Emocionalni seks - izmišljotina?
Samo demonstriram kako se to radi.karambol » wrote:Ovo se pretvorilo u misaoni sport...s raznim aluzijama...no, glavno da su emocije tu.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Izazove ili izlaze? Ovakav opis odgovara mnogim brakovima/vezama, a opet, kao i kod tebe oboje ili jedno od njih traži novi izazov, kako kažeš, ili izlaz iz te svakodnevice koja ne mora biti loša, ali može biti zastrašujuće predvidljiva i dosta često učmala. Ne kažem da je tako kod tebe, samo mi je bilo slično s pričama koje sam čuo i koje se mogu pročitati na fhr-u i još ponegdje.Euklid » wrote: Ne tucemo se, ne svadjamo se, oko svega se dogovaramo, dobro odgajamo djecu... mogu cak reci da se volimo na odredjeni nacin... znamo sve jedno o drugom, pola stvari rjesavamo samo pogledom i tu je zapravo uzrok zasto trazimo nove izazove...
Žrtvovanje dosadi ili dosadno žrtvovanje...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Kakvo podmuklo izvlacenje teme iz off-a na pravi put...
Ne znam sta bi pametno vise rekao na ovu temu. Znam samo da se svakim novim upisom sve vise zakopavam...
Ne znam sta bi pametno vise rekao na ovu temu. Znam samo da se svakim novim upisom sve vise zakopavam...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Eto. Vorum je zlo jel vidis.karambol » wrote:Ovo se pretvorilo u misaoni sport...s raznim aluzijama...no, glavno da su emocije tu.
Zanimljiva tema 
Do sada mi se tako nešto nije dogodilo, poznajuć sebe sumnjam da bi moglo
Prvo, nikad ne otkrivam na internetsima previše o sebi; drugo, s druge strane može biti manijak sa sjekirom. Ima ljudi koji su mi simpatičniji/duhovitiji/draži po svojim postovima, ali nije mi se dogodilo da bi odlijepila na nick, na neki post već da; na kraju, ne događa mi se ni odljepljivanje baš ni u RL
Dakle, Tea Tree team
Do sada mi se tako nešto nije dogodilo, poznajuć sebe sumnjam da bi moglo
Dakle, Tea Tree team
Ma koji čet? Nije ni načet.Almost Rosey » wrote:ma zajebavam se, samo četajte
Ja htjedoh pokazati samo
kako se to radi, i pravih
šaradu.
A Pero izbezumljen sav
uletio žurno da spriječi
rošadu.
Sad za ozbač. U virtuali je tjelesni dio preskočen. Nije baš preskočen ali se samo zamišlja, što je ljepša, fotošopirana slika pravog. U virtualnom svijetu odmah pobjeđuje intelekt. U stvarnom prvo rasturi tjelesno a na kraju, nakon svega, opet pobijedi mentalno. U tom je keč. I zato sav taj skeč. Ali ne držite me za riječ.
Ja sam čak malo iznenađena kolko vas je u tom teamu. Mislim, među ekipom koja dosta boravi po forumima i možda sličnim sajtovima.blue » wrote:Dakle, Tea Tree team
Kako vam je samo uspjelo
Euklid team
A simultanka ti nije išla u rimu.Margarita » wrote: Ma koji čet? Nije ni načet.
Ja htjedoh pokazati samo
kako se to radi, i pravih
šaradu.
A Pero izbezumljen sav
uletio žurno da spriječi
rošadu.
pričajBoDerek » wrote: Euklid team
ovo je zanimljivo; virtuala baca fizičku privlačnost u drugi plan što je, zapravo, dobroMargarita wrote:U virtualnom svijetu odmah pobjeđuje intelekt. U stvarnom prvo rasturi tjelesno a na kraju, nakon svega, opet pobijedi mentalno.
nedavno mi je pričala frendica kako se odvijalo njeno upoznavanje s mužem; nije preko interneta nego su ih povezali zajednički prijatelji i nekih mjesec dana oni su samo razgovarali telefonom (ne žive u istom gradu)
kad su se upoznali, bila je razočarana fizičkim paketom ali joj je već bio pod kožom.....
Pa, evo, samo ukratko

Jedna virtualna romansa dovela do RL veze, te jedna do RL avanturice.
A zabilježeno je i gro virtualnih kratkih kraševa, nerealiziranih u RL.
Da, o ovom bi se dalo pričati. Čudno je to jako, zapravo. Razočaraš se fizičkim paketom (a zapravo i moraš, jer naravno da je u našoj mašti bio savršen), ali tolko ste se već zbližili da odlučiš to sve gurnut pod tepih jer ti samo smetaovo je zanimljivo; virtuala baca fizičku privlačnost u drugi plan što je, zapravo, dobro
nedavno mi je pričala frendica kako se odvijalo njeno upoznavanje s mužem; nije preko interneta nego su ih povezali zajednički prijatelji i nekih mjesec dana oni su samo razgovarali telefonom (ne žive u istom gradu)
kad su se upoznali, bila je razočarana fizičkim paketom ali joj je već bio pod kožom.....
Inače, možda je baš fora u tome što, kad je fizički izgled u pitanju, možeš pustiti mašti na volju.
E vidiš, ovo je gotovo nemoguće da mi se dogodi.baja » wrote: pričaj![]()
![]()
Mislim, upoznala sam se s nekim ljudima i prije sadašnjeg i bez obzira koliko su mi bili simpa i super i svašta nešto putem neta, kad sam vidjela kako izgledaju, govore ili jednostavno gestikuliraju...
Jbga, palim se isključivo na cijeli paket, sve drugo može dovesti samo do katastrofe.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-