezveze, ali ipak slušljivija od drugih Tompijevih sranja. Valjda je i zato hvale.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Ja mislim da je gluma skroz OK, a fotografija super. E sad, režija...Pero » wrote:Što misliš da su gluma i režija bolji?
Ali lagano im jebem mater s onim srušenim crvenim dvokrilcem na početku filma. Jedini crveni avion furao je von Richthoffen, nije to bila službena kamuflažna boja...
Fish tank
Jako dobar, običan, film o sjebanoj tinejdžerici, životu u londonskoj četvrti radnika niže klase, i zgodnom, novom majčinom dečku
Battleship
Jako loš film na apsolutno svim razinama
Chuck Norris serija je bolja od ovoga, stvarno 
Jako dobar, običan, film o sjebanoj tinejdžerici, životu u londonskoj četvrti radnika niže klase, i zgodnom, novom majčinom dečku
Battleship
Jako loš film na apsolutno svim razinama
Majka asfalta.
Osim odličnih Marije Škaričić i Judite Franković ništa drugo posebno vrijedno spomena.
Tema sama po sebi je jako tužna, ali scenarij je za ubit se.
Osim odličnih Marije Škaričić i Judite Franković ništa drugo posebno vrijedno spomena.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
I to sam recimo pogledala, ne ispočetka i na preskokce.Morticia » wrote:Majka asfalta.
Slažem se za Mariju Škaričić, izvrsna je
Ako je nešto uspjelo u ovom filmu - atmosfera je potpuno pogođena, film je skroz depresivan.
Jebemu, ja nisam čuo kaj je to mali šapnuo Mikiću na uho, a ovaj zaridao.
Sjeća li se tko?
Sjeća li se tko?
Nisam uspjela cuti, a i mene zanima.judolino » wrote:Jebemu, ja nisam čuo kaj je to mali šapnuo Mikiću na uho, a ovaj zaridao.
Sjeća li se tko?
Morticia » wrote:Majka asfalta.
Jako sam slab na Mariju Škaričić. jako.blue » wrote: I to sam recimo pogledala, ne ispočetka i na preskokce.
Slažem se za Mariju Škaričić, izvrsna je![]()
Ako je nešto uspjelo u ovom filmu - atmosfera je potpuno pogođena, film je skroz depresivan.
angel's share (anđelov udjel)
film kena loacha koji bi de mogao ovih dana naći u kinu tuškanac, u sklopu 'motovuna u zagrebu'
ako ikako možete, pogledajte
esej o viskiju, razglednica škotske, nešto kako woody u zadnje vrijeme snima (barcelona, pariz), ali kroz urnebesnu priču. film je smiješan onako kako su smiješni 'kriminalci na godišnjem' (in bruges), ili 'the guard' (čuvar zakona). ako volite taj tip humora, ovo su jagode sa šlagom
ps: ime filma odnosi se na nekih 2% viskija koji ishlapi kroz bačvu, nestane. mogli bi to prevesti i kao porez anđelima
sjetio me na još jedan film, stranputica, u kojem se esejiziralo o vinu
kad sve zbrojimo, to je film koji ne smiju propustiti oni kojima se sviđa
a) woodyjeva barcelona i pariz (ovaj drugi pogotovo)
b) in bruges
c) the guard
d) stranputica
a valjda ga ima i na torentima
film kena loacha koji bi de mogao ovih dana naći u kinu tuškanac, u sklopu 'motovuna u zagrebu'
ako ikako možete, pogledajte
esej o viskiju, razglednica škotske, nešto kako woody u zadnje vrijeme snima (barcelona, pariz), ali kroz urnebesnu priču. film je smiješan onako kako su smiješni 'kriminalci na godišnjem' (in bruges), ili 'the guard' (čuvar zakona). ako volite taj tip humora, ovo su jagode sa šlagom
ps: ime filma odnosi se na nekih 2% viskija koji ishlapi kroz bačvu, nestane. mogli bi to prevesti i kao porez anđelima
sjetio me na još jedan film, stranputica, u kojem se esejiziralo o vinu
kad sve zbrojimo, to je film koji ne smiju propustiti oni kojima se sviđa
a) woodyjeva barcelona i pariz (ovaj drugi pogotovo)
b) in bruges
c) the guard
d) stranputica
a valjda ga ima i na torentima
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
judolino » wrote:Jebemu, ja nisam čuo kaj je to mali šapnuo Mikiću na uho, a ovaj zaridao.
Sjeća li se tko?
Također ništaMorticia wrote:
Nisam uspjela cuti, a i mene zanima.![]()
Ali čini mi se da u tome i je kvaka - da gledatelj ne čuje točno što je mali rekao, nego sam smisli
Ja sam skinula flim, pogledala trailer, malo početak, malo neke scene na fast forward i izbrisala film.baja wrote:nisam uspjela do kraja pogledati 'drvo života'
kasno smo ga počeli gledati tako da me doslovno sorio
isplati li se gledati do kraja?![]()
![]()
Sumnjam da će mi ga se dat gledat, ikad
The White Massai
Film kao film je ništa posebno, malo romantizirana i širem gledateljstvu prilagođena verzija događaja.
Ali fascinira me zbog priče
Naime, temelji se na iskustvu Švicarke koja je fakat ostavila sve u Švicarskoj, prodala svoj biznis (trgovinu) i otišla u Afriku živjeti u totalno nepoznatoj kulturi, sa zapadnog (tj. sjevernog ako ćemo geografski
) gledišta prilično primitivnoj kulturi, s nepoznatim frajerom u nastambu od granja i dreka; i izdržala tamo oko 3 godine
Ne shvaćam motivaciju. S obzirom da je imala komunikacijskih problema s odabranikom, ne samo zbog kulturne razlike, nego i zbog jezične barijere, pretpostavila sam da joj je frajer barem bog seksa, ali ni u tome nije bila poanta. Kako, zašto, zbog čega?
Ne mogu joj se ne divit, na neki način.
Film kao film je ništa posebno, malo romantizirana i širem gledateljstvu prilagođena verzija događaja.
Ali fascinira me zbog priče
Naime, temelji se na iskustvu Švicarke koja je fakat ostavila sve u Švicarskoj, prodala svoj biznis (trgovinu) i otišla u Afriku živjeti u totalno nepoznatoj kulturi, sa zapadnog (tj. sjevernog ako ćemo geografski
Pita žena kaj ima na telki, ja velim "Prodavačica" sa Stivom Martinom.
Veli ona da ne podnosi Stiva Martina.
Onda ja pročitam da je to Stiv režirao po Stivoj noveli.
Veli meni žena: "Ajmo vidit prvih deset minuta."
Evo gledamo već pol sata, zanimljivo je i prilično spaljeno.
Veli ona da ne podnosi Stiva Martina.
Onda ja pročitam da je to Stiv režirao po Stivoj noveli.
Veli meni žena: "Ajmo vidit prvih deset minuta."
Evo gledamo već pol sata, zanimljivo je i prilično spaljeno.
-
- Information
-