bokifranko wrote:Pozdrav svima eto i mene
Imas krasan motor
Mogli bi na neku voznjicu
Hvala! Nisam našla pdf motori ili
A kaj ja dobim? Teško dijelim Zephyra uf ...Euklid » wrote: krajem kolovoza pod uvjetom da mi das djir na zephyru...
Predlaže klonki zajedničko gledanje filma:
Zove baju na vožnju barkom:Euklid » wrote:OK, thanks. Mozemo i zajedno ako ga imas snimljenog...
Gledao bi loknice od pješčane:Euklid » wrote: voznjom do najljepse neotkrivene uvale na Jadranu...
Dylan » wrote:
volio bih vidjeti te loknice. : )
danas me (a i inače) ništa nije naživciralo, pošto sam ja, u suštini, jedan neiživciran čovjek.volim male, jednostavne stvari i sadašnji trenutak.
Općenita zavodnička rečenica, da se nijedna ne bi osjetila zapostavljeno:Dylan » wrote:
Interesting. Doživljavam Istrijanke kao vrlo liberalne i prirodne.Pače, vrlo su mi drage. sviža mi se ta neusiljenost.
Dylan » wrote:
Vi mene oraspoložujete; ne znam što je on to radio da se tako gadno nagrdio. meni se ovaj forum čini cool. posebno ženski dio.
Dylan » wrote:
ex, navrati slobodno u Rogoznicu, našminkana ili nenašminkana, nije bitno. možemo u auroru na party ili u Vodice u Makinu.
Ne znam za tu pošalicu.Euklid » wrote:Nemas dobar nick.
Uvijek kad ga vidim padne mi na pamet ona stara posalica - BoZderek
Ma nick ti je simpa, ali avatar ubija. Ja sam ti malo ćorava pa sve do nedavno nisam kužila da su to noge nego sam mislila da je na slici ljama sa sunčanim naočalama koja se nagnula iz automobila.BoDerek » wrote: Ne znam za tu pošalicu.
Al istina je da je nick apsolutno grozan. Jebiga, da sam znala da ću se njime više koristiti, pazila bih kako se prijavljujem.
Euklid » wrote:Sad ti je kasno. Poslije prijavljivanja nema jebanja.
mogu te spasit jedino sise u inboxu
Leteća » wrote:
Ma nick ti je simpa, ali avatar ubija. Ja sam ti malo ćorava pa sve do nedavno nisam kužila da su to noge nego sam mislila da je na slici ljama sa sunčanim naočalama koja se nagnula iz automobila.
Neću. Nemoj ni ti meni.Euklid » wrote: kako god zelis
al nemoj se poslije meni zalit da si ostala na suhom...
O jebote riknut ćuNica wrote:
I meni je izgledao kao neki klokan s naočalama, sjetila sam se onog kangaroo Jack filma. A navodno dobro vidim.![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest