Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Znam da mačke luduju za mačjom metvicom, ali prvi put čujem za kamiondžijsku.
No, takva su valjda vremena, klinci briju jaja, a bajkeri piju medicu...
No, takva su valjda vremena, klinci briju jaja, a bajkeri piju medicu...
Živa istina. Sad će biti pola metvice na balkonu, a pola na moru.Margarita » wrote:Pero je počupao svu metvicu svoje žene sa svog balkona da ju donese na more i spriječi baju i Margaritu u nakani da dozovu kamiondžije lavandom. Onda je Perina žena kad se vratila s posla i to vidjela pošizila i rekla nek se nose i baja i Margarita ali da njoj njena nana treba za njene kontinentalne potrebe i pola metvice je vratila na Perin balkon. Tako načuh.
hm, koga li ona mami na metvicu?!Margarita » wrote:Pero je počupao svu metvicu svoje žene sa svog balkona da ju donese na more i spriječi baju i Margaritu u nakani da dozovu kamiondžije lavandom. Onda je Perina žena kad se vratila s posla i to vidjela pošizila i rekla nek se nose i baja i Margarita ali da njoj njena nana treba za njene kontinentalne potrebe i pola metvice je vratila na Perin balkon. Tako načuh.

sumLJivo
dobrojutro

Jok, bilo je samo riječ o različitim sredstvima za postizanje istog cilja. Nisam dirao kamiondžije. Rekoh da ostaje sve isto.baja » wrote: mislim da ti to prejednostavno shvaćaš; kao da kažeš, knjiški moljac ti je sam ozamjena za kamiondžiju, nije isto![]()
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
' jutro
kiflica
danas imam goste pa se ne mogu prevec druzit s vama
sto mozda i nije tako lose jer ovdje vladaju sodoma i gomora (muzevi koji varaju zene, zene koje bi igrale simultanku, parovi u rosadama, decki s obrijanim jajima, cure s ispirsiranim picama.... jel treba dalje nabrajat?)
jedini ja nekako normalan

kiflica
danas imam goste pa se ne mogu prevec druzit s vama
sto mozda i nije tako lose jer ovdje vladaju sodoma i gomora (muzevi koji varaju zene, zene koje bi igrale simultanku, parovi u rosadama, decki s obrijanim jajima, cure s ispirsiranim picama.... jel treba dalje nabrajat?)
jedini ja nekako normalan
'if you fall, i'll be there' (floor)
Previše je platila zube da bi ih skrivalakarambol » wrote: Kaj ovaj smajlić sa širokim osmijehom nešto znači?
Nek se sad ispada kiša ovaj vikend i sljedeći tjedan.
Pa da onaj tamo tjedan može biti savršeno vrijeme
Pa da onaj tamo tjedan može biti savršeno vrijeme
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
natjerase me tamo da povjerujem kako sam abnormalanPero wrote: Jel to znači da ipak sumnjaš u normalnost? Pazi na ručak, sad kad imaš goste, da ti se ne desi ko jučer.
ali kad vidim kakav ovdje obitava svijet nemoralan
pomislim ponekad da mozda ipak sam normalan
Gosti osli na plazu a ja spremam rostilj, tu sam prvak opcine i ne mogu zasrat.
Inace obozavam familiju koja ti dodje u goste i ponasa se kao da je u hotelu a ja sluga
'if you fall, i'll be there' (floor)
S obzirom da obično ne nosim kišobran, to je skorz moguće
Aj, istračaj nam nametljivu rodbinuEuklid wrote: Inace obozavam familiju koja ti dodje u goste i ponasa se kao da je u hotelu a ja sluga![]()
Pa, kad je originalno i pamtljivoEuklid wrote:
Dobro, jel ja cijeli zivot moram ispastat zbog te nesretne epizode?![]()
-
- Information
-